Proteus

oktober 29th, 2010

Terraskandalens “bakside” og Statens ansvar for å ikke la egne innbyggere lide unødig ?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Selvfølgelig var det “overkåte” politikere sm gamblet med egne innbyggernes penger. Og de skulle like SELVFØLGELIG bli stilt til ansvar for det de gjorde. Men, unnskyld ordbruken, det jævlige som nå skjer, er som tatt ut fra en bizarr nasjons historie:

Over halvpatren av de som svindlet egne innbyggere for mange hunder millioner, er tilbake i full guffe. Meglerne i TERRA er “back in business” klare for nye “oppdrag”. Og TAPERNE, hvem er det?

Selvfølgelig er det innbyggerne i de kommuner dette gjelder. Istedet for at STATEN gikk inn og gav kommunene fleksible lån på 10-20 år med fornuftige renter og ANSVAR forbundet med dem, så er det den vanlige mann og kvinne som må “dele” på de store tapene ved å få nedsatte tjenester i sine kommuner.

Og, like selvfølgelig som været skifter, så vokser vår “statskasse” med noen milliarder kroner HVER DAG. Og husk, dette er ikke rede penger, så om det kommer en ny verdenskrise, vil det og fosse UT der.

Men alså tilbake til Terra-kommunene. Var det ikke ca.1.5 milliarder de tapte totalt. Det skulle bli det som kommer inn i VÅR FELLES KASSE i dag fredag mellom kl.1700 og 2200 det ?

Mens idag er det innbyggerne i de kommunene som HVERT ÅR FREMOVER må spare 20-30-40 millioner i ytelser til sine innbyggere fordi DE, ikke innbyggerne “dreit seg ut”.

Som en ordfører sa:”Vi kan jo ikke si dem opp, de kan være bra å bruke for å gi “input” på det som har hendt”. Selvfølgelig, har han rett, det er jo “hans egne” han snakker om. EN dag kan han komme i en situasjon at han trenger deres “tjenester tilbake”!!

Det er det som på engelsk kalles:”If YOU scratsh MY back, I`ll scratsh YOURS”. “Yes, minister, I know” ??

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  1. Slik er FrPdoktrinen, selg unna alt det sikre som sørger for at kronene sildrer langsomt men sikkert inn i kommunekassa, og overlat pengene til investorer som KAN tjene jævlig godt et år eller to.

    Særlig viktig er det å selge kraftselskaper, for politikere er jo ikke skikket til å styre kraftselskaper. Så denslags selger vi til Vattenfall. Et svensk statsselskap, styrt av svenske politikere.

    Det FrP og Høyre egentlig sier her, er at vi bør hyre inn politikere fra Sverige til å styre landet.

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av adolph — oktober 29, 2010 @ 7:54 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00