Proteus

mai 31st, 2010

Søker Israel å møte hele verdens vrede ? Det kan synes som om dette er hensikten.?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

“Gamle menn” og et proteksjonat som begynner å bli en belastning for både innbyggere i eget land og utenfor, er i ferd med å slå store sprekker.

De fleste av oss har levd hele livet med Israel som “forsvarer” av eget land. Derfor skal vi ikke her se på den historien, men på den situasjon som inatt kuliminerte(?) med å sette Israel titalls år tilbake i historien.

Et land som har eksistert så lenge på “kanten av stupet” med velutviklet “Mossad” og U.S.A. som “beskytter”, burde ha alle muligheter til OG å utdanne diplomater og mennesker med fornuft som kan hjelpe landet til å få en slutt på sin umulige tilværelse?

Men det synes som om landet lever sitt eget liv, og statsministeren, som er/var i Canada og på vei til U.S.A. imorgen for å snakke med Obama, er nå reist hjem for å forsvare en handling som faktisk ikke KAN forsvares.

Men det synes ikke å være noe problem for de mange som uttaler seg på vegne av sitt land idag på tv.

Det eneste menneske, nesten symbolsk, var en kvinne i Knesset som sa at det var et MEGET dårlig PR-stunt fra eget land å slippe commandosoldater med full militær bevæpning ned på en av båtene. Det hørtes som hun heller ikke helt kunne forstå hvordan noen kunne være så dumme?

Det spiller egentlig ingen rolle om det var en eller 19 som ble drept. Soldatene kom IKKE ombord for å snakke, og ingen har ennå egentlig sagt HVORFOR de ble sendt der.

Men når en representant for regjeringen(?) kom med en merkelig forklaring at soldatene drepte fordi de selv ble angrepet, ble hele denne bedrøvelige “farsen” satt i sitt rette perspektiv.

Resultatet nå, er at det hele har utviklet seg til en katastrofe av slik omfang at det nærmer seg en politisk krise på toppnivå.

Nå hørte jeg nettopp på Sky News at en ambassadør fra Israel beklaget tap av liv, men skyldte det på at commandosoldatene ble tatt i “bakhold” og måtte “forsvare seg” ombord på båten?

Det er da noen begynner å lure på om det snakkes om samme hendelse. Dette er nå ikke bare en “intern krig” mellom Hamas og Israel, men det er faktisk blitt en så stor belastning for Israel at det kan ødelegge og isolere dem fullstendig.

Høres dette dramatisk ut Dette er bare begynnelsen. ALT fordi en militær leder, eller en annen “leder”, valgte å sende en commando-enhet i “kamputstyr” ombord i en av båtene i natt. Resten kommer til å bli endel av “historien”.

Nå er det faktisk på tide at noen i Israel bruker fornuften, ellers kan vi komme til å oppleve at staten Israel kommer til å “revne” innvendig fra.

Det er nå ikke lenger snakk om for eller imot Israel, det er kommer mye lenger enn det. Dette er faktisk en maktdemonstrasjon uten sidestykke som vi alle har kunnet oppleve nesten “live” på tv.

1. Elite commandosoldater blir sluppet ned i natt på et skip. Alle var i full krigsutstyr med automatiske skytevåpen. Skipet ble direkte KAPRET, uvisst av hvilken grunn. Når så Israel sier at soldatene måtte FORSVARE seg, da de ombord selvfølgelig forsvarte seg med kniver og det de hadde av våpen. De FORSVARTE seg ved å skyte ned og drepe minst 19 mennesker ombord.?

Når vi hører representanter stå frem på tv i Israel og forsvarer dette, er det at alt bare blir helt kaotisk.

En tragedie for Israel og en enda større tragedie for alle som er involvert i denne utviklingen.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  1. Det er få ord som kan forklare denne aksjonen.
    Få ord

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av Trond-D — mai 31, 2010 @ 8:02 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00