Proteus

september 5th, 2011

Den eneste “positive” nyhet i dag, måtte jeg lete lenge etter ??

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Dagen syntes å flomme over av negative nyheter i dag. Såpass mange at jeg hadde bestemt meg for IKKE å skrive noe innlegg i det hele tatt.

Men så så jeg en overskrift: “Stort, stygt og altfor dyrt” . Så så jeg et bilde av denne gyslige kolossen av en bygning som skulle oppføres i Bjørvika, Munch-bygningen, og at en Frp.s mann hadde stoppet bygningen fra å bli oppført.

Første gang jeg så at dette var bygningen de folkvalgte i Oslo  hadde valgt, ble jeg forbløffet og faktisk ganske forbannet.  Og da jeg så det “mixet” inn ved siden av de andre bygningene som og skulle være der, ble jeg såpass overrasket at jeg ikke kunne finne ord. Detv så jo forferdelig ut.!

Bare det å se på det, i sin gyslige åpenbaring, som en koloss og misfoster av en bygning, ble jeg faktisk litt “sjøsyk”.  At noe menneske kunne velge et slikt makkverk til å være Munch museum, var for meg ubegripelig. Men så ser jeg det jo bare fra “galleriet” og har ingen innflydelse på hva andre velger .

Så om den person som nekter å oppføre bygget kom fra Rødt eller Frp, ville være likegyldig. Det viktigste var at det kom noen som var “mannfolk” nok til å se at “keiserens nye klær” denne gangen, var så nesten grotesk å se på at det ville i seg selv være en fornærmelse å bygge det.

Så, dessverre for de som hater å sie noe godt om Frp, DENNE gang er jeg helt enig “med sistnevnte taler”.

At det sikkert kunne være meget bra innvendig, betyr ikke at det fra utsiden skal se ut som noe som et barn kunne ha tegnet når de ble bedt om å lage “et stygt hus”.

Faktisk tror jeg at et barn ville ha tegnet et PENERE hus enn det som skulle stå der, untatt om barnet hadde brukt klosser for å skape en mest mulig “gyslig” og frastøtende bygning.

Derfor håper jeg at dette blir et endelig avslag. Da vi denne dagen ha blitt litt hyggeligere, og “skylinen” i Bjørvika litt lettere å like når det kommer en bygning som ser pen ut der senere.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00