Proteus

april 29th, 2010

Hver 3 nordmann godtar tortur, sier en “undersøkelse” som egentlig bare er en tilfeldig “måling”. Hvorfor?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Vi snakker alle så høyt om menneskerettigheter. En “undersøkelse” gjordt av Respons for “Civita”, kommer med en rekke “svar” på hva mennesker de har spurt sier om enkelte ting.

Den er egentlig ikke verd papiret den er rykket ut på, da den ikke sier spørsmålene eller på andre måter forklarer hvordan undersøkelsen er foretatt. En av 3 nordmenn er for tortur av terrorister, eller i forhør der planer om terrorisme skal tvinges frem fra personer som er arrestert eller i forvaring.
Les hele denne forvirrede undersøkelsen på tv2 nyhetene.

Det er lenge siden at kriger i verden ble utkjempet som de kriger vi leser om i historiebøkene. Da var det en form for gjensidig “respekt” for hverandres militære styrker. Men allerede i 2. verdenskrig begynte Tyskland å “vanne ut” denne type krig, slik at det ble mer og mer en krig der Hitler, sammen med en gruppe av andre fanatikere, gravde sin egen og andres grav som det endelige resultat.

Idag er det egentlig ikke kriger som foregår i verden, men såkalte “frigjøringskriger” der en part skal “frigjøre” et land slik at det kan bli “fritt”. Koreakrigen, Vietnam-krigen, Irak-krigen og Afghanistan. Men fra angrepet på i New York til dag er den EGENTLIGE krigen, og den FARLIGSTE krigen den som terrorstgrupper i alle varianter gjør over hele verden med enkle midler: Selvmordsbombere som “produseres” i stadig større antall, og de som står bak bryr seg lite om ordet “krig”. DERES hovedoppgave er å spre redsel til ALLE mennesker, og aller helst til totalt uskyldige mennesker hvor de enn måtte være. Dette er ikke krig og faktisk heller ikke det vi mener med terrorisme, sett i korrekt sammenheng. Dette er det komplette kaos der menn og kvinner “går omkring” og sprenger seg selv og så mange som mulig andre i luften uten annen “misjon” enn å drepe og lemleste flest mulig

DA er det ikke noe middel som IKKE bør brukes for å etterforske og fengsle flest mulig av de som står bak denne effektive “krigen”. Det er MEGET vanskelig, nesten umulig, fordi de skjuler seg bak så mange “ledd” at det beste blir å forsøke å finne flest mulig av leddene.

I den kampen, som faktisk ikke har noe med menneskerettigheter å gjøre, fordi de som står bak disse djevelske planer og de som rekrutterer dem, egentlig burde blitt skutt med en gang de ble tatt. Som noen og blir. Men så er det dette med bevis da, fordi INGEN er jo skyldig om de blir tatt uansett hvor mange bevis det skulle være mot dem. Så dras saken ut i utallige anker der alle fomer for mennneskerettsaktivister faktisk ofte forsvarer dem og det de er anklaget for.?

Egentlig skulle det idag blitt satt en international domstol, der ALLE som ble anklaget for terrorisme i alle former skulle kunne bli dømt. Og dommen for de som ble funnet skyldige på alle punkter , skulle være døden ved skyting eller giftsprøyte.

Men egentlig igjen er det som skjer idag der selvmordsbombere sprenger seg selv og andre, blitt en så “dagligdags” medianyhet at de ofte bare får korte kommentarer her i landet. La oss så sette opp et “scenario” om noe som godt kan hende midt i blandt oss:

5 selvmordsbombere sprenger seg selv i luften på Gardermoen flyplass. Samtidig sprenger 2 andre seg i luften midt i hallen på Sentralbanestasjonen i Oslo.

Over 1800 døde mennesker og over 2000 sårede og lemlestede kan resultatet bli, samtidig som hele Norge er i kaos.

Er dette terrorisme? Nei, det er MYE verre, det er regelrett massemord utført av massemordene som har som ENESTE hensikt å skape kaos og anarki overalt de “slipper” sine levende bomber. De kaller det “hellig krig”? Det er ikke mer “hellig” eller “krig” over dette enn om det hadde vært en “gruppe” massemordere som hadde kommet sammen og utført samme handlinger.

Hvor er da logikken om lederne for det som HYPOTETISK “skjedde” i Oslo og Gradermoen, skulle bli tatt til fange og blitt stilt for retten t.eks. i Strasbourg, samtidig som noen snakker om menneskerettigheter? Er det for de som ble drept og såret, eller er det for de som var ansvarlig for massmyrderiene på totalt uskyldige mennesker her i Norge?

