Proteus

juli 21st, 2011

Er unge menn idag for “late” til å ta høyere utdannelse? Kanskje !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Alle vet at unge jenter “utvikler” seg hurtigere enn unge menn. Og dette gjør og at de blir tidligere voksen, det betyr at de ser fremover. Unge menn kan være tregere, derfor “våkner” mer og mer av dem først ETTER de skulle tenkt på fremtidig utdannelse, ikke før.

Kan det ha noe med at foreldre “degger” mer for sine sønner, og døtrene får mer restriksjoner? Kanskje derfor at jentene ser lenger fremover og vil fortest mulig få en god utdannelse slik at de kan bli “fri” fra foreldrenes  kontroll av dem?

For husk at om nå jentene mer og mer “tar over” innen høyere utdanning, betyr det ikke at alle avslutter den utdannelsen de begynner på.?

Det har selvfølgelig ikke kommet med i den oversikten av søkere som nå blir publiset. Unge menn kan ses på som “langsomme skip”, men kommer de først igang går de raskere mot “havnen”?

Uansett er det klart at unge jenter i dag er mer fokusert på mulighetene en høyere utdannelse gir dem enn for bare få år tilbake.

Og nå snakker jeg mest om jenter som ikke akkurat ser ut som en “reklameplakat” for ett eller annet. Jeg snakker om den største mengden jenter, de “vanlige”, som ofte har mer “hjerne” enn at de som ser ut som modeller. De VET at en god utdannelse kan gi dem selvtillit, god lønn og muligheter da til å kanskje “korrigere” litt der de selv føler at de trenger en “make-over”.

Og som “gammel traver” tenner jeg mer på en stilig ung dame som kler og sminker seg passe diskret, enn en “flott kropp” med et påsatt smil og laber intellekt.

Og  fornuftig diett, gode råd til  klær og stil, samt å utvikle sin egen personlighet, er betydelig mer verdifull i den store verden. Og DA kommer en god utdannelse inn i bildet. Uten den, vil det fremdeles bare være “sekretærjobber” og andre mindre lønnsomme jobber å finne.

Så unge menn, få “fingen” ut av hjernen og tenk. Kanskje det blir DU som kommer til å være sekretær i fremtiden, mens en kvinne er “boss”.?  Jeg koser meg bare med tanken.!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00