Proteus

juli 15th, 2011

Er Rebekah Brooks blitt “scrap-goat” for Rupert Murdoch`s kalkuleringer?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Dette som skrives i dette innlegget står for min PERSONLIGE mening, og jeg vil komme med den før mer blir avslørt i denne “kulturelle media-revolusjonen” som nå pågår i U.K. og i U.S.A.

Jeg ser et scenario der Rebekah Brooks har vært “stjerne-journalisten” som Rupert Murdoch, med hjelp fra sin sønn James, har latt spille “hovedrollen” i et nøye  kalkulert media-spill de siste 10 år.

Jeg har nøye studert film av henne de siste dager og har en merkelig følelse av at HUN kanskje er den eneste “ærlige” personen i spissen for denne skandalen som har pågått og fremdeles pågår.

Hennes dypt personlige uttalelse i dag, hennes pene ansikt og gode øyne rammet inn av et “mylder” av rødt hår, er for meg en ypperlig journalist som KAN ha blitt brukt som en “skuespiller” til å fronte Rupert Murdoch,s strategi under og etter at skandalen  vi nå ser utfolde seg.

HUN var den som hadde “hovedrollen”, HUN ble brukt til å vise “News og the World” og News International “frem” til resten av verden.  Selv om hun var “sjefen”, trenger hun ikke å ha vært klar over ALT som skjedde “under-cover”, men fikk bare vite på “need to know”  basis: At hun fikk vite AKKURAT det hunn trengte å vite for å være sjef. At hun ikke var/er “squeeky clean” , trenger ikke bety at hun hadde alle opplysninger hun burde ha hatt. Eller ikke fikk tilgang til.

DET  kan være grunnen til at Rupert Murdoch holdt på henne så lenge , han VISSTE at hun var uten direkte skyld i det som hadde skjedd??

SÅ, da hun sa ja og de to andre nektet, ringte hun til dem og sa at hun ville gå av IGÅR. At hun da ville stå alene og “fri” på møtet førstkommende tirsdag, ville bli en umulighet for de to “store”.

Derfor svingte de og sa at de OG ville komme. I dag kom den offisielle avgangen. Hun trenger ikke lenger  være den “ærlige” skuespilleen i det som nå var kommet frem og vil komme frem senere.

Hun ville “renvaske” seg som journalist og menneske. Og DET kan skje på tirsdag og komme som enda en “bombe”, når hun da snakker som ett “fritt menneske” og kan nesten si hva hun vil?

Dette er selvfølgelig helt hypotetiske tanker jeg har, men jeg velger å skifte side og stå sammen med Rebekah Brooks videre i saken. Hun ser IKKE ut som den sleipe og drevne person som kan ha latt alt vi nå ser og hører ha gått upåaktet i  ”hennes avis” om hun hadde visst hele omfanget !!

Derfor er det “produsenten”,Rupert Murdoch, som er “the big bad wolf” i denne historien, med hjelp av “little bad wolf”, sin sønn James. !!  Og selvfølgelig de utvalgte få som tok “ordrer” fra James Murdoch, etter han igjen hadde snakket med sin far.??

At dette har foregått uten at Rupert Murdoch har visst om det, er både utenkelig og urealistisk sett ut fra den “kontroll” han alltid har hatt over sine største aviser og mediaselskaper.

Derfor er det min bestemte mening at Rebekah Brooks, inntil bevis som sier det motsatte, er en person som er blitt nøye og systematisk “utnyttet” i sin rolle som frontfigur og topp-journalist for både avisen og  News International.

På tirsdag vil Commissioner ved Metropolitan Police komme først i “boksen” for utvalget av Mp,er i “Commons”, så vil Rebekah Brooks komme og de to “vennene” av henne i så mange år.

Da står hun, forhåpentligvis,  frem som den kvinne hun egentlig er: Dynamisk, passe uredd og skal “kjempe ” for sitt liv som menneske og journalist. Og da vil vi alle se om min versjon av historien, bare er basert på intuisjon og menneskelig innsikt eller om jeg har litt rett.?

Baroness Royall, leder for opposisjonen i “The Lords” sa at dette var en “revolusjon” som verden aldri hadde sett siden den russiske for mange år siden. Kanskje hun har rett, kanskje hun tar for hardt i.

Jeg setter i allefall 100 pund på at Rebekah Brooks “vinner” etter hun har snakket på tirdag. Vinner som journalist og som menneske, slik at hun kan gå videre i livet med passe høyt hevet hode.  NOE positivt bør komme ut av denne skandalen nå, og jeg håper det kommer på tirsdag !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

 1. Hei Eddie!

  Verdens media er eigd av 6 store private korporasjoner (96% ca,). Desse korporasjonane har igjen interesser innan legemiddelindustrien, vaksineindustrien, genmanipuleringsindustrien, metallindustrien, E-stoffindustrien, Geoengineeringsindustrien (”kjemtrail”), Karbonmarkedet (menneskeskapt global oppvarming er ein løgn!), sprøytemiddelindustrien, oljeindustrien osv osv…
  Media forteller ikkje lenger sannheiter men meir eller mindre løgner…..som jornalistane kanskje sjølv trur på i sin blindheit……….

  Og folket trur på media………..*sukk*

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av nøkkerosa — juli 16, 2011 @ 4:46 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00