Proteus

oktober 26th, 2010

Senterpariets leder Liv Signe Navarsete har en sterk personlighet, men viste idag at hun ikke er habil som politiker!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Å nekte å legge frem et internt skriv i en åpen høring for å belyse saken, er faktisk både arrogant og uforsvarlig å gjøre for en politiker.For en leder av et parti og som statsråd er det nesten uhørt.

At hun allikevel gjorde det, beviser faktisk mer om innholdet i dette notat enn hun selv kanskje aner.!? Spesiellt etter at Per Kristian Foss sa at OM hun sladdet alt som hadde med interne valgstrategier å gjøre, ville hun DA gjøre det. Det kontante svaret var NEI.

Det betyr i KLAR TALE, eller skrift, at i dette notatet vil det etter all sannsynlighet være opplysninger som sier at en eller flere av Senterpartiets ledere er løgnere. Grunnen til at jeg konkluderer med dette, er hennes eget svar på anmodningen: Ved at hun PRESISERTE, først, at dette var hovedgrunnen, og når Foss da ba henne om å offentliggjøre notatet med sladd, nektet hun fremdeles.

Det er i seg selv en innrømmelse SÅ STOR, at hun faktisk kan sies å vise “forakt” for den komitè som hun blir utspurt av på Stortinget.

Hun gikk faktisk rett i den “fellen” som Foss fra Høyre la opp til. Det i seg selv er såpass opplysende at hele høringen med begge statsråder må ses i sammenheng.

Hun viste en nesten pinlig mangel på innsikt da hun sa at hun først fikk høre at pengene som ble gitt var ulovlige, i september i år.??

Et lite “klikk” på hennes pc. ville ha gitt henne samme opplysning i fjor. Men det synes klart at høringen bare bekrefter det vi alle visste på forhånd. Men i TILLEGG fikk vi da den endelige bekreftelsen på “snusk” i partiapparatet, når et lite notat nektes å bli vist for offentligheten selv MED SLADD.

Hadde samme skjedd i et privat selskap, ville aksjonærene ha kastet hele styret og gitt lederne sparken like etterpå. Men siden dette er innen den politiske arena, er det ENESTE som kommer til å skje(?) at Senterpartiet ikke lenger lukter av god “kumøkk” men av “kalvemøkk”. Og alle som vet hvor stor denne forskjellen er, vil sikkert OG være enig med meg. Selv de som stemmer på partiet. Når så Kleppa proklamerer at NSB, KANSKJE vil kunne gå vinteren med brukbare “rundetider” men med flere innstilte avganger på kriseområder, betyr det at hun er den, foreløbig, ENESTE statsråd i Senterpartiet som ennå ikke har “tatt feil”.

Men vi har jo en hel vinter foran oss, så mye kan hende der og. Men som i alle spennende historier, ble det et lite “notat” som skulle spille hovedrollen i slutten å denne høringen.

OM det, hypotetisk, hadde vært en rettsak dette hadde skjedd i, kunne hun ha sagt at hun nektet å svare fordi det ville  sette Senterpartiet, dets ledere og henne selv, i et dårlig lys. På “politikerspråk” ville dette bety at de hadde gjordt seg skyld i  “grov forvrengning av sannheten” i de tidligere forklaringer, ELLER noe helt annet. Men siden vi nå ikke får se eller høre hva notatet inneholder, ENNÅ, vil da IKKE tvilen komme “tiltalte” tilgode, bare styrke mistanken mot dem.

 

Så denne høringen, som jo egentlig skulle være OPPKLARENDE, ble faktisk ikke det. Om vi da ikke skal dømme etter det bastante NEI hun svarte da Foss ba henne om å vise notatet. DA ble det oppklarende, men IKKE i favør av de som ble “grillet” sånn passelig idag, men mer som en bekreftelse på at de faktisk IKKE SNAKKER SANT NOEN AV DEM??

Noen annen forklaring er det meget vanskelig å slutte av dette. Beklageligvis for Senterpartiet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 3rd, 2011

Alle utesteder bør ha minst en “tafsevakt”. Selvfølgelig !!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

På “Clarkes”, en berømt plass i New York, hadde de en spesiell “tafsevakt”. Og som et av de mest profilerte steder i New York, hadde de en psykolog som skulle holde “orden” på stedets kunder.

Jeg hadde vært der flere ganger før jeg forsto at han som jeg hadde snakket med flere ganger, ikke var en fast gjest men en som skulle være del av kundene og “slå ned” øyeblikkelig om noen av gjestene ikke oppførte seg som de skulle og burde.

