Proteus

juli 15th, 2011

“betraktninger ved midnatt”: “Everything is possible now” F.B.I. etterforsker News Corp. i U.S.A. Aksjene raser !

av Eddie39   Lagret under: Politikk          

Denne dagen har vært den aller verste i det som nå er verdens største og mest kyniske korrupsjon/media/politi/skandalen i moderne tid.

Og dette synes bare å være begynnelsen. Metropolitan Police Commissioner ble i 90 minutter hudflettet av Londons borgermester Boris Johnson i City Halls kontorer i London. Han skal og møte utvalget av MP,r på tirsdag i neste uke, FØR de tre som nå kommer SAMLET til hovedmøtet senere.

Det viser seg at en tidligere redaktør i NOTW hadde vært “ansatt” som politisjefens “personlige” PR-kontakt med pressen mens etterforskning pågikk.

Så “snudde” begge Murdoch`s og sa at de allikevel ville komme på tirsdag til “grilling” sammen med Rebekah Brooks.  Så kommende tirsdag vil bli et travel dag for Sky News med direktsendinger hele dagen. Det er og mulig at disse samtaler kan bli “opphøyet” til å bli under ed, som i en rett. Det betyr i klartekst at det de sier under høringen kan senere bli brukt mot dem i den offisielle høringen av en topp-dommer.

Rupert Murdoch og hele hans familie er nå “på vei ut” av ledelsen i  hele News Corp. i U.S.A. Aksjekursen i selskapet raste ned 3.3% etter at nyheten ble kjent at F.B.I. nå hadde startet granskning om mulig hacking av telefoner tilhørende 9/11 omkomne og familier.

Journalister fra “News of the World” hadde kontaktet en PRIVAT etterforsker i NY og bedt han om “hjelp”. At de hadde aviser der som de kunne kontakte om det samme, synes ikke å være gjordt.  Men “liten tue kan felle et kjempestort tre”, og det blir bare verre.

Nå har Rupert Murdoch gitt “interjuver” i øst og vest, både i U.K. og i U.S.A.  Han er eitrende forbannet og kaller alt for en konspirasjon og at “de” har tatt fullstendig feil. Alt dette høres ut som det kommer fra en mann som nesten synes å være i “panikk” og føler presset stramme seg mer og mer,

Men på tross av at denne mannen nå ALDRI vil overleve som den mogul han engang var, ruster han seg nå til kamp. Mens statsministeren i Australia vil be om etterforskning der og for å finne ut om hans aviser der, kan ha gjort noe av det samme som nå skjer i U.K. og kanskje i U.S.A.

Som jeg skrev tidligere, har Rupert Murdoch KUN 13% av aksjene i Mews Corp, men han har 40% av stemmene og DET er noe som nå raskt kan forandres. Uansett hva som skjer videre, er hans dager nå talte og jo mer som avsløres jo mer redusert blir han som “frontfigur” for sitt media-imperium. Flere senatorer i U.S.A. går nå åpent ut og setter spørsmåltegn om Rupert Murdoch`s rolle i det hele. Hans navn i U.S.A. er betydelig mer negativt enn i U.K, eller VAR om i skal ta dagens siste nytt.

Og om det i U.S.A. bare finnes ETT eksempel på “foul play”, vil navnet Murdoch snart bli strøket  i visse kretser der.

Så denne SÅ aktive “reality-serie”, som handlingen kommer så fort at det jeg skriver nå kan være “gammelt nytt i morgen, er det bare å gi seg over og kanskje nå slappe av noen dager.

Men jeg tror, nesten garantert, at om jeg slår på Sky News i morgen ca. kl.12oo er det kommet nye oppdagelser eller uttalelser fra “noen” om noe.

Og i Norge har alle journalister i avisene en nesten umulig jobb. Det de skriver i kveld og det som kommer der i morgen, kan allerede være feil eller ukorrekt eller  faktisk bare være “halve sannheten”.  Jeg er sikker på at det nå sitter flere av dem og skriver en bok som skal komme ut når skandalen en gang er over. Kanskje de må vente lenge før den blir ferdig, altfor lenge!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00