Proteus

september 23rd, 2011

“betraktninger ved midnatt” del sex,unnskyld, del tre: Siste “gullkorn” fra politiet i Telemark.!!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Påtaleleder (?) Knut Kolloen ved Telemark politidistrikt er “skråsikker” på at “tiltalte” hadde sex i Riga. Han kom med en nesten lyrisk byråkratisk beskrivelse av “begivenheten”:

” Vi (politiet) vurderer at han har kjøpt “tjenester” som rammes av den aktuelle bestemmelse i straffeloven”. For å markere det ytterligere la han til: Det er “mer enn bare samleie” som kan brukes her.???  Det synes som om dette betyr at personen hadde satt seg grundig inn i loven?

Jeg som trodde at “loven” var for de som kjøpte SEX for penger, og at sex mente at de hadde samleie. Såååå dum kan en naiv vestlending være.

Men politiet i Telemark DE vet mer enn det resten av oss visste. Om jeg da tenker meg en situasjon: “Jeg holder en prostituert i hånden og gir henne 1000 kroner for å klappe henne på baken og på puppene.!! Siden politiet mener at loven er MER enn bare samleie, kunne jeg alså, hypotetisk, bli straffet på samme måte??

Går vi videre i vår dybde innen de “seksuelle tjenester” som vistnok loven sier er straffbare, kan kanskje bare TANKEN på en “kvikk en” være nok for Telemarkpolitiet?

Er jeg nesten naiv sarkastisk nå?  Selvfølgelig er jeg det. Når politiet i Telemark kan tolke sexloven og “vurdere” slik de nå gjør, kan jeg faktisk og gjøre det samme. Med omvendt heading.

Jeg anbefaler derfor ”tiltalte” å nekte å betale boten han har fått og la saken komme til retten, etter at Telemark politidistrikt har brukt titusener av kroner på å “etterforske” saken i Riga og hjemme. 

Vi ser alle frem til å få lære mer om denne idiotiske loven, som synes å være mye mer omfattende enn selv jeg trodde.  Het ikke loven “sex-loven”, og er ikke sex å ha samleie med eller uten beskyttelse?  Det andre trodde jeg gikk under beskrivelsen “petting” eller massasje med eller uten olje eller kremfløte.  Er det ikke det alle disse små snustete “massasjeinstituttene” i Oslo gjør? For ikke å snakke om hva som foregår på homseplassene med sauna og uten håndkle?

Uff, jo mer jeg tenker over alt det som daglig foregår i Oslo, synes episoden i Riga å bli nesten “renslig” i sitt lovbrudd.

Jeg husker en britisk forfatter som skulle skrive en bok om luxus-prostituerte som kun kommer etter “screening” av den som skal få behag i tjenestene som gis. Han bodde på et topphotell i London og ba rette person på hotellet å skaffe han en ytterst elegant kvinne på rommet.

Etter å ha bestemt tid og type “aktivitet” sa personen at prisen ville bli satt på hans regning som “ekstra utgifter” og at hun var disponibel i 4 timer. Hun viste sin rapport fra legen at hun var “ren”, og forfatteren satt og snakket med henne i 4 timer og fikk god info fra innsiden til sin bok.

Skal det være topp service, burde selvfølgelig all “kjøp & salg” bli gjordt på samme måte. Akk ja.?

Så nå får vi se hvordan Telemark politidistrikt v/ påtaleleder Knut Kolloen vil takle saken videre ? 

Kanskje en tur til Oslo for å få litt “inside-info”, eller få en advokat til å tolke loven litt mer inngående? 

Godt å vite at det synes å være lite “krim” i Telemark politidistrikt at de må helt til Riga for å finne noen å straffe.  Jeg har hørt om “lovens lange arm”, men det får da være grenser for “gummi(!)-armer.???

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00