Men et stad som hadde åpent 23 timer i døgnet, med 3 forskjellige avdelinger, og som ble besøkt av alt fra høyprofilerte mediapersonligheter til film og tv-stjerner, til slike som meg, var det et absolutt krav ledelsen hadde at alle skulle oppføre seg som fornuftige mennesker.

Jeg har besøkt utesteder i Oslo som gir blaffen i å holde kontroll på sine gjester. Altfor mange av dem, faktisk.  Jeg husket en “vakt” på ett av de mest besøkte utestedene der, han “silte” de faste kundene opp mot de “tilfeldige”.

Var du fast gjest og på nikk med vakten(tips?) så kunne du nesten gjøre hva som helst. Men om du var en tilfeldig gjest kunne du bli bedt om å ta det litt med ro, om du ikke fikk servering i baren før alle de faste hadde fått.

Mye har selvfølgelig forandret seg men en nøytral voksen, sterk mann som ordensvakt der ungdom og litt eldre samles i fest og fyll, er etter min mening en absolutt betingelse i dagens ukontrollerte uteliv.

Om en eller flere menn, og selvfølgelig og kvinner, skulle starte å bråke litt, gis en advarsel, kun en!!. Om vakten senere ser at det samme utarter seg igjen, er det rett ut døra etter de har betalt regningen.

Når jentene/damene ser at stedet har en fast kontroll, kommer det flere senere. Og der kvinnene er, kommer og mennene.

Men altfor mange utesteder har sjefer eller eiere som gir blaffen bare de får maksimal omsetning på stedet. De gambler på at gjestene nesten ordner opp selv. Og når de endelig kommer, fra baren eller kontoret, er det som regel forsent. Da er aftenen ofte ødelagt for mange av de som har sett det som skjedde.

Selvfølgelig trenger de som er vakter ikke å være psykologer. Men alle plasser der alkohol er hovedretten, skal selvfølgelig ha en skikkelig ordensvakt som en service fra de som leder stedet.

Og det trenger ikke være Storberget som bestemmer dette, det kan utestedenes eiere gjøre selv. Men at Storberget kan sette det som KRAV før stedet får sine lisenser, er både fornuftig og etterlengtet.

Og etterkommer utestedene  ikke dette, så er det enkelt å nekte de å holde åpent med full alkoholservering.  Det er noe som alle seriøse utesteder vil etterkomme og gjennomføre om det blir en betingelse for stedets eksistens. Men HUSK, det skal være en “diplomat” ikke en “fribryter”.  Parolen bør bli å stoppe “noe” FØR det utvikler seg, ikke etterpå som i dag. !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 5th, 2011

eddie39-eddiescorner,Proteus: Dette blir mitt siste innlegg, dessverre.!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Om noen av dere vil følge med på mine innlegg, kan dere bare logge inn på Google:”eddiesworlddotcom.” “eddieshideaway” og dere kan komme inn på siden min på wordpress.com.

Dette nye stedet er som en koloss i forhold til det nære forhold vi hadde på vgb, men life is life og forandringer skjer. Så får jeg bare møysommelig bygge meg opp på mitt nye “hjemsted” og håpe på at noen stikker innom av og til for å se at jeg fremdeles er i live.

Ha det godt alle sammen, liten og stor,kvinne og mann. Det har vært en stor ære å få lov til å dele min verden med dere. Nå vil min NYE verden:”eddiesworlddotcom” bli født på wordpress.com.

 

Lykke til alle som leser dette og jeg ønsker dere alt godt i fremtiden.

Et kyss på kinnet til alle “damene” og et godt håndtrykk til alle “herrene” blir min avskjed her.

De beste hilsener

eddie.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 26th, 2011

Til alle lesere av “eddiescorner” og “eddie39″, samt “Proteus”.!!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Jeg har nå fått en ny blogg på wordpress.com. Vil ha denne bloggen til den stenges senere.

Min nye adresse er: http:// eddiesworlddotcom. wordpress.com.

Mitt brukernavn blir “eddieshideaway”. på wordpress.com.

Håper flest mulig av “gjengen” kommer og blir endel av bloggere på denne nye bloggen. Jeg er den type menneske som lærer på nettet bare det jeg trenger for øyeblikket. I den forbindelse er jeg nå novise+.

Men jeg har hatt en herlig tid på vgb. og det er jo synd at den nå legges ned. Men sånn er livet.!!

Som sagt kommer jeg til å skrive innlegg her til de stenger, men jeg tester og min nye blogg litt.

Jeg vil savne dere alle, men håper som sagt at flest mulig kommer med meg over til wordpress.

Så til det ugjenkallelig er over her: Ha det godt alle sammen og vær de samme som dere er og i tiden fremover.

