Proteus

april 30th, 2010

Valgkampen i Storbritannia: Cameron vant igår, men så noen en av grunnene til at han gjorde det?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Jeg mistenker at en av lys-teknikerne er en konservativ velger med “sans” for Cameron. Sendingen til BBC gikk og i HD. Hver gang vi så Cameron i bildet, hadde han GLIMRENDE belysning som nesten fikk hans ansikt til å “gløde” av iver etter å vinne, iallefall debatten. BÅDE kameravinkelen OG lyssettingen på Cameron var forskjellig fra de to andre, Clegg og Brown. Kan selvfølgelig være rent flaks, i så fall vant han kanskje på det?

Men Brown TAPTE ikke, men kom inn som en “god” nr.2, som om det skulle være noen trøst. I grunnen VAR Cameron den beste i denne siste debatten “live” før valget i neste uke. De konservative ligger og først på alle målingene. Men siden dette er første gang at britiske velgere har hatt “live” debatter av dette slag, KAN det slå begge veier når seerne og de andre “blir edru” og går til stemmelokalene.

Slik situasjonen er nå, vil Cameron måtte “få hjelp” av Clegg om han skal bli statsminister. Og DET er det ikke så sikkert vil gå så bra? Men som den unge “jypling” Clegg er, vil han nok finne en løsning på det og. Makt beruser, uansett hvor lite/mye den gir i første omgang. Og de liberale i hele Storbritannia har “seiret” uansett hva valget til slutt vil vise. Hvor MYE de har seiret vil vi ikke vite før etter alle stemmer er talt opp. Valget vil iallefall bli hyperspennende å følge. Gordon Brown KAN bli en joker faktisk, med dette intrikate valgmandatsystemet Storbritannia har. Media og Sky News gleder seg, det gjør jeg og!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00