Proteus

mai 31st, 2011

Lærer helsemyndighetene aldri.? Ordet er koordinering !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Under Pandemi-skandalen syntes det som om Norge var en “øy” i Scandinavia som var totalt isolert fra Danmark,Sverige og Finland. Dårlig koordinering mellom de forskjellige avdelinger, bruk av fax som kontaktmiddel, ingen samarbeide med andre scandinaviske land, etc.etc.

Nå tas e-coli saken meget alvorlig i Sverige samt Danmark. Mens noen idiot i Mattilsynet sier at “Helt trygt å spise agurk” og helsevesenet sier at vi kan vente mange flere utbrudd ?? Hva er rett, begge eller ingen??

Det spiller egentlig ingen rolle om bakterien “slår ut” i Norge eller ikke, fordi helsemyndighetene sikkert vil komme med kolliderende uttalelser OM det gjør det og.

Men det tragiske i alt dette, er at helsemyndighetene ikke synes å ha lært NOE fra pandemi-skandalen om informasjonsplikt og korrekt mediakoordinering.

Å koordinere betyr å snakke med “en stemme”, alså si nesten det samme om samme sak.
Og titusener av nordmenn og svensker og dansker reiser mellom våre land hver dag.

La oss alle være glade for at DENNE bakterien ikke smitter med luft eller kontakt/pust. Men som alle vet finnes det hundertusenvis av matvarer som “flyter” mellom våre land OG hver dag. Eller tror Mattilsynet at alt nordmenn spiser er “hjemmelaget”??

FAX meg svaret.!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 31st, 2011

E-coli dødsfallene i Sverige og Tyskland beviser bare en ting.!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Pr. idag er 36 syke i Sverige, 13 med HUS (den dødelige varianten),Danmark 14 og 7 med HUS. Ingen vet sikkert hvor mange som er smittet totalt fordi det kan først komme senere.
Hovedparten av de som døde er tyskere, men allerede er det tusener som er syke av den mildere varianten av e-coli bakterien i Tyskland.

Nå viser det seg at de spanske agurkene ikke hadde HUS, den dødelige varianten i seg, men var PROPPFULL av “vanlig e-coli bakterier. Alså de som “bare” gjør at mennesker kan bli syke av å spise dem. Og HUSK, dette var økologiste dyrkede agurker, som koster mer og skal være garantert fri og sunne. OM så disse, såkalte sunne agurker kan inneholde masse e-coli, hva kan da andre “vanlige” agurker inneholde. Eller for den saks skyld alle typer grønnsaker som flommer over i butikkhyllene fra fabrikanter over hele verden.?

I Danmark vil de nå forlange at alle grønnsaker, kanskje alle matprodukter, skal merkes og embaleres slik at alle de som kjøper dem skal kunne se hvor de kommer fra.

INGEN skal kunne dø av å spise mat som selges i Europa, eller burde ikke dø. Men hvert år skjer det at vi ser og hører om mat som er infisert, kanskje importert svart eller at importøren ikke merker varene med nok data. Og dessverre finner vi alle former for frukt og grønnsaker innen denne gruppen. Idag kan vi etter å ha handlet, ha nesten “hele verden” i posene med varer vi tar med hjem.

Del av informasjon til OSS, for å hinder at vi skal bli syke, er å vaske hendene godt etc.etc. Men kanskje den ENKLESTE måten kunne være å gi krystallklare regler til de som importerer og selger all frukt og grønnsaker å beskytte sine produkter betydelig bedre.

VI som kunder, skal nå sikre oss at de produkter vi KJØPER skal være sikre å spise. Selvfølgelig skal det ansvaret være hos de som behandler dem FØR vi kjøper dem.

Og for bare tilslutt å stadfeste faktum: De agurkene, som var økologisk dyrket, fra Spania VAR smekkfulle med “snille” e.-coli bakterier, som bare kunne gjøre at du ble syk, men ikke at du kunne dø av å spise dem. Og at smittekilden fremdeles ikke er funnet.

La oss si at denne skandalen bare var et forvarsel på hva som KAN skje senere. At mange er døde og flere tusen er syke, kan synes som en liten pris å betale. Men om det bare hadde vært EN som døde, var selv det EN for mye.