Eddie.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 23rd, 2011

“betraktninger ved midnatt” del sex,unnskyld, del tre: Siste “gullkorn” fra politiet i Telemark.!!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Påtaleleder (?) Knut Kolloen ved Telemark politidistrikt er “skråsikker” på at “tiltalte” hadde sex i Riga. Han kom med en nesten lyrisk byråkratisk beskrivelse av “begivenheten”:

” Vi (politiet) vurderer at han har kjøpt “tjenester” som rammes av den aktuelle bestemmelse i straffeloven”. For å markere det ytterligere la han til: Det er “mer enn bare samleie” som kan brukes her.???  Det synes som om dette betyr at personen hadde satt seg grundig inn i loven?

Jeg som trodde at “loven” var for de som kjøpte SEX for penger, og at sex mente at de hadde samleie. Såååå dum kan en naiv vestlending være.

Men politiet i Telemark DE vet mer enn det resten av oss visste. Om jeg da tenker meg en situasjon: “Jeg holder en prostituert i hånden og gir henne 1000 kroner for å klappe henne på baken og på puppene.!! Siden politiet mener at loven er MER enn bare samleie, kunne jeg alså, hypotetisk, bli straffet på samme måte??

Går vi videre i vår dybde innen de “seksuelle tjenester” som vistnok loven sier er straffbare, kan kanskje bare TANKEN på en “kvikk en” være nok for Telemarkpolitiet?

Er jeg nesten naiv sarkastisk nå?  Selvfølgelig er jeg det. Når politiet i Telemark kan tolke sexloven og “vurdere” slik de nå gjør, kan jeg faktisk og gjøre det samme. Med omvendt heading.

Jeg anbefaler derfor ”tiltalte” å nekte å betale boten han har fått og la saken komme til retten, etter at Telemark politidistrikt har brukt titusener av kroner på å “etterforske” saken i Riga og hjemme. 

Vi ser alle frem til å få lære mer om denne idiotiske loven, som synes å være mye mer omfattende enn selv jeg trodde.  Het ikke loven “sex-loven”, og er ikke sex å ha samleie med eller uten beskyttelse?  Det andre trodde jeg gikk under beskrivelsen “petting” eller massasje med eller uten olje eller kremfløte.  Er det ikke det alle disse små snustete “massasjeinstituttene” i Oslo gjør? For ikke å snakke om hva som foregår på homseplassene med sauna og uten håndkle?

Uff, jo mer jeg tenker over alt det som daglig foregår i Oslo, synes episoden i Riga å bli nesten “renslig” i sitt lovbrudd.

Jeg husker en britisk forfatter som skulle skrive en bok om luxus-prostituerte som kun kommer etter “screening” av den som skal få behag i tjenestene som gis. Han bodde på et topphotell i London og ba rette person på hotellet å skaffe han en ytterst elegant kvinne på rommet.

Etter å ha bestemt tid og type “aktivitet” sa personen at prisen ville bli satt på hans regning som “ekstra utgifter” og at hun var disponibel i 4 timer. Hun viste sin rapport fra legen at hun var “ren”, og forfatteren satt og snakket med henne i 4 timer og fikk god info fra innsiden til sin bok.

Skal det være topp service, burde selvfølgelig all “kjøp & salg” bli gjordt på samme måte. Akk ja.?

Så nå får vi se hvordan Telemark politidistrikt v/ påtaleleder Knut Kolloen vil takle saken videre ? 

Kanskje en tur til Oslo for å få litt “inside-info”, eller få en advokat til å tolke loven litt mer inngående? 

Godt å vite at det synes å være lite “krim” i Telemark politidistrikt at de må helt til Riga for å finne noen å straffe.  Jeg har hørt om “lovens lange arm”, men det får da være grenser for “gummi(!)-armer.???

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 23rd, 2011

“betraktninger ved midnatt”, del to: Sexkjøp i Riga, eller “snill massasje”?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Selvfølgelig skal Bård Hoksrud nekte å betale boten på 25.000 kroner. Kanskje kan tv2 ta regningen, da det jo var de som fremprovoserte en “tilståelse” da de sto der med kamera og sterkt lys da han kom ut av leiligheten i Riga?

Egentlig spiller det ingen rolle om han bare fikk massasje eller noe mer. Saken er “helt på trynet” og burde aldri ha blitt “produsert” slik tv2 gjorde det.

Nå sier både Hoksrud og den prostituerte at alt som ble “gitt” var kroppsmassasje. Og det er selvfølgelig ikke straffbart etter norsk lov. At det var en dyr massasje spiller heller ingen rolle.

I mine tidligere innlegg har jeg sterkt kritisert både tv2 og loven som er laget. Det står jeg fast på.

