Proteus

oktober 31st, 2010

“betraktninger ved midnatt”. At Norge har 3 forskjellige NØDNUMMER, er mer bevis på vår naivitet enn de fleste forstår.

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Den menneskelige hjerne og menneskers koordinasjonsevne er ofte lynrask. Men utallige forsøk har BEVIST at når det bare er ETT valg eller ETT nummer, blir reaksjonsevnen øyeblikkelig.

Men det merkelige er OG at selv med TO valg, og de blir i tidlig alder lært og repetert, vil de og kunne komme lynraskt opp i menneskers “tv-skjerm” når de trenger å bruke dem.

De lærer tidlig å assosiere ting med det ene nummeret og med det andre.

Og dette skal være SÅ enkelt at selv en “idiot” vil kunne lære det.

I de fleste land har de ETT nødnummer og ingen synes å ha problemer med å få hjelpen hurtig.

Men OM nå Norge skal bruke 5-10 år på å bestemme om de skal ha ett eller tre, finnes det faktisk en YPPERLIG løsning om jeg tror alle vil være tilfreds med.

LEGE/ØYEBLIKKELIG HJELP skal ha nummer 101.
Dette er for at som har med skader og ulykker å gjøre og “lagres” i hjernen som 1. alså PRIMÆRVALG. Om det er seg selv eller andre som trenger hjelp.

BRANN/POLITI, assosierer hjernen med 2. valg, derfor skal dette nummer være 102, der 2 står for TO VALG. derfor registreres dette som SEKUNDÆRVALG, alså som IKKE har direkte “registrering” med øyeblikkelig personlig hjelp, men med situasjoner RUNDT personen som ringer. Som at noen ser at et hus brenner eller at en forbrytelse eller innbrudd er i ferd med å skje.

Da vil hjernen “lagre” 101 nummeret som “personlig” gjeldende seg selv eller andre mennesker, mens 102 blir “ikke-personlige ” hendelser som brann eller politi.

Så ikke la “eksperter” og “synsere”, kombinert med annen ekspertise sitte lenger og fungere over hva de skal bruke. Det er faktisk IKKE de som bestemmer dette, men måten vår hjerne er bygget opp på.

Så om “rette vedkommende” leser dette innlegg, la personen kontakte en medisinsk ekspert på hjernens funksjoner. Han/hun vil kunne bekrefte at mitt forslag vil virke om det blir satt i bruk.

Det VIKTIGSTE er å redde liv: Derfor er det “først”. Så enkelt kan denne naive tvisten løses.

Hjernen kan godt skille mellom to ting eller to nummer, men om det blir TRE VALG, da kan det av og til “klikke” og personen blir usikker. Og når en først blir usikker, vil tallene rote seg sammen og tiden går for de som skal ringe. Og det er så sikkert bevist, at det er overflødig å engang diskutere.

Selv om jeg er SIKKER på at det er akkurat det visse mennesker vil gjøre, uansett. Men IKKE med den “fornuftige” delen av hjernen, men med den delen som elsker oppmerksomhet. Prøv selv.!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 31st, 2010

Fosfat skal selvfølgelig være korrekt i mine innlegg, IKKE fosfor som jeg synes å ha skrevet!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Det eneste jeg kan unnskylde, er kanskje at min hjerne syntes at ordet FOSFOR hørtes litt “penere” ut.

Men ordet er naturligvis FOSFAT, som bl.a og brukes til gjødning. Jeg mener at jeg tenkte på noe som “lyser” i mørke når jeg skrev innlegget, og at fisken så “lysere” og “friskere” ut av tilsetningen.

Så HELT bort i veggene var jo ikke bruken når jeg tenker meg litt om?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 30th, 2010

Fosfor i fisk og tilsetninger i kjøtt. Javel, men det VIKTIGSTE spørsmål her synes INGEN å spørre om. Hva er det?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Det sies at det tilsettes fosfor i fisk for å få de til å holde seg “frsik” lenger. Andre matvarer får og tilsetninger. Alt dette VET vi nå, men hvorfor pokker kan vi ikke få svar på det VIKTIGSTE spørsmålet?

Når fisken med fosfor eller matvarer med tilsetninger blir kokt, grillet eller stekt, er det DA noen som måler hva som er igjen av stoffene??

