Proteus

juni 25th, 2011

Alt skal i dag være “glatt og kjønnsløst” både hos kvinner og menn. Passe “horney”??

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Plutselig ble det “in” for alle menn med hårtap, eller de som var tynne i håret, å barbere seg “blank” på hodet. Fortsatt i dag er det “moten” blant de fleste menn med hårproblemer.

Unge kvinner gidder ikke å tenke på “der nede” lenger, de bare fjerner alt hår der og lar kanskje en tynn “passasje” være igjen slik at dumme fulle menn finner frem til “stedet” de søker.

De lesbiske synes å gå “all the way” og ser ut som glatte svette kropper som du må sjekke hva som er hva for å finne frem. Alle har jo sine vaner men når det blir så kollektivt som det nå synes å ha blitt, er det som jeg “hører” den gamle overlegen i Nord-Norge som engang hadde en enkel “resept” han skulle hjelpe pasienter. “Fjern faenskapet” så blir du “frisk” igjen. Vondt i foten?

Nå skal jo alle ha fileter av alt fisk, for ikke å få ben i munnen. Aller helst skulle dette blitt fjernet og, men noe må jo holde fisken sammen. Eller filèer av salt sild, som da smaker pyton. Men betydelig dyrere å kjøpe, selvfølgelig. Alle skal jo leve,ikke sant?

Nå skal og menn bli “glatt og fin” både på brystet og på ballene og “stellet” som sitter over ballene. Alt dette hår er jo så upraktisk når de skal ha seg en “kvikk en” , eller kose seg med en jente som er “blank” og glatt. Vekk med slike hår som bare kommer i munnen og gjør alt til en……..,ja til hva?

At ingen, eller kanskje flere enn jeg aner, tenker på all hår de måtte ha nede eller på brystet, avhengig av kjønn, som en utfordring på samme måte som det er hos en frisør eller “salon”. Klippe litt, strukturere litt, krølle litt eller ganske enkelt stelle litt med håret der slik at det ser både pent og “velfrisert” ut.

Og så se til det og “nippe” litt bort av og til med en pinsett eller annet. Rett og slett lage underlivet og resten om til en veltrimmet “hage” som det kan bli med litt fantasi. Der “planter og gress” sitter så fast i “jorden” at det ikke faller ut om noen roter litt der.

Ikke rart at unge mennesker med veltrimmede unge kropper nå trenger porno og annet på nettet for å bli tent, på samme måte som de eldste av oss bruker for å få den “opp. Men det er en stor forskjell:

De eldre og gamle, gjør dette fordi de har mistet den gløden de hadde tidligere og “stellet” er blitt litt slappere, både hos han og henne.

Mens de unge og kåte må ha extra spenning for å få noe til å skje, fordi, kanskje snart, alle kvinner og menn vil være like “glatte og kjønnsløse”  som små barnerumper Alle like og alle like “sterile” med sin glatte og kjedelige utseende.

Men så er jeg jo heller typen som vil ha min fettsild rett fra dunken den ligger i. Kjøper fisk oppskåret med skinn og ben. Vil heller se et “venusberg” med velfrisert “hage” enn et glatt “svaberg” jeg kanskje kan “gli ned av” om jeg ikke passer meg.?

Eller for å si det på en annen måte: OM jeg hadde tatt hjem et “svaberg” hadde det bare blitt med drinkene. Resten hadde blitt et høflig avslag og taxi hjem.

Men, bevars, bare fortsett å ødelegg “hagen din” og gjør den om til ditt eget glatte “svaberg”.

Jeg liker å ligge i “gresset” og berømme “arkitekten” for et flott anlegg. Litt mer ekte synes da jeg?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00