Proteus

april 29th, 2010

Gordon Brown kan ha gitt seg selv “nådestøtet”. I kveld får han siste mulighet til å “redde ansikt” !?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Noe MÅTTE hende; alle i media har ventet på en liten “skandale” i valgkampen. At noen “driter seg ut” som det heter på oversatt engelsk. Så ble det “stakkars” Gordon Brown som ble hovedrolleinnehaveren sammen med en eldre dame som bare skulle en tur å handle. “Alle” middelklassevelgere i Storbritannia har en mor-tante eller bestemor som hun som Brown snakket med.

Egentlig var det bare en litt “tullete” samtale der hun snakket om alle de fra øst-europa som “oversvømmet” landet og fikk masse i stønader, mens de som trengte det HER fikk mindre? Brown forsøkte å si at mens en million eller mer kom INN til Storbritannia reiste og en million og mer UT, men det var ikke damen interessert i å høre om. Hun var forbannet på disse “utlendingene” som oversvømmet landet og “tok” penger fra de som trengte det.

Egentlig en ganske “hyklerisk” innstilling, men det var jo valg og da skal alle få si sin mening. Og det fikk de, men det ble Brown selv som gjorde “kardinalfeilen” å ikke skru av sin mikrofon han hadde “montert” på seg slik at TV skulle høre hva han sa. Inne i bilen fikk så “verden” høre hans kommentarer om denne “tullete damen” som snakket så HYKLERISK om andre lands personer som kom til Storbritannia for å arbeide. DA var skandalen et faktum.

At han hadde LITT rett i sine kommentarer er “historie” nå, fordi media “gasser” seg i overskrifter som ligner de da landet var i krig. Egentlig kunne samme kommentarer ha kommet fra begge de to andre OG, om de hadde fått samme “sure” dame å snakke med. Men nå var det landets statsminister som ble “kringkastet” over hele verdens tv og radionett som den store synderen. Alt på grunn av en liten knapp med PÅ/AV på.

Og her er det blitt PÅ, nesten hvert minutt over hele Europa og resten av verden. I kveld skal han ha siste “live” sendingen sammen med Cameron (konservative) og Clegg (liberale). Jeg lurer på hva han tenker før han går ut på podiet? Egentlig er det DA hans viktigste stund som både statsminister og politiker er. Greier han og overvinne seg selv og publikum, og kanskje få sympati for sin dumme handling, eller vil de og hans rivaler gi han hans politiske “nådeskudd” for åpen scene?

I kveld skal de debattere økonomi, som jo er Browns spesialitet. Han KAN overleve, han kan til og med vinne valget senere. Men det vil bli en sørgelig slutt på en lang karriere om det er et dumt møte med en tilfeldig dame som kan blir han “Waterloo”? Jeg håper ikke det. !?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00