Denne saken vil gi betydelige ringvirkninger i hele Europa og land vil forlange at alle varer som selges i deres land skal være MEGET godt undersøkt og merkes forsvarlig heretter.

Og VI skal dobbelsjekke og vaske og aller helst ikke spise NOE frukt uten at overflaten er vekke og bare “innmaten” er igjen. Spesiellt frukt og grønnsaker fra andre land. Logisk ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 31st, 2011

Idiotisk uttalelse av Mattilsynet i e-coli skandalen. Hvorfor?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Folkehelseinstituttet har gått ut og sagt:Det er stor risiko for flere smittede. mens Mattilsynet “friskmelder” spanske agurker. Det synes ut som om Mattilsynets personer ikke helt forstår alvoret i situasjonen.

Det ble funnet agurker i Spania som var “smekkfulle” av e-coli bakterier. Men etter undersøkelser i Tyskland ble det konstatert at det IKKE var den dødelige varianten, men den “vanlige”. Men selv jeg forstår at selv disse hadde jo e-coli bakterier som kunne gi sykdom til tusener av mennesker om ikke av den dødelige varianten.

Mattilsynet bør få en viss fing ut av kjeften og gå ut med en ny melding der det advares mot på spise agurker før all fare er over. En idiotisk og komplett ukompetent representant fra Mattilsynet bør bli satt til å sortere i arkivet og en person som VET hva som alvoret er, bør komme i media. Pronto !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 31st, 2011

Full kaos i Norge/Sverige/Tyskland om den dødelige e-coli varianten.!!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Spanske agurker var fulle av e-coli bakterier men IKKE den type som foresaket dødsfallene i Tyskalnd og Sverige. Nå er hele Europa i full kaos og på jakt etter å finne de grønnsaker som den dødelige varianten er i.

Cornelia Prùfer-Storchs, minister for helse i Hamburg advarer alle om å spise salater, agurk eller tomater til smittekilden er funnet. Men når de ikke ANER hvor den er, er dette bare et forvarsel om ting som kan skje videre.

Er det bare i de produktene eller og andre? Det alvorlige i å frikjenne de spanske agurkene for å ha den potensiell dødelige varianten av e-coli, men “bare” den vanlige, er litt merkelig.

Det alvorlige i saken er jo at KANSKJE har de e-coli infiserte spanske agurkene “mutert” og kan ha skapt den dødelige varianten i noen av agurkene.? Dette er jo bare hypotetisk, men allikevel.

Så nå i begynnelsen av sommeren, er mennesker i Norge og over hele Europa i faresonen for en dødelig variant av e-coli som INGEN ANER hvor kommer fra.??? I allefall ikke i dag.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 30th, 2011

Frp stuper på målinger. Forklaringen er enkel.!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

“Ingen lenke er sterkere enn det svakeste ledd”, kan godt brukes når vi snakker om Frp. og nedgangen i målingene de siste månedene.

Egentlig er Siv Jensen uten skyld i dette, hun har oppført seg som vanlig og hadde en god og saftig opptreden på Frp,s landsmøte. Hva er så årsaken til dette “tillitsbrudd” partiet da får av sine velgere?

Jeg liker Siv Jensen, jeg liker og Erna Solberg. Men min “idealkvinne” ville være en kloning av disse to, som ville gjøre at den “nye” utgaven ville bli statsminister etter 2013 med klart flertall. Men det er umulig, selvfølgelig. Siv Jensen har sagt at hun gir sine medarbeidere passe frie tøyler når de uttaler seg. Men så har vi disse, som i det øyeblikk de får en mikrofon stukket opp i ansiktet, slenger ut utsagn og kommentarer uten helt å tenke på konsekvensene. Noe i likhet med det jeg gjør av og til i mine innlegg. Men JEG har ingen å svare for unntatt meg selv. Mens de som kommer med uttalelser fra Frp, ofte bruker gummistøvler når de heller burde bruke spasersko.

Og når da spørsmålet kommer fra den som holder mikrofonen om hva Frp/ han ville gjøre, eller hvordan partiet stiller seg til det, opplever velgerne til Frp. at den som snakker egentlig ikke ANER hva dette svaret er. Hans (alle menn) oppgave, mener han, er jo bare å være “sterk motstander” av det som diskuteres. Svaret, synes det ut som, får andre gi.??

