Proteus

januar 14th, 2010

“Motekommentarer” fra en mann som egentlig er vant med “litt stil” ved store anledninger!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Jeg har i et tidligere innlegg gitt mitt sin på “Idrettsgallaen” på tv nylig, men jeg husker MEGET godt da Dronningen og idrettspresidenten var på podiet. Jeg skal i respekt for Kongehuset ikke gi kommentarer til Dronningens antrekk, men vil gi mitt inntrykk av den “massive eksemplar av design” som øverste sjef for idretten i Norge hadde på seg. Jeg ble faktisk så “blendet” av farger at jeg ikke helt så om det var en kjole, eller 4-5 meter med “fargeprakt” som var tilfeldig drapert rundt henne. Nå har neppe norges mektigste idrettsperson egen designer, men det burde kanskje vært noen som burde ha sagt til henne at hun muligens burde ha en mer “klassisk” modell på seg? Siden det var en IDRETTSGALLA og hun var øverste sjef for idretten, burde hun kanskje forstått selv at hun representerte IDRETTEN i dette høve, ikke en fargerik designers “desperate” forsøk på å få nye kunder?

Ellers var det så mye annet som og foregikk der samtidig. Hun var klar i sin “dom” over Mueller da han “snakket stygt” til Maren Haugli, men “koste seg” kanskje over at representanter for idretten og andre, ikke gikk av veien for å “live” slenge dritt på flere andre, includert Mueller. Når hun så kunne komme i en “kjole” som viste henne som en “eksentrisk” madam som “går kledd som hun behager”, er seriøsiteten i hennes gjerninger ikke helt å forstå.

Men så er det det med å “tolke” situasjoner og, som ofte ikke helt kan forsvares. Så unnskyld at min respekt for idrettens øverste sjef ble litt lavere etter dette. Det ironiske med hele dette, er jo at det er henne selv som “provoserte” oss idrettselskere, ved sin “opptreden”.

Regner med at “Se & Hør” allerede har publisert designeren og kommentarer til kjolen? Men jeg er kanskje litt gammeldags, eller ikke?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00