Proteus

august 30th, 2010

Norsk Skøyteforbund er en “fossil” med over 100 mennesker i styre, komiteèr og utvalg. Og INGEN gidder å se på skøyteløp lenger. Hvorfor?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

For å være ærlig vet jeg ikke hvor mange løpere som er i “stallen” før sesongen starter.

Håvard og Hege Bøkko kjenner jeg, resten ikke. Og begge disse er med på “kjøtt & flesk”, mens de heller ville vært hos Rolf Hauge, som har vært sponsor for dem i mange år.

Egentlig burde hele Skøyteforbundet bli oppløst og et nytt forbund startet. Et forbund av utvalgte menn og kvinner med en profesionell innstilling, som skulle ta skøyteløpere tilbake i verdenstoppen som vi var tidligere.

I stedet har vi en stor “boble” av mennesker som sitter i alle former for styre, komiteèr og utvalg, tilsvarende et stort internationalt selskap.

Hva gjør de? Hvem skal de promotere? Finnes det noen form for aggressiv markedsføring?

NEI, de synes å sitte der, med en håndfull av “amatører” + søskene Bøkko i “stallen”.

Ingen gidder å se på skøyteløp lenger på tv. Hvorfor, sier seg selv. Vi har INGEN sm vi kan sette opp som nogenlunde seriøs utenom de to som er nevnt. Og Bøkko synes å være “vingeklippet” inn i et forbund som ledes av en “administrator” uten mer kunnskap om ledelse innen faget at hun ble fullstendig “avskallet” i sin måte å håndtere Mueller-saken på.

Istedet for å ta han inn på kontoret og hudflette han, samt si at fra nå av skulle han konsentrere sin rebelloppførsel i å få skøyteløperne i verdenstoppen.

Men nei da, hun gikk “tjenestevei” på typisk partipolitisk LO måte, og fikk et utvalg til å sparke han grunnet ubehørlig verbal trakassering av en kvinnelig løper. Alle VISSTE Mueller var en rebell, Alle visste at han trengte en TØFF sjef for å fungere som den trenerkapasitet han er.

Idag har Rolf Hauge, sponsoren for Bøkkos, startet et profflag av skøyteløpere med Shani Davis som kaptein. Hans plan er å ta opp kampen mot Svein Kramer. Hva er Skøyteforbundets plan?

Å sikre nok løpere i mesterskap slik at vi iallefall har NOEN som kan stille opp internationalt i vinter?

Det er en skam for norsk skøytesport og faktisk for de løpere som håper å ta kampen opp mot eliten.

De minner meg om det land i OL som hadde 1 mann med samt 22 “hjelpere” dinglende etter seg.

Vibecke Sørensen er sikkert god til noe, vår idrettspresident sikkert og god som generalsekretær eller daglig leder i Norsk Idrettsforbund. Men INGEN av de har vist de lederegenskaper som en SJEF og president skal inneha.!!

Og dette har ingenting med at de er begge kvinner. Det har med den ledelse som bør og SKAL være tilstede i forbund som har nasjonal og international interesse. Så enkelt er det faktisk.

Så til vinteren kommer Rolf Hauges profflag til å kjempe mot Kramer, mens VI må kjempe mot oss selv, kanskje med unntak av duoen Bøkko?

Jeg satt og så på listen over navn på personer i Norsk Skøyteforbund som var med i styre, komiteèr og utvalg. Jeg stoppet da jeg passerte 100. !!

Det er godt å vite at NOEN har noe å se frem til i vinter. STATNETT er generalsponsor, sies det.

Litt ironisk da og tenke på at deres bransje er KRAFT, mens forbundet de sponsrer synes å være på “sparebluss”, uten mer “kraft” enn den som er i en lyspære.?

En tragedie som ingen synes å bry seg med? Er det ikke på tide at NOEN kommer på banen og gjør noe?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00