Proteus

september 10th, 2011

Til alle sinte og frustrerte velgere, incl. “sofavelgeren”.Vis ditt sinne !!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Det er lokale representanter til kommune og bystyrer som skal velges mandag. Men med de to partileder-debattene fredag og lørdag på tv, reflekterer det og på rikspolitikken for hele landet.

Jeg har sterke meninger om politikk, og tilhører den merkelige delen som ikke har et bestemt parti jeg vil stemme på. Grunnen er faktisk ganske logisk, da basisen jeg har er et fritt menneske i et samfunn som kan kombinere det offentlige og det private til best fordel for alle i landet.

Så om jeg var en bar-keeper, ville jeg mixe en cocktail der det beste fra de rødgrønne kunne komme med det beste fra blå/lyseblå/blass blå side.

Det som på klart språk kalles for et samfunn der INGEN fraksjon hadde den absolutte myndighet, men at hensynet til helheten for alle ble ivaretatt på den aller beste måte uten partipolitisk svøpe.

Derfor vil jeg komme med et forslag til alle sinte og frustrerte velgere, samt de som ikke gidder å velge fordi de ikke er interessert:

Gi din stemme til Venstre, til Krf eller til Frp, denne gangen.

Frp fordi de alltid blir hudflettet nesten uansett fraksjon, sikkert for å skjule egne feil de selv har. De er faktisk ikke så dårlige som alle vil ha det til, om de bare får bevise litt av det de mener er rett.

Venstre har begynt å bli et parti å regne med, fordi det nå finnes politikere der som synes å ha litt greie på det de snakker om.

Krf. der lederen nå begynner å “bli voksen” og har fått et stemmeleie som passer bedre å høre på. Samt selvfølgelig OG fordi den “fortapte datter” Inger Lise Hansen, ikveld skal vise oss at det ikke bare finnes “emisærer” fra Bømlo i partiet lenger.

Om hun går videre i “Skal vi danse” vet vi selvfølgelig ikke, men at hun kommer til å se nydelig ut der hun svinger seg i kveld, er helt sikkert ?

“Mor Åse” Solberg sitter rolig og ser velgere flokker seg rundt henne. Siv Jensen har nettopp hatt flere “rever” i “hønsegårdet” som har skapt fullt kaos i hele flokken hennes. Glem dette og.!!

Slapp av i kveld og se på “Skal vi danse” på tv2. og OM dere liker Inger Lise Hansen der hun danser og mener Venstre har en god leder, samt at Hareide jo likte Inger Lise Hansen meget godt før(?), kan jo mye rart komme ut av dette på mandag om dere de gidder å gi en av disse tre DIN stemme.??

Vil det gjøre at lokaldemokratiet blir bedre de neste 4 årene? Kanskje ikke, men det vil i allefall gi mer kolør for de lokalpolitikere som tilhører de tre partiene jeg anbefaler å stemme på.

Jeg ser frem til å se på flott dans og god musikk i kveld. Så får mandagen komme, som den sikkert og gjør. Jeg mener at Inger Lise Hansen er del av “Nye Krf”, kanskje allerede i 2013.

“Let the show begin” !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00