Proteus

november 30th, 2010

Kina utsetter forhandlinger om handelsavtale med Norge. Selvfølgelig gjør det det.!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

“Nyheten” om dette var selvsagt, derfor var det ingen nyhet, bare en bekreftelse på at Kina har andre “problemer” å stri med for øyeblikket.

Nord-Korea, for eksempel, og lekkasjene fra “WikiLeaks” der Nord-Korea ikke får karakter som “beste land i klassen” av kinesiske politikere. Heller ingen overraskelse.

Så det går som jeg forutsa, at ALT før 10.desember blir satt på “HOLD”, og engang på nyåret, vil nok Kina “våkne” igjen og finne ut at livet, tross alt, går videre og handel er viktigere enn å “mase” om en dissident som sitter i fengsel.

Derfor tror jeg at alt vedrørende 10.desember og konserten etterpå, vil gå som det skal. Vi får OG håpe at forholdet i Gulehavet ikke aksellererer for mye innen dette skjer.

Som kommentatorer i Norge og utlandet sier, er dette (lekkasjene) U.S.A. s syn på de diplomatiske forbindelsene de har. Jeg er 100% sikker på at om vi hadde fått andre lands diplomatiske “korrespondanse” offentliggjordt, ville den OG gitt saftige kommentarer om personer og lands ledere, kanskje MER enn de som kommer fra U.S.A. gjør.?

Ingen liker å få sine “karaktertrekk” publisert til verdenspressen, men de aller fleste av disse kjenner jo journalistene på forhånd fra eget land.

Så egentlig er de opplysningene som er kommer hittil kanskje bare begynnelsen på det som skal komme senere.

Men EN ting beviser “WikiLeak” til fulle: Den egentlige “krigen” foregår nå på datamskiner og er lagret på en slik måte at det gamle ordtaket:

“Ingenting er sterkere enn det svakeste ledd”, kan brukes med rette her, OG i fremtiden.

Som vi ser på spion-thrillere på tv, kan en telefonsamtale på kort tid, via satelitter, gi både navn og adresse på hvor samtalen ble gjordt fra.

Derfor kan vi vel si at INGENTING er idag “hemmelig” lenger. Det tar bare litt lenger tid å finne “det umulige” enn det gjorde for kort tid tilbake.

Og husk at på en liten minnebrikke, som kan legges i “klokkelommen”, kan mennesker frakte “tonnevis” av informasjoner så mye de vil, nesten. Noe å tenke på for oss alle.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00