Kjernen av Frp,s velgere er mennsker som kaller en “spade” for en spade. Men når da profilerte politikere fra Frp. kan svare som om de brukte en spiseskje eller en bulldozer istedet for “spaden”, blir de forbannet og snår seg til den andre kvinnen i “blå leir”, Erna Solberg.

Hun beviser nå for alle sin kløkt og forståelse for det politiske liv ved å stille og rolig la “hønemor” og “hanefar” (Siv Jensen og Jens Stoltenberg) ordne opp i egne rekker..

Jeg husker da hun ble interjuvet av de to du vet på Tv2. Hun satt der så fredelig og lot begge stille henne spørsmål hun svarte på. En gang fikk hun et av dem: Hun rettet litt på kroppen i stolen, så på han som spurte med et nesten modelig blikk som om hun ville si:”La nå “mor” få forklare deg hvordan Høyre/jeg ville ha gjordt det”. Så svarte hun han.

Nesten irritende smart sitter hun idag som “Dronningen på haugen”, mens Siv Jensen febrilsk forsøker å finne grunnen til at partiet raser på meningsmålingene.

Grunnen er ganske enkelt at noen av hennes medarbeidere har gått grundig i baret når de er blitt interjuvet. Noen av dem er meget bra, noen er tålig bra, men som den “lenken” jeg snakket om i begynnelsen, drar de som dummer seg ut ned helhetsinntrykket betraktelig. Og hva blir da resultatet? Selvfølgelig at partiet nå “lekker” velgere til Høyre og andre partier.

Sandberg, som for meg oppleves som en “berg & dalbane” politiker, kan komme med de merkeligste uttalelser EN gang passe fornuftige, for så nesten gang å “gå på trynet” når han uttaler seg igjen.

Fremskrittspartiet var/er på god vei til å bli et etablert politisk parti i Norge, ikke bare som før et parti som var imot nesten alt som den etablerte politikken var. De har fått rett i mange av de sakene de tok opp tidligere da ingen ville høre på dem. NÅ viser det seg mer å mer at de hadde rett. Derfor økte og oppslutningen utover den “faste kjernevelger”. Så gjør de den fatale bommert å tro at dette vil fortsette, og istedet for å mykt moderere seg i forhold til samarbeide med Høyre, “tramper de i klaveret” med gummistøvler som enkelte av dem synes å bruke.

Om Siv Jensen med sitt parti skal gjøre det tålig bra ved det kommende kommunevalg, må hun faktisk “dressere” sine hingster slik at de må synes å være deltagere i samme løp, og IKKE som idag at de “løper” egne løp uten kontroll og forståelse for det kaos de da selv lager.!!

Det finnes nok av skolerte flinke politikere i Frp. Men det synes som om mange av dem, oppfører seg som “ugangskråker” i et klasserom med andre barn. Hva gjør en god lærer da ? Ber dem gå hjem og komme tilbake når de kan oppføre seg som “folk”.

Så får vi se hva som skjer videre når kommunevalget er over. Er Siv Jensen en god “klasseforstander”, som jo Erna Solberg synes å være, eller lar hun “ungene” få oppføre seg som de vil.?

De er jo litt ironisk at når jeg ser situasjonen fra den vinkelen, synes den å treffe blinken? Ingen umulighet for Frp dette, men det kraver faktisk litt SUNN FORNUFT å gjennomføre. Som “folk flest” har, iallefall på Vestlandet der jeg kommer fra.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 29th, 2011

Svenske ville kaste russisk kunstskatt i “søpla”. Ja,de svenskene!

av Eddie39   Lagret under: Religion, Uncategorized          

Svensken hadde noe “søppel” på loftet, deriblant et gedigent maleri, han ville bli kvitt. Han gav noen malerier til en antikvitetshandler og ba han sette en pris på dem og “få dem vekk”. HAN hadde ikke bruk for dem lenger.

Den ærlige handleren begynte å undersøke det store bildet litt, og VOILA !!, hva fant han: “Slaget ved Bomarsund”, som maleriet het, var malt av en av Ruslands fremste malere, Ivan Konstantinovitsj Ajvazovskij, i 1858 og hadde en verdi på mellom 5-10 millioner svenske kroner, minst.!!

