Proteus

oktober 26th, 2010

Senterpariets leder Liv Signe Navarsete har en sterk personlighet, men viste idag at hun ikke er habil som politiker!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Å nekte å legge frem et internt skriv i en åpen høring for å belyse saken, er faktisk både arrogant og uforsvarlig å gjøre for en politiker.For en leder av et parti og som statsråd er det nesten uhørt.

At hun allikevel gjorde det, beviser faktisk mer om innholdet i dette notat enn hun selv kanskje aner.!? Spesiellt etter at Per Kristian Foss sa at OM hun sladdet alt som hadde med interne valgstrategier å gjøre, ville hun DA gjøre det. Det kontante svaret var NEI.

Det betyr i KLAR TALE, eller skrift, at i dette notatet vil det etter all sannsynlighet være opplysninger som sier at en eller flere av Senterpartiets ledere er løgnere. Grunnen til at jeg konkluderer med dette, er hennes eget svar på anmodningen: Ved at hun PRESISERTE, først, at dette var hovedgrunnen, og når Foss da ba henne om å offentliggjøre notatet med sladd, nektet hun fremdeles.

Det er i seg selv en innrømmelse SÅ STOR, at hun faktisk kan sies å vise “forakt” for den komitè som hun blir utspurt av på Stortinget.

Hun gikk faktisk rett i den “fellen” som Foss fra Høyre la opp til. Det i seg selv er såpass opplysende at hele høringen med begge statsråder må ses i sammenheng.

Hun viste en nesten pinlig mangel på innsikt da hun sa at hun først fikk høre at pengene som ble gitt var ulovlige, i september i år.??

Et lite “klikk” på hennes pc. ville ha gitt henne samme opplysning i fjor. Men det synes klart at høringen bare bekrefter det vi alle visste på forhånd. Men i TILLEGG fikk vi da den endelige bekreftelsen på “snusk” i partiapparatet, når et lite notat nektes å bli vist for offentligheten selv MED SLADD.

Hadde samme skjedd i et privat selskap, ville aksjonærene ha kastet hele styret og gitt lederne sparken like etterpå. Men siden dette er innen den politiske arena, er det ENESTE som kommer til å skje(?) at Senterpartiet ikke lenger lukter av god “kumøkk” men av “kalvemøkk”. Og alle som vet hvor stor denne forskjellen er, vil sikkert OG være enig med meg. Selv de som stemmer på partiet. Når så Kleppa proklamerer at NSB, KANSKJE vil kunne gå vinteren med brukbare “rundetider” men med flere innstilte avganger på kriseområder, betyr det at hun er den, foreløbig, ENESTE statsråd i Senterpartiet som ennå ikke har “tatt feil”.

Men vi har jo en hel vinter foran oss, så mye kan hende der og. Men som i alle spennende historier, ble det et lite “notat” som skulle spille hovedrollen i slutten å denne høringen.

OM det, hypotetisk, hadde vært en rettsak dette hadde skjedd i, kunne hun ha sagt at hun nektet å svare fordi det ville  sette Senterpartiet, dets ledere og henne selv, i et dårlig lys. På “politikerspråk” ville dette bety at de hadde gjordt seg skyld i  “grov forvrengning av sannheten” i de tidligere forklaringer, ELLER noe helt annet. Men siden vi nå ikke får se eller høre hva notatet inneholder, ENNÅ, vil da IKKE tvilen komme “tiltalte” tilgode, bare styrke mistanken mot dem.

 

Så denne høringen, som jo egentlig skulle være OPPKLARENDE, ble faktisk ikke det. Om vi da ikke skal dømme etter det bastante NEI hun svarte da Foss ba henne om å vise notatet. DA ble det oppklarende, men IKKE i favør av de som ble “grillet” sånn passelig idag, men mer som en bekreftelse på at de faktisk IKKE SNAKKER SANT NOEN AV DEM??

Noen annen forklaring er det meget vanskelig å slutte av dette. Beklageligvis for Senterpartiet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

4 kommentarer

 1. Ja du sier noe og er enig med deg om SP integritet ;-) Men det er jo litt betenkelig at ikke finansmisteren og statsministeren ble innkalt til høringen, dersom kontroll og konstitusjonskomiteen ønsket å få frem sannheten ;-) Den dokumenterbare sanheten står i mitt blogginnlegg “stortingspolitikerne tisser i buksa og skylder på hverandre”. Hvem tror du senterpartiet har fått penger av til å tilbakebetale de ulovlige pengene? Tror nok de som egentlig står bak denne korrupsjonen har betalt det. Kan det være Jens og Sigbjørn tro?

  Dersom Per Kristian Foss ikke forstår dette så er han ikke bedre enn Navarsete.

  Nei du Proteus, dette er spill for galleri slik at vi “dumme borgere”, som skal avlegge en politisk stemme neste år, skal tro de gjør jobben sin på Stortinget!

  Ha en fortsatt flott dag fra Anita Horn :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Anita_Horn — oktober 26, 2010 @ 2:26 pm

 2. Dette er da ikke noe nytt innen de kretsene.

  Når man soper inn milliarder i skatt, som storting og regjerings folk langt bak i instinktregionen betrakter som sine, vil det oppstå forskjellige spor av misslykkede forsøk på å nå toalettet.

  Om man fordeler skatt, feks til jernbaneverket, kraftverket eller andre verk,
  er det avhengig av de styrenes samlede ærlighet som avgjør hvor skattepengene havner.
  Mener da styret at det er gunstig for dem å bruke deler av disse motatte skattepengene til å spille med, så gjør enkelte det, ved å sattse på den hesten de ser kan komme ut med gevinst for dem selv.

