Proteus

juni 23rd, 2011

“Stopp toget, jeg skal av”. Hvilket tog snakker vi om?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Det har vært masse tid og god anledning til kunne tilpasse det som skal gjøres i  Oslo-tunnelen nå til helgen FØR eller etter hoved-ferien i Norge. Da “hele landet” reiser og titusener av turister ankommer Oslo for å reise videre i Norge og alle er i “feriehumør”, velger rette instanser å stenge hele Oslo S. frem til 8.august. Sikkert for å være på den sikre siden om alt ikke er ferdig i tide.

Og de 250 arbeiderne som skal oppholde seg der i denne tiden, skal jo og ha sine rastepauser og ikke arbeide for mange overtids-timer. Egentlig ikke noe galt i det, men når dette da lammer alt som beveger seg på skinner gjennom Oslo-tunnelen, er det som om du ikke helt fatter at det kan gå ann å gjøre det så drastisk.

Jeg er sikker på at det er en god grunn for alt som skal gjøres der, men omfanget skulle egentlig bevise at alt der er i så elendig forfatning at det kan falle sammen når som helst ?

Og OM jeg var en “djevelsk” person som skulle bestemme tidspunktet  når alt skulle stenges og arbeide begynne, ville jeg valgt AKKURAT det tidspunkt som det nå gjøres på. For å skape max kaos, max rot og forvirring blant turister, og for å få flest mulig reisende såpass rasende som de nå blir ved å måtte sitte på overfylte busser og mase med unger og egen baggasje.

Perfekt tidspunkt, perfekt “timing”  Da kan vel “flytoget” brukes som “oppevaring” på Gardermoen stasjon for passasjerer som kommer på avveie etter de går av bussen oppe?

At det må gå på en måte er sikkert. Men “timingen” er jo rav ruskende gal.  Det er jo nesten som om at alle tog stopper dagen alle skal i Holmenkollen. Ikke dagen før eller etter, men SAMME DAGEN. For de skal “rense skinnene” eller ta vedlikehold på vognene osv. Men det gjør de selvfølgelig ikke.

Men å “stoppe” hele Oslo S frem til 8 august midt i verste ferietrafikken, DET kan gjøres glatt.

Tips til rette personer: Steng Oslo S fra lille julaften og frem til 8 januar 2012 OG. For ettersyn og vedlikehold av det arbeidet som nå skal gjøres der.  Bare et forslag, bare et idiotisk forslag.!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00