Nå skal det opp på auksjon 14 juni i Sverige. Når vi vet at det er russiske milliardærer som synes å dominere kunstmarkedet for tiden, er det ikke rart at denne auksjonen vil få alle dem til å kjempe om å kjøpe dette massive store bildet av en av Russlands mest berømte kunstnere.

Ingen i svenskens familie hadde noe peiling på hvordan de fikk tak i det, men det hadde vær i familiens eie lenge. Og OM den svenske kunsthandleren hadde vært pase uærlig, kunne han jo gitt svensken som ba han kaste det en tusenlapp og ventet noen år med å vise det frem, her eller i Russland. Men han tenkte nok at svensken husket både maleriet og hvem som hadde malt det, så han bestemte seg for å stå frem som en ærlig kunsthandler.

Han får nok sikkert sin del av “kaka” når maleriet senere blir solgt, sikkert til en russer.

Så alle norske kvinner og menn: Gå på loftet eller i kjelleren og se om dere har noen gamle støvete malerier liggende rundt omkring. De trenger ikke være Munch,Gude eller andre, for oss berømte malere, men kan ha et navn som kankje er nær det svensken hadde på sitt maleri.?

Kall det for “vårrengjøring”. Du vet jo aldri hva som finnes. Nordmenn var jo et “farende folk” i gamle dager, og hvem vet hva disse tok med seg hjem fra sine reiser.

I dag sitter iallefall en svenske og får snart “manna fra himmelen” i form av millioner av svenske “dukater” i fanget. Han er garantert opptatt med å febrilsk rote gjennom alt han har å loft og kjeller når jeg skriver dette innlegget. Hvem vet, kanskje han finner flere ??

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 29th, 2011

Ruster sceneteppet i Operaen? 1300 så bare “sølvpapir” på lørdag.

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Jeg har sett mange majestetiske scenetepper åpne seg for forestillinger, på teatre i mange byer og steder. Jeg husket alltid at når teppet begynte å åpnes, fra sidene eller rett opp, ble hele salen stille. Forestillingen skulle begynne. Ofte fikk vi og høre orkester som markerte begivenheten. Alle var vi så forventningsfulle for å se og høre det som skulle skje. Sceneteppet var det som liksom “skilte” VÅR verden og den vi skulle oppleve.

Felles for disse sceneteppene var at de aller fleste var tunge og hadde farger som passet med resten av interiøret i salene.

Da jeg hørte og så dette “majestetiske” sceneteppet da den nye operaen skulle åpne, så det ut som en enorm mengde med “sølvpapir” samlet. Ledelsen sa at dette var den moderne måte å utsmykke et fantastisk nytt operabygg. I grunnen så det ganske majestetisk ut og.

Men på lørdag 28-5-2011, da 1300 tilskuere skulle se “Romeo og Julie”, ble “metall-sceneteppet” bare hengende der. Var det rustet, eller var det andre årsaker? Ingen visste, og forstillingen måtte avlyses.

En “blikkenslager” og en sakkyndig på “scenetepper” er sikkert nå igang or å finne problemet. VAR det “rust i systemet”, eller var det bare et hendig uhell ?

Denne historien går sikkert over hele verden i media idag. Med passe syrlige kommentarer fra tidligere historier fra samme opera, eller fra andre operahus der teknikken ikke alltid virker som den skal.

Passe morsom nyhet til å passe inn i søndagshyggen for oss andre, selv om de 1300 som måtte gå hjem på lørdag, nok ikke er like “happy”.!

Men ordpråket “liten tue kan velte stort lass” kan jo brukes her. Selv om “tua” i denne historien var et massivt sceneteppe a la “sølvpapir”. Vi hører nok mer om saken senere

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 28th, 2011

Gadaffis kone:Hva har min mann gjordt galt? Ja, si det !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Media har en tendels til å interjuve flest mulig menneker. For å nesten garantere et positivt inntrykk av en massemorder, en diktator, en krigsgeneral eller andre som har begått grusomme kriminelle handlinger mot andre mennesker i eget eller andre land, er det alltid best å snakke med en mor eller far eller som i dette tilfelle en hustru.

Hva har Gadaffi gjordt som er å galt, spør hun pressen. Nå vet jo både pressen og resten av verden hva Gadaffi og andre makthavere gjør og har gjordt nå og gjennom tidene.

