Proteus

mai 31st, 2010

Tabloid i kveld.: Jeg hører på en som “forsvarer” Israel. Han har visse vansker med å forme ordene? Hva sier det oss.?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

“De (commandosoldatene) skulle kontrollere lasten ombord i båten”, sa han. Derfor kom de på natten, med full krigsutstyr. De ble møtt av MOTSTAND. Ja, det var jo helt naturlig. når de så ut som de skulle “i krig”?

Hadde de bordet på vanlig måte på dagen, med sivile personer og kanskje noen soldater som “vakt”, kunne denne uttalelse forsvares.

At jeg med mine innlegg, kommer i samme “klasse” som de mest markerte palestina tilhengere, bryr jeg meg lite om. Dette har ingenting med å ta side å gjøre, men med et militært “raid”, som i sin stupide utførelse og tragiske slutt ble et eksempel på hva et land IKKE skal gjøre, uansett hvem landet var.

Men en slik mangel på strategi og planlegging i en situasjon Israel VISSTE var i ferd med å skje, er “raidet” å se på som en aksjon satt igang av militære “amatører”.

Når dette viser at Israel kan være så stupide at de bruker fullt “armerte” elitesoldater til å “kontrollere” lasten på et skip, og tillike midt på natten, beviser det bare at Israel ikke har en ledelse som forstår ordet DIPLOMATI og fornuft.

Nå får de ikke bare straffen for sin handling, men en nesten samlet verden imot seg for sin dumhet.

Jeg tror faktisk at dette blir regjeringens fall i Israel. Dette for å bevise at det, tross alt, FINNES mennesker der som nå sier at NOK ER NOK.?

Eller er landet fremdeles bare ledet av menn som jeg husker fra den gang jeg var liten? Alltid er det n`ten andre som skal tas hensyn til i alle de regjeringer jeg kan huske der. Statsministerene kommer og går, kommer tilbake og går igjen.

Mens resten av innbyggerne, fra YTTERSTE mest ortodokse side til ytterste andre side. Egentlig er demokrati på det mest bedrøvelige, der INGEN synes å ha mer makt enn det andre sier de skal ha. Det ENESTE som er “stabilt” er de militære og den hemmelige tjenesten.

Er det rart at det ikke av og til synes som om det ENESTE Israel KAN, er å mønstre sine elitesoldater i alle former for konfrontasjoner mot “fienden” ? “Skyt først og ta debatten senere”, eller “angrep er det beste forsvar, uansett”. Er det da så rart at resten av verden begynner å søke etter mening bak det de gjør?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00