Proteus

mai 29th, 2010

“EuroVision Song Contest” har sin finale ikveld i Oslo,Norway. Så hvem vinner? Ja,si det.

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Jeg sa at jeg holder med England. Det er jo delvis rett, men nå er det alså United Kingdom det heter. Som jo inkluderer Skottland, Wales samt Nord-Irland.

Josh Dubovie, heter den sympatiske sangeren jeg hørte. Han kommer selvfølgelig ikke til å vinne, han synger jo bare en fin sang på “vanlig” måte. Da er han vel “solgt” i sammenligningen med det fargerike splendour som nesten alle andre land har.?

Men nå har jo vi, alså Norge, mer “nordmenn” i finalen enn alle andre land. Vi har TRE personer “live” og EN låtskriver med. Egentlig bør vi være fornøyd nå, men så er det jo det at Europa “plutselig” er blitt betydelig “mindre” innen musikk og sang de siste årene.

De land som nesten var “mystiske” for noen år siden, er idag representert med musikk nesten lik den VI hadde/har. DET er kanskje en av grunnene til at nesten ingen kan tippe en vinner.

Josh Dubovie fra Storbritannia står i 150-1, alså outsider ann mass. Så derfor setter jeg 100 fiktive kroner på han. “Vår mann” tror jeg kommer blant de 10 beste, dels fordi landene er litt høflige, dels fordi han synger bra. Selvfølgelig kan han og vinne hele greia, som nesten de fleste andre OG kan gjøre.

Jeg tror vi skal slappe av ikveld, og la spenningen i selve avstemmingen bli det viktigste.

Håper, på vegne av Norge, at det blir en flott forestilling og at alle de som deltar gjør sitt aller beste nå i finalen. Da er det ikke annet å gjøre enn å vente og se hva “Europa” sier om prestasjonene. Jeg ønsker ALLE lands representanter lykke til, og håper at det BLIR en meget spennende avstemming som går til siste land har gitt sine stemmer. Jeg holder på outsideren, som vanlig. DA blir jeg iallefall ikke skuffet om han ikke vinner. Så slapp av og NYT øyeblikket.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00