Og jeg kan og kaste en “brannfakkel” inn i denne idiotiske debatten, ved å nevne den måten kvinner som er blitt voldtatt eller overfalt av menn blir utsatt for.

Det sies at bare 1 av ti voldtekter blir anmeldt. Men det synes og som om de som BLIR det, ofte gjør at den som blir utsatt for dette, blir utsatt for så mange ydmykelser at det grenser til slurv.

Jeg “ser” for meg den samme “byråkrat” innen politiet som svarer da jeg spør hvorfor disse saker ikke alltid blir fulgt opp skikkelig: ” Dette er jo andre saker som IKKE har betaling eller penger med i bildet”. En bizarr sammenligning men dog forsvarlig å fremme.

En hypotetisk situasjon, men faktisk mulig om vi tar lovene alvorlig, som jo den ene bør tas.

Så nå er denne “fanesaken” fra tv2 kommet ned på sitt egentlige spor: Bård Hoksrud tilsto å ha vært med hjem til en kvinne for å betale dyrt for en kroppsmassasje etter et besøk på en sex-club. SO WHAT.!!

Var han dum og passe pussa? Selvfølgelig.!  Var tv2,s “kanonade” og kjempeoppslag av hendelsen berettiget? Selvfølgelig ikke.!

At et helt panel av “vitere” sto frem på NRK i går og skulle “debattere” hendelsene, beviser faktisk at hele loven er et makkverk som burde slettes.

Spesiellt irriterende var Strands yttringer om “brudd på norsk lov”. Denne, ellers, gode og erfarne pressemann, “dreit i baret” med sine trangsynte meninger om “loven” som egentlig er så idiotisk i sin form at den heller burde bli satt under debatt, IKKE Hoksruds “eskapader” i Riga.

Så nå står politiet der. Jeg anbefaler Bård Hoksrud å NEKTE å betale boten så saken kommer for retten senere. Da vil den kvinnen fra Riga få en tur til Oslo med full pensjon og forklare hva som egentlig skjedde. Det finnes sikkert ikke fnugg av bevis for at der var sex med i bildet, da det jo ikke ble tatt prøver av noe slag.

Sex-kjøp var jo tillatt i Riga og massasje er tillatt over hele verden. Så får heller “staten” ta regningen med rettsaken og Bård Hoksrud blir en “fri mann” igjen.

Å være pussa og dum i utlandet er fremdeles tillatt for norske borgere, så lenge det varer.??

Håper nå at tv2 har “tappet” denne saken ned til siste “dråpe”, og heller går etter saker av mer alvorlig art.

Å komme ut av en kvinnes leilighet, selv om kvinnen arbeider i en sex-club, ER faktisk ikke ulovlig. Og hva som skjedde i leiligheten spiller igrunnen ingen rolle. Han ble jo filmet og “interjuvet” ETTER han kom ut av leiligheten.

“Tok tv2 tilstrekkelig over seg hva dette ville medføre for Bård Hoksrud før de gjennomførte sine “avsløringer”??,var et av spørsmålene som panelet i NRK spurte.

I grunnen trenger vi ikke noe svar fra tv2. De “regnet med” at han var skyldig i å ha kjøpt sex og da hadde de alt å vinne ved å og avsløre han for den “horebukk” han i deres øyne jo var.

I dag står tv2 med SAMTLIGE “haler ” de har mellom begge bena, og suger på egne labber.!!

Jeg ser frem til rettsaken, om den kommer, med glede og forventning. Håper tv2 gjør det samme.??!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 23rd, 2011

“betraktninger ved midnatt”: Norge har to idiotiske “lover”. Som resten av verden ler av.!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

En grav-alvorlig juridisk byråkrat skulle forklare at den nye sex-loven EGENTLIG var laget for å beskytte kvinnene fra å bli utnyttet av bak-menn og menneskesmuglere.

Derfor ble den laget så sirlig og med så mye dobbel-moral at den egentlig ikke burde blitt laget. En mann eller kvinne i Norge, begikk lovbrudd om de betalte for seksuelle tjenester, men de kvinnene som nesten overfaller menn for å få dem til å kjøpe servicen, HUN kunne fritt stille ut “varene” rett i fjeset på den, ofte, pussa og kåte mannen hun treffer.

Og for å vise verden hvor “alvorlig” Norge så på denne utnyttelsen av kvinner og sex, ble verdens dummeste lov OG vedtatt: Norske borgere begikk lovbrudd om de kjøpte sex av en kvinne i et land som dette var TILLATT å gjøre. På samme måte som om en mann gikk på en bule i et fattig land, eller fikk en kvinne til hotellrommet på et flott hotell i London.

FY, dette var sidestillt som et lovbrudd uansett hvor det var i verden.