  Og så motta disse skattepengene som tidligere var besluttet og avgjort av storting og regjering samlet, for så å snike dem inn i et bestemt parti gjennom bakdøren, og kalle det sponsing, hadde ikke kommet lenger opp på IQ skalaen enn til I en.
  Idiot betyr ubevisst på gresk.

  Det står ikke bra til nei, og værre kommer det til å bli.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av kungfuz — oktober 27, 2010 @ 4:02 am

 3. Hei Proteus!

  Takk for at du svara meg :)
  Beklager at eg skriver her i dette innlegget….men orka ikkje leite etter dette “giftmatinnlegget ditt”……håpar du tilgir meg? øøh

  Men som du har riktig forstått er eg Svært opptatt av dette emnet om mat og ernæring! (politikkderimot er eit grusomt tema :lol:

  For å seie det slik: Du vil nok aldri med dagens ”maktpengesystemdemokrati” få direkte og riktig svar på det du spørr om her i ditt innlegg. Grunnen er ganske så enkel (denne gangen er den enkel ;) Det er fordi dei offentlege Norske myndigheitene er styrt av Pengemakta! Kanskje veit dei ikkje eingong om det sjølv at dei er styrt? …..

  No håpte eg jo at du ville lese om Codex Alimentarius…..slik at du forstår for ei GEDIGEN pengemakt MAT-Industrien eigentleg er via ”lange arma” fenomenet inn bestemmelsesrekkene. Men no veit eg ikkje om du har gjort det…….men no dristar eg meg til å legge ved 4 linkar som eg sjølv har skreve om Genmodifisert mat, Codex Alimentarius, Aspartame og Monosodiumglutamate (i slutten av min kommentar)……håpar du leser dei slik at du kan forstå kor verkeleg innfløkt dette er blitt angåande sunn mat kontra syntetisk mat. Vil her og berre nemne at Monsanto (ein GMO gigant) lagar billig Aspartame vha genmodifiserte bakteriar. (håpar du synast det var ok med linkane….brukar ikkje å legge ved linkar slik….så…ja…men er i beste meining..).

  Alt ein egentleg trenger å forstå her er at det er faktisk no opp til oss sjølv å velje kva mat vi skal ete….fordi dei som styrar oss lar seg styre av UFORNUFT og PENGAR!

  Derfor er det eg seier at ein bør bli eit Bevisst Menneske og velje økologisk mat fordi denne somregel ikkje innehelde GMO, sprøytemiddelrestar, kunstgjødselrestar, tungmetaller…eller anna drittstoffer kroppen vår IKKJE burde få i seg.

  Håpar at du forstår at min intensjon her ved å skrive som eg gjere er for å få deg til å forstå at Mattilsynet og våre styresmakter passar IKKJE på deg for dei er styrte av pengemakta og ikkje av hjerte!

  Les gjerne det eg har skreve om desse stoffa…..og dette er jo berre eit bitte lite dråpe av alt anna syntetisk vi får i oss….

  Codex A sitt mål er å avskaffe helsekostbutikkane og få deiras produkter som har ”medisinsk” effekt til salgs kun via apoteker og til dobbel pris (og helst via resept).

  Codex A. har definert næringsstoffer som kalsium og magnesium og jern som ”giftstoffer”. Desse vil så igjennomgå same standardstestar som kvikksølv og formaldehyd f.eks (also Ekte Giftstoffer)….

  Poenget mitt ved å skrive alt dette er at eg håpar at du forstår at det er opp til Deg sjølv å ta eit bevisst matvalg.

  Koffor er kvikksølv tillatt i vaksiner når det er eit totalforbud mot det i Norge? Det er og også no tillatt i såkalte sparepærer (CFL) sidan vi kan ”spare CO2 utslepp”?? Men tenker nokon på dei som blir kvikksølvforgifta i produksjonen (i Kina)?
  Kvikksølv er ei nervegift!! Den bryter hjernebarrieren hos små barn…….?

  Håpar ditt valg er å følge ditt Hjerte og Ikkje dei som styrar oss (for dei har mista sin fornuft for lenge sia og lar seg berre styre av papirlover som ikkje noko menneske er tent med…) ?

  http://34022.vgb.no/2010/08/20/genmodifisert-mat/
  http://34022.vgb.no/2010/04/05/aspartam-e-951/
  http://34022.vgb.no/2009/11/08/monosodium-glutamatee-621/

  Gode ønsker frå meg til deg :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av nøkkerosa — november 11, 2010 @ 11:06 pm

 4. Hei igjen nøkkerosa

  Jeg er enig med deg at vi skal leve med hjertet og bruke vår fornuft. Skulle ønske at flere foreldre lærte sine barn litt om de “gode” tingene å spise. Om de gjør det, vil barnet raskt spise dette og det blir en vane som det kanskje fortsetter med resten av livet?

  Som en gutt sa som spiste på et stykke kålrabi som om det var et stykke sjokolade. Mannen som så han sa at han var “smart” som spiste sunne produkter. Gutten så, litt forvirret på han og svarte:

  “jeg vet ikke hva du mener med sunn eller ikke;jeg spiser den fordi den smaker så inmari godt, jeg”. Så gikk han videre med et smil rundt munnen. Så kanskje en dag…………?

  Ha det godt nøkkerosa

  eddie

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Eddie39 — november 12, 2010 @ 12:31 am

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00