Proteus

september 22nd, 2011

Tv2 og sex i Riga: “Løft på trusa” journalistikk på lavmål !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Tv2 fikk et “tips” om at Hoksrud ville kjøpe sex i Riga, sa en reporter. Og siden det var en Frp.politiker det var snakk om, valgte tv2 og sette “fullt trykk” og reise med. Med skjult mikrofon og tv-team skulle de “kose” seg før og etter Hoksrud “koste seg”.

Og om den/de som var i teamet for tv2 OG var “moralens voktere” sies ikke historien noe om, men den kan kanskje danne negativ presedens i hvor langt en tv-stasjon eller en journalist kan gå for å “avsløre” bagatellmessige hendelser av mennesker på festetur til utlandet.

Jeg kaller det faktisk bagatellmessige, fordi dette er noe som har foregått/foregår siden “tidens begynnelse”, av dumme menn eller kvinner over hele verden.

Bare den idiotiske “loven” i Norge, der det er forbudt å KJØPE sex, men HELT TILLATT å tilby det, er like idiotisk som å lage en “lov” som sier at nordmenn i utlandet kan bli straffet for det.

Som en kommentator fra politiet så spydig sa: “Det er litt vanskelig for politiet å etterforske en hendelse i et  annet land, der hendelsen  er LOVLIG.!! Sannere kan det neppe sies.

Men nå har tv2 i sin søken etter å få være den første nyhetskanal/media som gjør at en nordmann får 25.000 i bot for å ha kjøpt sex i Riga.

Alle “kanaler” og aviser har dette som en “toppnyhet”, og Bård Hoksruds liv er plutselig lagt nesten i ruiner.

Så VARSKO til  alle politikere og prominente personligheter, her i Norge og i utlandet: Vær varsom med å snakke med journalister eller pressefolk: De kan ha med seg både skjult mikrofon og videokamera om noen “driter seg ut” under en fest eller to.

Eller kan det være at tv2 hadde en spesiell glede av å hør på “tipset” de fikk om en Frp.politiker som ville “drite seg ut” under opphold i Riga.?

Kanskje de har sett for mye på “Sky News” og alt det som journalister gjør i UK:?

Men jeg tviler på om de der hadde giddet  følge etter en politiker til utlandet bare for å “avsløre” at han betalte for sex. Det gjøres jo “hjemme” i UK. tusen ganger hver dag allikevel.

Nei, da måtte det være noe mer “seriøst” som å motta penger eller være korrupt. DET kunne være noe å sjekke, men en mann som kjøper sex? “NADA”, det er jo bare seg selv de skader med det.

Bård Hoksrud var meget dum den helgen i Riga, selvfølgelig var han det. Men var det en nyhet?

Heller en tragedie, for den person som nå blir ofret og den journalistiske begrunnelse for å ofre han. Så vær forsiktig, er mitt råd til tv2 og dets ledelse. Eller så kommer ANDRE og sjekker dere når dere tror at dere er på fest “alene”. Med “mike” i brystlomma og et micro-video rundt halsen!!.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  1. [...] Tv2 og sex i Riga: “Løft på trusa” journalistikk på lavmål ! [...]

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Pingback av Tv2 og sex i Riga: “Løft på trusa” journalistikk på lavmål ! | TravelSquare — september 24, 2011 @ 12:12 am

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00