Det irriterende med denne “utenlandske” loven er jo at alle andre siviliserte land ler av oss i Norge, og de land der den KUNNE ha sin berettigelse, kan mannen gi litt penger til en politimann og han kommer SELV med kvinnen til deg. Men som sagt, loven gjelder i alle land i verden, OG i Riga, selv om det er tillatt for en hore der å tjene mer penger på EN kveld fra en fyldig politiker fra Norge, enn hun ville gjordt om hun nesten arbeidet i en måned med “vanlig arbeide”.

Neste gang får tv2 med team og mikrofon stå i resepsjonen på en av de offentlige “hus” i Tyskland og sjekke passet til alle de de TROR er fra Norge. En vet jo aldri hvem det kan vise seg å være.

I kveld sto et helt panel i debatten på NRK og “diskuterte” dette “lovbruddet” for åpen scene.

Lurer på hvor mye Dominique Strauss-Kahn betalte for stuepiken i New York?

Nei, det ble visst “ordnet” av påtalemyndighetene i New York det. Han ble jo frifunnet og hadde IKKE begått et lovbrudd, fant de ut til slutt. Han var jo “uskyldig” den “lille” store mannen.

Det hadde sikkert bare blitt litt “ugreie” med prisen. Men ellers, var det jo noe som foregikk hver eneste dag/kveld i titusener av hotell og leiligheter over hele verden.

“Me woman-you man, lets make “woopey”. 1000 dollars,cash up front, please” “That`s life,sorry Norway” !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 22nd, 2011

Tv2 og sex i Riga: “Løft på trusa” journalistikk på lavmål !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Tv2 fikk et “tips” om at Hoksrud ville kjøpe sex i Riga, sa en reporter. Og siden det var en Frp.politiker det var snakk om, valgte tv2 og sette “fullt trykk” og reise med. Med skjult mikrofon og tv-team skulle de “kose” seg før og etter Hoksrud “koste seg”.

Og om den/de som var i teamet for tv2 OG var “moralens voktere” sies ikke historien noe om, men den kan kanskje danne negativ presedens i hvor langt en tv-stasjon eller en journalist kan gå for å “avsløre” bagatellmessige hendelser av mennesker på festetur til utlandet.

Jeg kaller det faktisk bagatellmessige, fordi dette er noe som har foregått/foregår siden “tidens begynnelse”, av dumme menn eller kvinner over hele verden.

Bare den idiotiske “loven” i Norge, der det er forbudt å KJØPE sex, men HELT TILLATT å tilby det, er like idiotisk som å lage en “lov” som sier at nordmenn i utlandet kan bli straffet for det.

Som en kommentator fra politiet så spydig sa: “Det er litt vanskelig for politiet å etterforske en hendelse i et  annet land, der hendelsen  er LOVLIG.!! Sannere kan det neppe sies.

Men nå har tv2 i sin søken etter å få være den første nyhetskanal/media som gjør at en nordmann får 25.000 i bot for å ha kjøpt sex i Riga.

Alle “kanaler” og aviser har dette som en “toppnyhet”, og Bård Hoksruds liv er plutselig lagt nesten i ruiner.

Så VARSKO til  alle politikere og prominente personligheter, her i Norge og i utlandet: Vær varsom med å snakke med journalister eller pressefolk: De kan ha med seg både skjult mikrofon og videokamera om noen “driter seg ut” under en fest eller to.

Eller kan det være at tv2 hadde en spesiell glede av å hør på “tipset” de fikk om en Frp.politiker som ville “drite seg ut” under opphold i Riga.?

Kanskje de har sett for mye på “Sky News” og alt det som journalister gjør i UK:?

Men jeg tviler på om de der hadde giddet  følge etter en politiker til utlandet bare for å “avsløre” at han betalte for sex. Det gjøres jo “hjemme” i UK. tusen ganger hver dag allikevel.

Nei, da måtte det være noe mer “seriøst” som å motta penger eller være korrupt. DET kunne være noe å sjekke, men en mann som kjøper sex? “NADA”, det er jo bare seg selv de skader med det.

Bård Hoksrud var meget dum den helgen i Riga, selvfølgelig var han det. Men var det en nyhet?

Heller en tragedie, for den person som nå blir ofret og den journalistiske begrunnelse for å ofre han. Så vær forsiktig, er mitt råd til tv2 og dets ledelse. Eller så kommer ANDRE og sjekker dere når dere tror at dere er på fest “alene”. Med “mike” i brystlomma og et micro-video rundt halsen!!.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 22nd, 2011

Dum-dummere-Frp-politiker.Er livet hardt i “Harryland”?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

“Det er fra dine egne du skal få det”, kan stå som en filosofi for det Frp. har måtte tåle den siste tiden.  Men dessverre beviser det at partiet vokste litt for fort, og de som kom i posisjoner kom dit før de egentlig var blitt “tørre bak ørene”. ?

