Proteus

august 29th, 2011

Når Raymond Johansen “pisser i buksa”, gjør han det i Klassekampen.!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Å være en god politiker er å ikke gjøre for mange tabber for ofte. Da vil velgerne tro at han/hun ikke helt har tatt “eksamen”, som en politiker jo bør han gjordt.

Headingen på dette innlegget er litt på kanten, det medgir jeg, men faktisk berettiget i sin form. Grunnen er at han “snakker” til Klassekampen, som jo står på ytterste røde fløy, mens Frp. som han snakker om, står på ytterste blå fløy.

Det Raymond Johansen ikke kan forstå, er hvorfor Frp. i det hele tatt gidder å stille til valg. ??

Hadde dette utsagn kommet fra en full  mann mens han sto på “urinalet” i en pub og ikke hadde greid å få “tissefanten” ut av buksa før han lot urinen flomme, kunne jeg ha sett ironien i det.

Men når det kommer fra en av APs ledende politikere, er det faktisk en liten fornærmelse mot Frp. Og mot alle andre partier på “blå fløy” som “gidder” å stille til valg i kommunevalget ?

At dette gjelder valget i Oslo, spiller i grunnen ingen rolle. Der har Frp. gjordt mange feil gjennom mange år. Men de er i allefall åpne om det og kan la seg bli kritisert, gang på gang.

Som de jo blir av nesten alle, både i media og på tv. Da jeg konsekvent står på den side som mottar kritikk uten helt å være berettiget til å få det, betyr det at jeg i denne saken står på Frp,s side. Dette betyr IKKE at jeg stemmer Frp, selv om jeg kunne tenke meg å gjøre det bare på f…..skap for å markere avstand til andre som heller ikke er så fisefine i SIN politikk at det gjør noe.

Fordelen med svært menge velgere, er at de egentlig ikke er så spesiellt interessert i politikk. De er mer etter å finne mennesker som både er karismatiske og kan ordlegge seg på en akseptabel måte. Om de og har en politikk som kan aksepteres som fornuftig, er saken klar.!?

I et kommunevalg er det litt annerledes. Der skal velgerne stemme inn mennesker i DERES EGEN kommune eller by. Da kan “Det stilleste vann ha den dypeste grunn”, på norsk: Da er det snakk om å velge den person som er best i å utføre de oppgaver som kommunen står overfor, IKKE den som er mest karismatisk og kan snakke best til forsamlinger. De kan ofte bare ha det “i kjeften”.

At Raymond Johansen mener at Frp. ikke trenger å stille til valg overhodet, i kommende kommunevalg, er hans mening.  Men å utbasunere den til Klassekampen, trykkes han ned til samme “status” som alle andre som gjør hva som helst for å fremme egne politiske interesser.

Men ærlig talt, Johansen, å se det på trykk over hele media og i mitt lille innlegg, gjør bare at du skaffer Frp.mange flere stemmer fra Oslo og kanskje og fra landet ellers.  Ganske “klass-isk” igrunnen ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00