Jeg har forgjeves forsøkt å finne artikler eller annet som gir resultater når maten er klar for å spises, IKKE bare når de ligger i disken.

Det er jo i den stund målinger burde vært gjordt, når maten er klar il å spises. Så om noen av leserene vet noe mer om dette, vær snill å si fra.

Derfor ser jeg på denne “nyheten” som en 1/2 nyhet, fordi den ikke forteller mer enn første fase av behandlingen. Det JEG vil vite er hva innhold der er når fisken er kokt, stekt eller grillet.

Det er jo DA målinger BØR tas, eller er det noe som jeg ikke har fått med meg??

Om jeg kjøper en fiskepudding steker jeg ikke stykkene med papiret som den kommer i, eller plastikken som er på kalkunpølsen.

Så få en viss finger ut og mål fosfor og andre tilsetningstoffer når maten er klart for servering.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 30th, 2010

Fredsprisen: Kina “maste” så mye om IKKE å gi den til Liu Xiaobo, at Nobelkomiteèn ble irritert. Ganske morsomt igrunnen?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Kinas grunnlov har ytringsfrihet for sine innbyggere. At da EN av dem som “ytret” seg da ble satt i fengsel for 11 år, er jo i seg selv et paradoks. Og 11 år er og en meget streng “straff” for å ha gjordt noe som landets egen grunnlov sier du KAN gjøre.

Geir Lundestad, direktør ved Nobelinstituttet, er ganske frittalende i et interjuv vist på tv2 nyhetene. Han filosoferer litt om årsakene til at Liu Xiaobo fikk Fredsprisen. At Jagland nå blir direkte hånet og får kraftig kritikk på kinesiske nettsider, er en bekreftelse på at landet, i denne saken, ikke er helt “voksen” i sin kritikk av prisen.

At Kina er forbannet er jo helt naturlig, men når de synes å ha “advart” Norge i flere år mot å gi Liu Xiaobo prisen, istedet for heller holde kjeft, er dette liksom en “takk for sist” hilsen fra Nobelkomiteèn.

Så EGENTLIG er det jo ledelsen i eget land som går mot landets egne gunnlover, som er de som har ansvar for egne handlinger. De kan jo ikke kritisere noen for noe de selv gjør galt. Men så er jo dette Kina, og ledelsen i landet bruker egne lover som det passer dem.

Overfor resten av verden virker den kritikk som Kina har gitt “Norge”, basert på landets egen tolkning av egne lover, nesten barnslig i sin kritikk. Grunnen er selvfølgelig at endringer skal komme når lederne vil,IKKE at andre land skal fremskynde dem.

DET er egentlig hovedgrunnen til all kritikk som Kina idag gir oss. Det BEVISER at prisen både er riktig og kommer i rett tid.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 30th, 2010

“betraktninger ved midnatt”; Eldreomsorgen synes å være i full kaos. Nå venter vi bare på vinteren og NSB og de “flotte” veiene. Men EN ting holder Staten sterkt på. DER er det ikke snakk om å redusere noe nei.

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Det er godt å vite at det er NOE som regjeringen holder fast med, og som øker jo mer vårt statsbudsjett øker. Ja, du har rett, utenlandshjelpen SKAL være ca. 1% av vårt statsbudsjett. For det har Norge lovet alle de land vi sender til. Og når de er vant med at Norge ALLTID kommer med en sjekk på noen hunder millioner, er det jo vanskelig å liksom gi MINDRE enn sist året.

Problemet er at det begynner å bli litt for mange land som vi VET bruker, og sikkert OG har brukt i mange år, store deler av våre “bistandpenger” til eget korrupt styre og “smøre” de som passet dem.

Og siden vi jo er NØDT til å “kvitte oss” med ca. 9.5 000.000.000, ja, 9.5 milliarder kroner, blir det litt vanskelig å fordele dem. Men bare vent, våre “reisende statsråder” greier nok å finne noen.

“Heldigvis” vil jo regnskogfondet ta mange milliarder kroner. Rart at de ikke kunne gitt etpar hunder millioner til noen som VIRKELIG trengte dem. I utlandet alså, ikke i Norge selvfølgelig.

Som Stoltenberg og helseministeren så fint sier til de som står i helsekø og er 89 og 96 år og såvidt har krefter til å hilse på dem:

“Stå på krava, får dere ikke sykehjemsplass når dere trenger det, BARE KLAG DA VEL”, fritt sitert.