Egentlig beviser dette at Frp. har rett i sitt “slagord” at de er et parti for “folk flest”. Det helt idiotiske i det Bård Hoksrud gjorde på sin tur, var at han var sammen med andre fra Frp. som en “reiseleder”.

Hadde han bare kost seg på klubben og latt det vare med det, ville alt nesten være i orden. Men å kjøpe sex for 1600 kroner, som skulle indikere “all night” ifølge “tariffen”, betyr i klar tale at han oppførte seg som lavmålt “Harry-type” istedet for en stortingsrep.

Og det er faktisk saken i et nøtteskall. Jeg synes faktisk synd på Frp. denne sommeren og høst.

De er nå kommet tilbake til “basis-velgerene”, og sammen med alt det som profilerte politikere fra partiet roter seg bort i,vil denne stå stille til de selv ordner opp i egne rekker.

Man lærer så lenge man lever, sies det. Men noen lærer, eller MÅ lære, mer enn andre før de blir “voksne”.

Nesten alt som har ødelagt for Frp. til nå, har vært personlige egenskaper som medlemmene har vist de hadde/har problemer med.

Så egentlig er det ikke politikken til Frp. som skades her, menn menneskene som er satt til å utføre den. Derfor bør Siv Jensen & co, gå meget nøye gjennom alle ledende representanters “privatliv”, for å stramme inn på måten de oppfører seg på som mennesker til daglig. 

Å være “som folk flest”, betyr faktisk ikke at de kan oppføre seg som det innen politikken om det støter og fornærmer de som gir sin stemme til partiet.

Frp. har nok gode folk til å fronte seg i dag, men som alle politikere må de være sitt ansvar bevisst.

Derfor må “rektor” nå samle alle sine “elever”, og gi dem en general-oppstramming slik at de ikke  igjen gir “skolen” de går på et dårlig rykte. Om de IKKE gjør det, vil de oppdage at det blir mindre og mindre “elever” som vil komme til skolen senere.

Bård Hoksrud går nå gjennom den største krisen i hans liv, politisk og som menneske og far. En viss annen politiker på Vestlandet gjorde det samme for noen år siden om enn på en litt annen måte.

Så det viktigste for ledelsen i Frp. NÅ, er faktisk å vise oss alle hvordan de takler situasjonen.!!

Det er tross alt lenge til riksvalget i 2013.  Jeg ønsker partiet lykke til med å vise sine kunnskaper videre. Det er i motgang det skal vises styrke. Bevis det og velgerne vil komme tilbake igjen.!?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 20th, 2011

Kate Winslet (Titanic) ble “meget glad” for sin “Emmy” forleden!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Kate Winslet synes nå å være på toppen av sin karriere. Som 35 år “ung” viste hun sin spontane og naturlige glede da hun fikk sin “Emmy” forleden. Hun “hoppet” og danset og oppførte seg som en ung jente som ble  SÅÅÅÅ glad at disse “frøkene” som satt og så på, fikk det travelt å kritisere henne på sine blogger , Twitter eller Facebook.

“Sånn passer seg ikke å gjøre” for en “voksen” og berømt skuespiller. Fy skamme seg osv……osv…..

Mennesker med innskrenket intellekt finnes overalt og kanskje mest under psedonym på nettet.

Kate Winslet oppførte seg som et herlig menneske og med sine spontane og naturlige gledesutbrudd gav hun utdelingen et “touch of honesty”, i stedet for alle disse som sto og stotret og ramset opp halve telefonkatalogen av navn de skulle takke.

Med sin “opptreden” viste hun alle at hun ikke BARE var enn meget god skuespiller, men at hun og var en kvinne som kunne vise EKTE og spontan glede over å ha vunnet. !!

Jeg husker en av disse “frøkene” jeg snakker om, fra en episode fra skolegården på høyere skole i min hjemby.  Det var lovlig å røyke UTENFOR skolegården. Jeg tente en røyk 1 meter fra utgangen på veien ut. En av de pripne frøkene som jeg hadde som lærer, så dette og rapporterte det til rektor.!!

Jeg husket dette da jeg så og hørte de som kritiserte Kate Winslet for å være naturlig glad under “Emmy”-utdelingen i U.S.A.  De ”tillater” ikke at hun kunne oppføre seg slik hun gjorde, fordi det “passet seg ikke”, etter deres mening.