Og som en kommentar etter at en massemorder ble dømt til 420 års fengsel i U.S.A.:
“Han er mistenkt for å ha drept ytterligere 15 kvinner, men vi har bare beviser for 9 drap”

Når en person dreper en annen, blir han/hun dømt og kommer i fengsel. Når en diktator, president, krigsgeneral eller kansler (Hitler) dreper kanskje tusener og mer, blir det som regel bare en statistikk som kommer i historiebøkene senere.

Nå har vi alle sett en gammel mann som har holdt seg skjult i mange år og som fremdeles har titusener, kanskje hundertusener av tilhengere. Han var jo krigsgeneral, da var det jo “naturlig” at han drepte mennesker. At de tilfeldigvis tilhørte en annen “rase”, var jo ikke av betydning !

Heller ikk for Adolf Hitler, som amtidig som han kriget mot resten av verden, tok seg tid til å få sine “kollegaer” til å gjøre vellykkede forsøk på å utrydde flere folkeslag. De var heller ikke av “rett” rase. Som jøder, sigøynere og andre som ikke passet inn i Hitlers “verdenbilde”.

Så når media over hele verden viser og siterer uttalelser av Gadaffis kone, er det jo naturlig for henne å spørre: “Hva har min mann egentlig gjordt galt”?

Hun skulle egentlig ha føyet til litt mer: “Han ville jo bare hjelpe sitt folk i Libya”. Litt sarkasitsk kan jo jeg tilføre noe han KUNNE ha sagt ” I did it my way”.

Og DET er nærmere sannheten enn kommentarene fra Gadaffis kone.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 26th, 2011

Skjenkedebatten på NRK i kveld: Totalt verdiløs og uten psykologisk bakkekontakt med virkeligheten.

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Etter å ha hørt 30 minutter av debatten, skiftet jeg kanal. Ikke det at noen av de som satt i panelet ikke hadde brukbare synspunkter om utelivet i Oslo og resten av landet, men de syntes som om alt bare var tall og rapporter og “undersøkelser” som er som en meningsmåling: Den har ofte ikke mer verdi enn papiret den er skrevet på.

Om jeg fikk 5000 mennesker i tale over hele landet, i alle aldersklasser over 18 til 75+, stilte de rette fornuftige spørsmålene, samtidig lagt inn spørsmål basert på psykologiske analyser av gruppen “unge” “midt på” og “eldre”, samt delt i avholdsmennesker, de som tok en drink av og til og de som drikker seg fulle, skal jeg garantere at jeg skulle komme med resultater som ville kanskje glede ALLE å høre. Og basert på fakta, ikke selektive undersøkelser som ofte er “bestilt” av noen og der spørsmålene som skal besvares både kan være ledende og svevende. Svarene vil selvfølgelig være tilsvarende “uekte”.

Nå synes det mer å være snakk om når tid “dyrene” skal slippe ut av innhegningen ? kl.02oo eller kl.03oo. Og hvem er så “dyrene Jo det er faktisk titusener av individuelle mennesker der mesteparten ordner opp selv, selv om myndighetene liksom skal ordne når de kan gå hjem og ikke gå hjem.

Og en viktig ting er det jo INGEN som tenker på, selv om det faktisk er en av hovedårsakene til at unge kvinner og menn drikker for mye når de er ute:

Mangelen på å kunne gå inn i et rom eller ut og ta en beroligende sigarett.!!! Nå når det er nesten umulig å gjøre, får ikke ungdom og andre den psykologiske roen vi hadde før når vi gikk ut. Jeg er tilhenger av røykeloven i sin nåværende form, men det synes å bli verre og verre å slappe av med et blås eller to. Og da bare fortsetter de unge å drikke.!!

I mangel på det, drikker unge jenter og gutter ytterligere for å kompensere for denne tiden vi brukte for å “sondere” litt og slappe av mellom “øktene”. Både unge menn og kvinner.

Og når alle skal være “kollektive, som dessverre mennesker ikke er. De er individuelle.
noen kan drikke masse, noen blir fulle nesten bare av lukten av sprit. mens mesteparten drikker bare til de blir passe pussa. Men ungdommen drikker ofte som om det var de siste drinkene de ville få på en uke.

Når disse mixes sammen med voksne mennesker i et stort lokale, er det de mest edruelige ungdommene som oftest kjøper drinker til de andre.i gjengen.

