Proteus

september 22nd, 2011

Dum-dummere-Frp-politiker.Er livet hardt i “Harryland”?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

“Det er fra dine egne du skal få det”, kan stå som en filosofi for det Frp. har måtte tåle den siste tiden.  Men dessverre beviser det at partiet vokste litt for fort, og de som kom i posisjoner kom dit før de egentlig var blitt “tørre bak ørene”. ?

Egentlig beviser dette at Frp. har rett i sitt “slagord” at de er et parti for “folk flest”. Det helt idiotiske i det Bård Hoksrud gjorde på sin tur, var at han var sammen med andre fra Frp. som en “reiseleder”.

Hadde han bare kost seg på klubben og latt det vare med det, ville alt nesten være i orden. Men å kjøpe sex for 1600 kroner, som skulle indikere “all night” ifølge “tariffen”, betyr i klar tale at han oppførte seg som lavmålt “Harry-type” istedet for en stortingsrep.

Og det er faktisk saken i et nøtteskall. Jeg synes faktisk synd på Frp. denne sommeren og høst.

De er nå kommet tilbake til “basis-velgerene”, og sammen med alt det som profilerte politikere fra partiet roter seg bort i,vil denne stå stille til de selv ordner opp i egne rekker.

Man lærer så lenge man lever, sies det. Men noen lærer, eller MÅ lære, mer enn andre før de blir “voksne”.

Nesten alt som har ødelagt for Frp. til nå, har vært personlige egenskaper som medlemmene har vist de hadde/har problemer med.

Så egentlig er det ikke politikken til Frp. som skades her, menn menneskene som er satt til å utføre den. Derfor bør Siv Jensen & co, gå meget nøye gjennom alle ledende representanters “privatliv”, for å stramme inn på måten de oppfører seg på som mennesker til daglig. 

Å være “som folk flest”, betyr faktisk ikke at de kan oppføre seg som det innen politikken om det støter og fornærmer de som gir sin stemme til partiet.

Frp. har nok gode folk til å fronte seg i dag, men som alle politikere må de være sitt ansvar bevisst.

Derfor må “rektor” nå samle alle sine “elever”, og gi dem en general-oppstramming slik at de ikke  igjen gir “skolen” de går på et dårlig rykte. Om de IKKE gjør det, vil de oppdage at det blir mindre og mindre “elever” som vil komme til skolen senere.

Bård Hoksrud går nå gjennom den største krisen i hans liv, politisk og som menneske og far. En viss annen politiker på Vestlandet gjorde det samme for noen år siden om enn på en litt annen måte.

Så det viktigste for ledelsen i Frp. NÅ, er faktisk å vise oss alle hvordan de takler situasjonen.!!

Det er tross alt lenge til riksvalget i 2013.  Jeg ønsker partiet lykke til med å vise sine kunnskaper videre. Det er i motgang det skal vises styrke. Bevis det og velgerne vil komme tilbake igjen.!?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00