En herlig, spontan opptreden av en av verdens ledende kunstnere innen film og tv-drama, som k faktisk kan oppføre seg som hun selv vil når hun blir ekstra glad for å få sin første “Emmy”.

Så til alle de som kritiserte henne etterpå, kan jeg bare si som alle andre ville ha sagt: “PISS OFF” !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 19th, 2011

Hva er en ordførers oppgave? Å være “turistsjef” eller “nikkedukke”?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Politikerne vil gjerne at velgerne skal “si sin mening”, men for all del la den passe inn med det politikerne bestemmer etterpå. Skulle bare mangle, det får da være måte på, velgerne er jo så dumme at de kan komme til å velge en ordfører som “ikke passer” inn i det politiske mønsteret.

Nei, et ordførervalg er det de lokale politiske partier som skal velge, etter å ha sondert og smisket i krokene for å få det/de parti de ønsker til å bli medlem av “familien” som SÅ skal bestemme hva innbyggerne i kommunen eller byen skal holde ut med de neste 4 årene.

En ordfører har ingen reell makt, han/hun er som en “regjering” uten myndighet til å fatte noen beslutninger, uten om å være byen/kommunens ansikt og “turistsjef” for regionen.

Taperen i kommunevalget, Frp, med talsmann Per Arne Olsen, mener at det er velgerene selv som bør bestemme hvem de vil ha som deres “ansikt” i byen eller kommunen de bor i.

Men selvfølgelig var dette en uhørt måte å drive “demokrati” på, mente politikerne og avskaffet denne ordningen. Nå får mange av dem  ordførere de knapt kjenner navnet på, fordi de politiske partiene han bestemt det i samtaler i enerom etter valget.

Ordføreren har jo ingen makt allikevel, så et eller flere store partier “gir” et lite parti ordfører for å få dem med på laget sitt. “Sølvpenger” eller for å være mer presis: Et ordførerkjede skal symbolisere dette de neste 4 årene så de som HAR makten kan få  lov å styre i fred.

Selv NÅ, såpass lenge etter valget er ferdig, er det mange kommuner som ikke har fått sin ordfører, fordi partiene ikke blir enige i hvem som skal få makten og hvem som skal bli ordfører.

Dette er etter politikernes mening, den korrekte måten å gjøre det på, mens de velgere som har stemt på sine lokale politikere, eller fraksjoner, må vente til andre bestemmer sammensetningen.

Dette kalles “politisk demokrati”, men det er IKKE i samsvar med det som velgerne trodde da de stemte.  Eller er det det, men de fikk ikke alle kortene på bordet ?

Regelen om at det er det største partiet som får ordføreren, synes nå å bli vannet ut, slik at det kan bli et “bøtteknott” parti som får ordførerkjeden, og en person som ingen knapt kjenner som skal være “ansiktet” utad for byen eller kommunen.

Dette er et godt eksempel på hvordan det går når velgerene blir redusert til KUN å gi sin stemme, uten egentlig å ha mulighet til å, samtidig, gi sin stemme til den person de mener vil gjøre DERES by eller kommune  den ære det jo skal være å bære byen eller kommunens “emblem” som symbol på alle velgeres ønsker. Den som får flest stemmer, får denne oppgaven, om velgerne fikk velge.

Var det ikke Odda, denne “røde bastion” som nå synes å få en Høyre-ordfører ? Om det var velgernes ønske vet jeg ikke, eller resultatet av en “poker-runde” på bakrommet ?

I allefall får vi i Norge de kommende 4 årene mange ordførere som ikke aner hva de skal gjøre og heller ikke har den karisma og personlighet som en ordfører burde ha hatt.

Det var en sammenligning en gang i U.S.A. om hvem som var mest troverdig av en politiker og en bruktbilselger. Selvfølgelig fikk bruktbilselgeren flest stemmer, og ett av svarene kan ses på som jokeren: Bruktbilselgeen har i allefall et “produkt” å selge, mens politikeren bare har “falske illusjoner”  som forsvinner inn i “systemet” !!

HELT uten sammenligning, selvfølgelig. Velgerne bestemmer og politikerne gjør som de alltid har gjordt:  Setter resultatene inn i systemet som de selv ønsker og lar velgerne ha sine illusjoner om at det er DE som bestemmer.

La noen merke til at “andre” i valgresultatene, hadde samme oppslutning som et lite parti alene. Og at faktisk Pensjonistpartiet nå er kommet inn i mange kommune og bystyrer.?

Kanskje får vi ved Stortingsvalget se at “andre” kan vokse til 10%+ på målingene, og om 10 år bli en egen maktfaktor innen den etablerte politikken.?

“Ser” jeg Carl I.Hagen danne “Seniorpartiete” og skaper furore i det politiske miljø?