Med den “speedy” farten det tar er sjangsen sikkert MINST 15% at de får den før de dør i “køen”.

Men utenlandshjelpen DEN skal ikke røres. Skulle bare mangle at vi kan ikke “miste ansikt” i utlandet.!! VI ER JO VERDENS RIKESTE LAND, KAN SKJØNNE!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 29th, 2010

Terraskandalens “bakside” og Statens ansvar for å ikke la egne innbyggere lide unødig ?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Selvfølgelig var det “overkåte” politikere sm gamblet med egne innbyggernes penger. Og de skulle like SELVFØLGELIG bli stilt til ansvar for det de gjorde. Men, unnskyld ordbruken, det jævlige som nå skjer, er som tatt ut fra en bizarr nasjons historie:

Over halvpatren av de som svindlet egne innbyggere for mange hunder millioner, er tilbake i full guffe. Meglerne i TERRA er “back in business” klare for nye “oppdrag”. Og TAPERNE, hvem er det?

Selvfølgelig er det innbyggerne i de kommuner dette gjelder. Istedet for at STATEN gikk inn og gav kommunene fleksible lån på 10-20 år med fornuftige renter og ANSVAR forbundet med dem, så er det den vanlige mann og kvinne som må “dele” på de store tapene ved å få nedsatte tjenester i sine kommuner.

Og, like selvfølgelig som været skifter, så vokser vår “statskasse” med noen milliarder kroner HVER DAG. Og husk, dette er ikke rede penger, så om det kommer en ny verdenskrise, vil det og fosse UT der.

Men alså tilbake til Terra-kommunene. Var det ikke ca.1.5 milliarder de tapte totalt. Det skulle bli det som kommer inn i VÅR FELLES KASSE i dag fredag mellom kl.1700 og 2200 det ?

Mens idag er det innbyggerne i de kommunene som HVERT ÅR FREMOVER må spare 20-30-40 millioner i ytelser til sine innbyggere fordi DE, ikke innbyggerne “dreit seg ut”.

Som en ordfører sa:”Vi kan jo ikke si dem opp, de kan være bra å bruke for å gi “input” på det som har hendt”. Selvfølgelig, har han rett, det er jo “hans egne” han snakker om. EN dag kan han komme i en situasjon at han trenger deres “tjenester tilbake”!!

Det er det som på engelsk kalles:”If YOU scratsh MY back, I`ll scratsh YOURS”. “Yes, minister, I know” ??

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 29th, 2010

Bør dødsstraff innføres i Norge for særdeles brutale, bestialske drap/voldtekt på barn eller forsvarsløse kvinner? Dessverre er svaret JA.!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Dagens samfunn er iferd med å forandre seg drastisk. Den teknologiske og rettsmedisinske utvikling er meget stor og idag straffes og dømmes betydelig flere etter såkalte 100% bevis.

Vi kan bare se på serier på tv. for å få et lite innblikk i hvor metodisk og nesten pinlig nøyaktig det idag er mulig å finne fellende beviser i drapssaker som bare for få år siden var umulig å løse eller å finne fellende bevis i.

At en Frp mann i Tromsø nå står frem og er personlig tilhenger av dødsstraff i Norge når det gjelder helt spesielle bestialske forbryteleser, så som brutale drap og voldtakt av små barn eller kvinner, er han faktik på linje med flere land i Europa. En “hurtigmåling” gjordt i Norge NÅ, viser og at 25% av de spurte er enige med han.

I Storbritannia er straffer for spesiellt grove forbrytelser skjerpet slik at de kan ses på som en “dødsstraff” ved at gjerningspersonen får forvaring for et MINIMUM av 20 år, UTEN mulighet for å bli løslatt. Dommen innebærer OG at forvaringen nesten AUTOMATISK blir forlenget etter gitte 20 år. Til forbryteren tilslutt dør i fengslet.

Da mordere og voldtektsdømte, spesiellt på små barn og kvinner, kommer i fengsel, blir de satt nederst på “rangstien” der de oppholder seg. Ofte tar de sitt eget liv senere, uten at det blir gjordt så mye fra fengselsmyndighetene for å hindre personen å gjøre det. Eller at gjerningsmannen blir drept av andre fanger, nesten uten at noe gjøres for å finne hvem som gjordt det. Ofte er dette og nesten umulig, fordi ingen vil stå frem med opplysninger.

