Proteus

oktober 30th, 2010

“betraktninger ved midnatt”; Eldreomsorgen synes å være i full kaos. Nå venter vi bare på vinteren og NSB og de “flotte” veiene. Men EN ting holder Staten sterkt på. DER er det ikke snakk om å redusere noe nei.

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Det er godt å vite at det er NOE som regjeringen holder fast med, og som øker jo mer vårt statsbudsjett øker. Ja, du har rett, utenlandshjelpen SKAL være ca. 1% av vårt statsbudsjett. For det har Norge lovet alle de land vi sender til. Og når de er vant med at Norge ALLTID kommer med en sjekk på noen hunder millioner, er det jo vanskelig å liksom gi MINDRE enn sist året.

Problemet er at det begynner å bli litt for mange land som vi VET bruker, og sikkert OG har brukt i mange år, store deler av våre “bistandpenger” til eget korrupt styre og “smøre” de som passet dem.

Og siden vi jo er NØDT til å “kvitte oss” med ca. 9.5 000.000.000, ja, 9.5 milliarder kroner, blir det litt vanskelig å fordele dem. Men bare vent, våre “reisende statsråder” greier nok å finne noen.

“Heldigvis” vil jo regnskogfondet ta mange milliarder kroner. Rart at de ikke kunne gitt etpar hunder millioner til noen som VIRKELIG trengte dem. I utlandet alså, ikke i Norge selvfølgelig.

Som Stoltenberg og helseministeren så fint sier til de som står i helsekø og er 89 og 96 år og såvidt har krefter til å hilse på dem:

“Stå på krava, får dere ikke sykehjemsplass når dere trenger det, BARE KLAG DA VEL”, fritt sitert.

Med den “speedy” farten det tar er sjangsen sikkert MINST 15% at de får den før de dør i “køen”.

Men utenlandshjelpen DEN skal ikke røres. Skulle bare mangle at vi kan ikke “miste ansikt” i utlandet.!! VI ER JO VERDENS RIKESTE LAND, KAN SKJØNNE!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

 1. Veldig bra innlegg:-) Så enig så enig!

  Det er et spørsmål hva regjeringen bruker penger på i utlandet nå vi ser på NTB, fra Jonas Gahr støre, at næringslivet i Norge, som inkluderer hans egen personlig formue samt Kongens formue, som ingen vet hvor er eller invistert, er på frierfot i EU -landet slovakia! Dette som en kommentar til statsbesøket denne uken, der Regjeringen delte ut 650 millioner kroner for å sikre velferden i landet. Altså det samme landet som neketer å etterfølge norsk og internasjonal lov, og kjennelser i begge land, på at den norske faren har omsorgen til de to kidnappede barna!

  Hm. det er åpenbart viktigere, for både kongen og Støre, at de får sikret sine investeringer i Slovakia, ved å smøre presidenten med 650 millioner kr fra norske skattebetaleres formue, enn å få utlevert to kidnappede barn til sin norske far!

  Dette er veldig trist men jeg blir veldig glad når jeg leser slike blogginnlegg som dine ;-)

  En morgen kommentar fra Anita Horn :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Anita_Horn — oktober 30, 2010 @ 5:16 am

 2. Til Anita Horn

  Du er et friskt pust med dine både morsomme og spontane kommentarer. Jeg gleder meg over at du setter pris på mine innlegg. Jeg kan ikke love at alt jeg skriver skal falle i din smak, men det er jo hovedhensikten med våre blogger.

  Enige eller litt uenige er egentlig uvesentlig så lenge innleggene engasjerer og kan virke opplysende for den/de som leser dem.

  En riktig god helg til deg Anita

  eddie

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Eddie39 — oktober 30, 2010 @ 9:58 am

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00