Om Respons hadde tatt samme “måling” før rettsakene mot DISSE hadde startet, hadde nok nesten 100% av de spurte sagt at TORTUR i avhør av de siktede skulle være tillatt.

Og om de hadde spurt samme gruppe om hva de mente straffen skulle bli for dem som ble funnet skyldige i å ha myrdet nesten 2000 nordmenn og såret samme antall, skulle nesten 100% IGJEN sagt at de skulle få dødsstraff?!

Men så lenge dette ikke skjer i vår nærhet, kan vi her sitte og ha seminarer og samlinger og snakke om “menneskerettighter” basert på historiske begreper av ordet, IKKE dagens reelle virkelighet. Derfor blir mye av det som idag sies om “terrorisme”, bare tåkelagt i samtaler over en kopp kaffe eller et glass vin mens selvmordsbombere sprer død og ødeleggelse over store deler av verden ellers.

Derfor er dagens “terrorister” en realitet vi dessverre må leve med lenge enda. Og disse massemordere blir stadig smartere og smartere i sin “krigføring”. Skal vi bare akseptere dette, mens vi snakker om “menneskerettigheter” over en kopp kaffe, eller skal vi akseptere at de som er ansvarlig for dette “globale massemord” på uskyldige menn, kvinner og barn bare kan få fortsette så lenge “menneskerettighetene” blir opprettholdt?

Ser jeg “SAKEN” altfor selektivt når jeg bruker så sterke ord og påstander som jeg gjør? Selvfølgelig gjør jeg det. Men av og til må vi og være realistiske ikke bare idealistiske i denne så merkelige verden. Er vi ikke det, vil faktisk massemorderene og terroristene “vinne” og samtidig få “heltestatus” hos den del av verdens befolkning som ser det som hovedoppgave å tilintetgjøre alle de som ikke tilhører “den sanne tro”.

Og som vi alle vet, tilhengere finnes OG i Norge samt i de fleste andre land i verden.

Ps: Som vi alle et, når vi ser serier som “Spooks” og andre serier eller filmer om litt av det som foregår i den “hemmelige verden”, som få eller ingen av oss kjenner mye til, er realitetene og virkeligheten i kampen mot terrorisme en evigvarende kamp mot ofte “usynlige” fiender. I serien “24″ er nesten INGEN på rett side, slik at spenningen egentlig holdes kunstig i live. Men selv om alt dette er “fiction” og lagt opp for å “underholde” oss, er mye av basisen i dem reelle og tatt fra det “virkelige liv”, eller skal vi si fra det “hemmelige liv” der organsiasjoner over hele verden er delaktig. Derfor skal vi alle huske på at det som kommer “til overflaten” er det som vi hører og ser. Resten forblir like hemmelig som det alltid har vært. Heldigvis for oss, ellers ville nok kaffe og vinen kommet opp sammen med oppkasten. Derfor er det best å holde “virkeligheten” ute og la illusjonene om et “rettferdig samfunn for alle” bli dagsorden. Da blir det liksom mer ekte da, ikke sant?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

 1. Du har kanskje sett filmen “Rendition”? Hvis ikke burde du se den.
  Alle burde egentlig se den, og etterpå bør man tenke seg at det er mye verre det som foregår i virkeligheten.
  Vi kan ikke under noen omstendighet tillate tortur, uansett hvilke resultater som kan oppnås. Tusenvis av uskyldige mennesker blir fengslet fordi noen tror de kan være potensielle terrorister eller at de kan ha kontakt med terror-organisasjoner, og mange av disse tortureres til døde uten at de klarer å røpe noe som helst. Og så forsvinner de på mystisk vis. De opphører bare å eksistere… og torturistene tar seg en dram og trekker på skuldrene, og de vet akkurat like lite som før.

  Pføy!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av starmite — april 29, 2010 @ 3:54 pm

 2. Der finnes mennesker som ikke vet hva de gjør eller hvorfor de gjør det de gjør.
  Men etter en tid begynner frykten for å bli utsatt for den samme tilfeldigheten som de utsetter andre for å gnage på dem selv. Når er det min tur?
  De vil jo vite at jo mer det skjer, jo farligere blir det for dem å leve.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av kungfuz — april 29, 2010 @ 8:26 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00