En slik “dødsdom” ville jeg anbefale OG blir innført i Norge.

Og for å kort ta opp motargumentene: Idag er mulighetene for å “feile” i bevisbyrden mikroskopisk, om rett rettsmedisinsk utstyr brukes.

Og en mann som nylig ble dømt til strengeste “dødsstraff” i Storbritannia, ble det for drapet og den særdeles brutale voldtekt av 3 kvinner. Han var mistenkt og å ha tatt livet av 7-8 kvinner flere år tilbake i tid, men bevisene var ikke sterke nok.

Men som dommeren sa i sitt “foredrag” før dommen ble gitt:” Med din forbrytelse har du vist at du aldri bør få se friheten igjen. Om din forbrytelse omhandler 3 eller 10 kvinner, er uvesentlig. Du har vist at du ikke har en plass i vårt samfunn. Derfor vil du forbli i fengsel til du dør”

Å kjempe for at dødsstraff ikke skal brukes noe sted og selv for de mest bestialske forbrytelser, i dagens samfunn, er dessverre ikke å se de faktiske forhold verden og enkelte mennesker utvikler seg i .

Å innføre dødsstraff i Norge kan synes utenkelig idag. Men med den tekniske utviklingen som brukes og at enkelte mennesker synes å ha en særdeles liten forståelse av skyld og kan drepe, og lemleste sine ofre med en slik satansk “glede”, at det for oss som opplever dette i all sin gru, vil vi føle at dette “menneske” fortjener ikke å leve.

Derfor tror jeg at når alle får tenkt seg litt om, og kanskje får opplevd litt mer enn de gjør i sine “gode stuer” idag, vil det bli flere enn 25% som er/blir tilhenger av å gjenninføre dødsstraff for SÆRDELES bestialske og grusomme handlinger.

Som ALLTID er jeg forsvarer av de “svake”, selv om de i disse spesielle tilfeller ikke lenger er i live.

Så når Frp mannen i Tromsø sier han er FOR dødsstraff, der mennesker dreper, lemlester og voldtar små uskyldige barn eller forsvarsløse kvinner, er jeg enig med han.

DA gjelder faktisk ikke kollektiv humanisme lenger.

Og OM en forsvarer kan gi media at bilde av en forbryter som har hatt det “vanskelig” i sin oppvekst, som jo er så populært å bruke idag, vil jeg allikevel si at forbryteren skal sone en straff i fengsel til han dør. UTEN mulighet for noen gang å komme tilbake i frihet.

Det er IKKE en hevn fra samfunnet, som enkelte idealister vil påstå, men et SVAR fra samfunnet til en person som har begått særdels brutale mord og voldtekter på små barn eller kvinner.

Jeg husket at jeg så rettsreferater av en rettsak mot en lege, meget hyggelig lege var det og. Men gjennom mange år hadde han en pervers glede av å avlive de av hans pasienter som han følte ikke trengte å leve. Han ble kalt for “Mr. Death”. I DEN saken var det nok flere dommere som kunne tenke seg å bruke dødsstraff som passelig “diagnose” for denne lege som synes å ha såpass forakt for samfunnet han levde i at han satte seg til “Dommer & Bøddel” for de personer han syntes fortjente det. Og her snakker vi om titalls, kanskje hundretalls mennesker som var denne leges ofre. Han pleide å forgifte dem på forskjellige måter. Og siden han OG var deres lege, var det jo lett å skrive under på dødsattesten.

En dommer ble sitert å ha sagt i en privat samtale at han burde ha fått sin “egen medisin” som straff. Ingen av de som hørte på eller de som leste om det, kom med noen innsigelser.

At Amnesty vil ha en kollektiv avskaffelse av dødsstraff over hele verden, mens verden SAMTIDIG blir mer og mer grusom og mennesker idag kan begå de mest horrible forbrytelser uten å SELV stå ansvarlig for sine handlinger, er i seg selv såpass motsigende at de bør justeres litt.