Tar vi med alle de på 50+, som i allefall er enig med han i at deres saker ikke blir godt nok fremmet som “upolitiske”  ordninger og fremmer dette som kollektive argumenter, vil han kanskje få “nytt liv”.?

Alle mennesker over 50 er individuelle mennesker som går alderdommen i møte. Får de en “spydspiss” med lang erfaring som politiker til å tale sine saker, KAN han få makt nok til å gjennomføre mye.

Han blir da en “nøytral” politiker med sterk støtte i “blått/lyseblått” fraksjonene han jo tilhører.

Men som sagt, “andre” fikk alså like mange stemmer som et lite politisk parti i kommunevalget.

Med rette karismatiske personlighet i riksvalget vil denne andelen kunne øke drastisk. Hvem vet !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

september 17th, 2011

CCTV: Bilder sier mer en tusen ord. Eller gjør de det ?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Alt som sies,skrives og vises på tv om terrorsaken i Oslo 22-7, kommer til å bli publisert og kommentert av tv-stasjoner og media over hele verden.

At det er oppnevnt 156 (hittil) advokater/bistandsadvokater, er bare noen av sakene som kommer til å kommenteres.

Bildene vi nå alle har sett fra CCTV, fanget opp av minst 10 kamera, synes å komme som et sjokk på mange. Slik vi ser de er selvfølgelig spørsmålet: Hvorfor var det ingen som så han og alarmerte?

Arne Seland, en av bistandsadvokatene, blir sitert i nyheten på Sky News og kritiserer det han så.

Hadde han blitt tatt da av politiet, ville han ha overgitt seg, sa han. Nå er CCTV noe som ruller og går hele døgnet om det er korrekt, og det er umulig å “se” alt det som skjer på bildene, selv om du nesten skulle sitte pal og se på.  Derfor er CCTV bilder normalt brukt i ettertid for å finne og utforske enkeltpersoner eller kjøretøys bevegelser.

Men OM det er sant det som sies etter bildene ble vist, at det VAR noen som alarmerte om personen de så på bildet, og ingenting syntes å vært gjordt øyeblikkelig, er det i seg selv en stor tabbe.

Men dessverre er nesten alt som er kommet frem av hendelser denne spesielle dagen, preget av dårlig organisering og enda dårligere koordinasjon fra de som skulle lede innsats-styrkene.

Å bruke ordspråket:”Ingen lenke er sterkere enn det svakeste ledd”, er i denne sammenheng ikke aktuelt. Her synes hele lenken å være så dårlig og så svak at den faktisk var ubrukbar i den hensikt den skulle brukes til.

Sterk kritikk er kommet fra profilerte advokater om den massive “styrke” av advokater som nå skal representere ofre, sårede og de som overlevde, samt pårørende. Og de har selvfølgelig rett.

Kåre Willoch kritiserte politikerne for ikke å ha gitt nok penger til en skikkelig terror-beredskaps-plan. Denne skulle og burde selvfølgelig ha vært klar og INGEN  økonomik begrensning  burde være til hinder for at den skulle kunne være operativ på kort varsel.

Jeg har i mine tidligere innlegg kritisert PST-sjefen for sin arrogante og nesten uforskammede måte å kommentere på,  samt  bastant å tilbakevise kritiske kommentarer FØR hun egentlig hadde alle fakta klare. Det bekrefter og beviser at hun ikke er rette person til å ha den stilling hun nå har. Men det beviste hun allerede under Treholt-høringen og. Dette er bare fortsettelsen.

Så nå får verdenspressen og alle de som ønsker det, se,høre og kommentere uttalelser fra ikke mindre enn 156 forskjellige advokater som alle gjerne vil “se seg selv” i media og på tv.

I en kommende rettsak, som jurister sier er “enkel”:” Morderen har tilstått, alle fakta synes å være klare”?   Allikevel har egjeringen bestemt at 156 advokater skal være del av aktors styrke under rettsaken.  Og selvfølgelig og før rettsaken starter. I en sak der morderen allerede har sagt seg skyldig.

Så verdenspressen vil i de kommende måneder stadig få nye ting å skrive om i denne saken. Og mer og mer vil de og få se og høre om måten Norge gjennomfører saken på.

Allerede rister advokater over hele verden på hodet, når de hører antallet advokater i saken. At verdenspressen og vil være tilstede under rettsaken senere, er selvfølgelig og naturlig.

Så får vi se hvordan dette utvikler seg videre. Slik det ser ut nå, vil 22-7-kommisjonens rapport kanskje bare bli en oppsummering av det vi allerede da vet, med anbefalinger om hva som kan og bør gjøres for å hindre at dette gjentar seg senere.?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00