Proteus

november 29th, 2010

Skandalen på Nordlandssykehuset: Nå har jeg fått min første “reaksjon” på mitt innlegg. Og selvfølgelig uten begrunnelse. Jeg gremmes !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Egentlig ville den som “graderte” mitt innlegg sagt det var “søppel”, og gitt det O-ZERO poeng. Men siden dette ikke finnes, brukes EN stjerne.

Samme om filmkritikerne bruker når de slakter en film. 1 stjerne står da for at filmen overhodet er LAGET, resten er søppel.

Nå kan det neppe være fordi innlegget var dårlig formulert, men heller at de påstander jeg kom med, ikke “passet” den som kommenterte det.

Men det gir jeg da bare f…. i, som vanlig, fordi jeg VET hva jeg snakker om. Jeg vet OG at de aller fleste innen helseetatene gjør en meget bra jobb. Men de som IKKE gjør det, burde blitt tatt ut betydelig mer direkte enn det gjøres idag. ALLE kan gjøre feil, men når feilene blir nesten rutine, er det ikke feil lenger, men ukompetanse i stillingen. Så enkelt er det faktisk.

Derfor, gå inn på innlegget jeg skrev og gi DIN vurdering av innholdet. Om det blir en eller 5 stjerner, spiller ingen rolle bare de leses med et “åpent sinn”.

Fakta er fakta uansett hvor enig eller uenig noen måtte være. Og med disse “kolossene” som idag kalles for sykehus, vil nok de fortsette å komme “avsløringer” om svikt både her og der innen “systemet”.

Vi må LEVE med det, men skal IKKE akseptere det for det. Da er vi bare som “maur” i en stor maurtue, der “dronningen” regjerer som det passer. Og dronningen er “systemet”, dette merkelige “vesen” som synes å gjennomsyre deler av vårt samfunn idag.

Dette merkelige “systemet” kan nesten sammenlignes med en stor snøfreser som laaaangsomt finner veien i et hav av snømasser.  Bare den forskjell at snøfreseren åpner en allerede bygget vei, mens “systemet” lager sine egne veier, uansett hva vi mennesker måtte si. Derfor er den ENESTE måte å bekjempe systemet på, å gå “inn i det” og forandre det fra INNSIDEN. Gradvis fjerne og pusse på tingenes tilstand, slik at det passer til de mennesker det er satt til å tjene.

Gjøres IKKE dette, vil vi mennesker i Norge oppleve at vi bare blir del av et “system” som kontrollerer OSS, istedet for at vi skal kontrollere systemet. ALLE byråkrater vet hva jeg snakker om, så gjør alle som er ansatt innen helse og omsorgsektorene i Norge. Imens vokser og vokser denne udefinerbare “koloss”, som en robot med “menneskelige trekk”, men uten å kunne tenke selv. Høres dette skremmende ut.? Kanskje, men som alle ting kan det forandres om vi vil det.

Vil vi det ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00