Det ironiske med denne kollektive humanisme, er jo at mesteparten av de som krever den, ALDRI selv, eller sin familie, blitt utsatt for forbrytelser av den art som her nevnes. Og jeg kan GARANTERE, at om de hadde blitt det, ville de ikke sitte med sin halvliter og “messe” om medlidenhet. Men det er jo en annen historie, like dumt som å proklamere fred i hele verden. Det eneste triste med begge er at verden bebos av mer og mer mennesker som synes å ELSKE å drepe, lemleste, sprenge i filler, eller på annen måte være en selvutnevnt “utrensker” av alt og alle som det passer DEM å utrydde.

Derfor berømmer jeg Frp mannen i Tromsø som VÅGER å si sin mening. I Norge kan dette synes å være en mening som ikke “aksepteres” av de som egentlig ikke vet hva de snakker om, men som GJERNE er med på å demonstrere for ideologier som ANDRE mener er “rettferdige”.

Men for OFRENE snakkes det lite om. DE er jo døde allikevel. Derfor gjelder det å “frelse” overgriperen. Han/hun er jo dessverre i live. Men de som er døde, og som altfor ofte blir begravd i “lukket” kiste eller kremert fordi de er så maltraktert at de ikke kan vises, snakkes det lite om, selv i mediene.

Det er da jeg blir kvalm og må “opp” for å få litt luft. Den “forpestes” av naive idealister som synes å leve i sin egen “cocoon” der “verden” alltid er rettferdig.

Jeg forstår viljen og overbevisningen i deres argumentasjon, men de synes ikke å leve i samme verden som oss andre. Og DET er den triste realiteten DE OG må leve med. Som oss andre.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 29th, 2010

“Tragisk at norske våpen tar liv”, sier Kirkens Nødhjelp.Betyr det at andre lands våpen IKKE gjør det?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Norske våpen er blitt brukt til å ta livet av mer en 200 sivile i Irak, hevdes det ifølge papirer fra “WIKILEAKS”.

Og, dessverre, kommer ikke våpen med bruksanvisning: “Må bare brukes til å forsvare seg med”.

Norske våpenfabrikker er meget nøye med hvem de selger våpen til, men som alle vet, dette er bare i første fase: Hvem og hvor norske våpen TILSLUTT ender og hvem de som bruker dem dreper eller sårer, har ikke noe med HVOR våpenet er produsert.

Så å “anklage” Norge for at våpen produsert her, er brukt til å drepe over 200 mennesker i Irak, er egentlig så ensidig naivt at jeg velge å se på det som en uttalelse som er tatt ut av en større sammenheng.

Siden det, ifølge samme kilde ble drept over 100.000 mennesker i den krigen, er det antall som ble derpt med norske våpen lavt. Men det er ikke problemet her.

Problemet er det tilsynlatende mangel på logikk hos enkelte mennesker. Alle land og fabrikker som produserer våpen av alle slag, er dette for å forsvare eller å angripe med. Det finnes ingen “bruksanvisning” på det enkelte våpen hvor eller hvem det kan brukes på.

Markedet for våpensalg er delvis legalt og delvis illegalt. Når norske våpenfabrikker selger våpen til et land som er “godkjent” for kjøp, opphører ansvaret for hvordan de bruker eller selger videre det som er kjøpt.

Våpen lages faktisk for å skade eller drepe andre mennesker eller dyr. Derfor er det som sitatet i headingen viser at ALLE våpen kan drepe, ikke bare de som lages i Norge.

Så den “påstanden” som Kirkens Nødhjelp og andre sier om produserte våpen levert av norske fabrikker, synes å være særdeles naiv ?

Flere av de “våpen” som produseres i Norge er og usedvanlig avanserte og har en meget høy kvalitet.

Men skal som uttalelsen er gitt, synes det som at de som kommer med dem, ikke helt forstår det innlysende. Alle våpen KAN brukes av hvem som helst mot hva som helst når de har gått gjennom de “rette kanaler”, det være seg “venner ” eller “fiender”. DET er faktisk realitetene vi alle må leve med.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 28th, 2010

Liv Signe Navarsete og Senterpartiet har gått “rett i baret”. Dette bekreftes idag av Eidsiva Energi og Troms Kraft.

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

På fakturaer vist i media er det klart at det står “prosjektstøtte”, og at partiet nå står frem som de dummeste, mest naive politiske partiet på mange år, er er faktum.