Oslo er en storby og skal ha utesteder som stenger fra midnatt for spisesteder, litt senere for steder med underholdning, litt senere igjen for de som har dans som tilbud. De utvalgte nattsteder kan gjerne ha åpent til kl.0330 eller 0430, men de skal ha så strikse regler og en så solid kontroll av klientell, at de blir, for alle fulle ungdommer, umulige å komme inn i.

Som sagt, vi snakker om MENNESKER, ikke om dyr som skal holdes i innhegning. Det syntes å være totalt fraværende i kveldens debatt på NRK. Fest er ikke fyll, faktisk.

Her syntes det å være fokusert på fyll, voldtekter og politiets oppgaver. Og DET har faktisk ingenting med en skjenkepolitikk å gjøre, men er et ordensproblem for de få det gjelder. Tas det affære der på en skikkelig måte, vil ungdommen få et klart valg:

Er de ikke voksne nok til å oppføre seg fornuftig, er de heller ikke voksen nok til å drikke.
Og først DA vil Oslo stå frem som en hovedstad vi kan gå ut i og more oss i, uansett om vi er unge eller gamle.

Politiinspektøren som satt i panelet. vet like så godt som meg, at hovedproblemet i Oslo og resten av landets store byer når det gjelder utelivet, er et ordensproblem fra byens ledelse til utestedene til politiet som skal være synlige og pågripe ordensforstyrrelser hurtigt og effektivt når de oppstår. Og om et utested ikke følger reglene, skal de stenges og miste de rettigheter de har.

I dag er hele Oslos uteliv et eneste virvar og rot. Nesten som meterologene ikke kan bestemme hvordan været skal bli, kan heller ikke byens ledere “låse” verden og sette titusener av mennesker i en “fyllebås” med stoppeklokke.

Å tro at noe kan løses ved å stille en klokke en time tilbake eller frem, er faktisk så dumt at hadde jeg ikke sett og hørt det debattert i kveld, hadde jeg faktisk ikke trodd det. !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 26th, 2011

Siste nytt i Dominique Strauss-Kahn saken med kommentarer.

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

I følge The New York Post, skal venner av DSK ha tatt kontakt med slektninger til stuepiken i Guinea i Vest-Afrika og tilbudt de penger for å få stuepiken til å ikke si noe negativt. Historien er og blitt sitert i andre aviser og media.

Forsvaret i New York nekter for at DE har hatt noen kontakt med stuepiken eller hennes familie. Selvsagt gjør de det, for å si det forsiktig.

Men det har lekket ut litt info om forsvarets strategi i saken når den kommer opp 6 juni.
De vil påstå at stuepiken “forførte” Strauss-Kahn, hadde frivillig sex med han og forlangte penger av han etterpå.

Det passer perfekt om hun hadde vært en topp-prostituert, med en viktig unntagelse:
Den prostituerte ville ha forlangt pengene FØR hun “forførte” og hadde sex med han.

Om disse ryktene og kontakt med slekten i Afrika og strategien fra forsvaret har litt sant i seg, synes det som om advokatene sitter med ytterst dårlige kort og at de kommer til å få et forklaringsproblem når dommeren spør om de eller noen de visste om, hadde hatt kontakt med slekt for å få stuepiken til å forandre sin forklaring.

Men jeg må dessverre smile av at en stuepike, som skulle inn på et rom for å rydde og vaske, skulle kunne oppføre seg som en topp-kvalifisert call-girl i luxus klassen.

Og når vi da alle har sett Dominique Strauss-Kahn, og hørt at HAN, både i arroganse, kroppsvekt og fremgangsmåte, har latt seg “lure” av en stuepike og eneforsørger med plettfritt rykte av ledelsen på hotellet, er like absurd som å tro at stuepiken var en topp-prostituert som bare var “kledd” som stuepike. !!

Men ingentig er jo umulig i denne verden, og hellr ikke i en amerikansk rettsal. Så får vi se om det kommer nye “lekkasjer” før saken kommer opp i juni. Jeg tipper at det gjør det.

PS: Stuepiken har fått to nye advokater i sitt team og vurderer og å gå til sivilt søksmål etter rettsaken er over. Det tyder ikke på at hun er villig til å gi opp med det første.!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00