Så nå kan Per-Kristian Foss fra Høyre kanskje få se det “notatet” som en arrogant Navarsete nektet BLANKT å legge frem i høringen nylig.?

At begge kraftselskaper gav støtte til et “prosjekt” som kostet noen tusener å gjennomføre, er LOVLIG, såvidt vites.

Men når et parti da mixer elegant og får “tilført” nesten en million kroner tilsammen som partistøtte, er det ikke bare ulovlig men kanskje OG straffbart. Det er iallefall en “korrupt” handling som nesten alle i Senterpartiet visste om, UNNTATT selvfølgelig Riis-Johnsen. Han, er som han selv sier, egentlig ikke en del av eget parti derfor får han ikke vite NOE av det som skjer der.

Nå kommer denne “saken” til å rulle og gå som alle slike saker gjør. Men nå er det alså ikke snakk om hvem som sier “sannheten”, men hvem som IKKE sier den.

Så konklusjonen på alt dette som har skjedd de siste ukene, må da være at et politisk parti er blitt offentlig “henrettet” og alle de impliserte er del av en politisk korrupt handling, som blir avslørt av ETT ord i to fakturaer. Ordet er “prosjekttøtte”. Og da nytter det faktisk ikke lenger å si noe som helst lenger. Lederne har, HELT selvforskyldt, bare seg selv å takke for alt som har skjedd. At det beviser at Senterpartiet ikke synes å forstå det som ALLE andre, inkludert meg, har sett og forstått hele tiden.

Og de VELGERE som nå fremdeles vl stemme på dem, vil bli sett på som mennesker som ikke egentlig forstår så mye av det som hender uansett, eller de gir bare blaffen.

Og NÅ får Stoltenberg et stort problem. Nå nytter det faktisk ikke med veltalende kommentarer og et anstrengt smil etter to. Nå sitter han i regjering med et parti som har blitt fullstendig “avkledd” alle former for troverdighet.

Neste episode av “Forveklingar” kan egentlig komme når som helst. Vi venter alle i spenning.?!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 28th, 2010

“betraktninger ved midnatt”. Det er så “koselig” å høre på statsråd Kleppa når hun forteller hvor bra NSB skal bli og ALLE de få km med veier som skal bygges. Akk ja, akk ja.!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Når representanten fra Frp og Kleppa ble interjuvet på tv2 (?) i kveld fikk vi mange “gode” nyheter.

Frp mannen snakket om veier som trengte midt-rabatt eller gjerde, og å få mye mer 4 felts veier som Sverige. De skal visst bygge over 200 km hvert år med midtrabatt og nye 4 felts veier og. For ikke å snakke om at de visst skal modernisere hele jernbanenettet der.?

Merkelig at de kan gjøre dette, Sverige. De har jo nesten ikke penger i kassen” sin, unntatt det de har lånt.?

Så så Kleppa smilende opp på denne store Frp mannen , nesten som den reklamen for dette syltetøyet som vistnok kan “synge” om du legger øret inntil, og sa at bare bilistene hadde kjørt og fulgt trafikkreglene og ikke vært så fulle av og til, ville mange liv blitt spart.???

Det var liksom hennes “forsvar” for den elendige veistandarden vi har.

For ikke å snakke om hvor god NSB skal bli til vinteren. For å gjøre servicen BEDRE, vil NB sløyfe de avganger som ble mest droppet sist vinter. Slik at ikke pasasjerene som stod der og ventet forgjeves ifjor, ikke skal gjøre det i år.

Ganske genialt denne “nye servicen” fra NSB alså.

Og hun LOVET at de togene som tross alt da GIKK, skulle gå som “normalt”. Har vi hørt dette før?

Så NÅ kan “bestemor” fra Rogaland, som OG er statsråd og ansvarlig for alt dette, smile til alle bilister og togpassasjerer i vinter.

FØLG TRAFIKKREGLENE,IKKE DRIKK OG KJØR,IKKE STÅ Å VENT PÅ ET TOG SOM IKKE KOMMER ALLIKEVEL. ELLERS KAN VI GJØRE HVA VI VIL !!

Det er så godt å vite at noen har “løsningene” på alt. Selv om de faktisk ikke har NOE med selve problemene å gjøre. Men men, hun HAR jo et så koselig smil, ikke sant?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00