Proteus

mars 31st, 2010

Kvinnelige studenter på universiteter kan godt “vise litt lår” for å tjene extra penger. Selvfølgelig kan de det, de er jo ikke “dumme”!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Over 1000 studiner på britiske universiteter var med i en undersøkelse om hva de kunne tenke seg å “tjene penger på” under studiene.

Det morsomste var at 72% GODT kunne tenke seg å være undertøymodell. Om vi “filosoferer” litt, da disse kvinnene jo er smarte, og sier at ALLE kvinnene som ble spurt godt kunne tenke det, fordi de som visste at de ikke hadde figur til det ville si nei, får vi sannheten.

41% kunne godt tenke seg å være “glamourmodell”, og DET er betydelig mer provoserende i Storbritannia enn det er her.

Over 30% ville gjerne strippe i en strippeclub. Om vi her OG bruker litt sunn fornuft, og eliminerer de som IKKE kan danse, ikke har figur bra nok og er beskjedne, kommer vi frem til at nesten alle kunne tenke seg å tjene litt extra som stripper.

Statistisk sett var det en av tre. Og så var det 12% som ABSOLUTT ikke kunne tenke seg NOEN av de som vi har snakket om. Dette må da være de lesbiske og de som har mer hjerne enn utseende? Galt.! Fordi en undersøkelse i U.S.A. viste at mange kvinner innen samme yrker som over, VAR lesbiske eller bifil. De ELSKET å vise frem kroppen sin, men hadde andre tanker enn de heterofile når de opptrådde.

Men som i alle “bransjer” er det STOR forskjell på den stilige delen av “industrin” og der det kun er et “kjøttmarked” for fulle og dumme menn, eller kvinner for den saks skyld.

For om undersøkelsen hadde blitt skikkelig gjennomført, og graderinger hadde vært lagt opp hvor “dirty” studinene kunne tenke seg å opptre, ville nok disse tall være annerledes.

Jeg hadde en kvinnelig “student” som nabo i London. Nabo er vel sterkt sagt, det var 25 leiligheter i bygget, men allikevel. Hun sa hun hadde tatt seg “et år fri” fra studiene, fordi hennes “jobb” var så facinereide og betalte MEGET godt. Hun var del av en eksklusiv ring av “spesialister”, hennes “spesiale” var unge menn fra private kostskoler som rike forelder sendte for å “lære om livet” når de “kom ut” etter skolegangen.

Hun så ut om en liten “dukke” med uskyldige øyne og en liten oppstoppernese. Jeg kan tenke meg at hennes “uniform” var som “mistress” eller “søster” i full kostyme. DA fikk nok disse ungguttene en fornuftig og akseptabel innføring i “livets spill”, uten å drikke seg full og ikke huske en døyt av hva som skjedde etter å ha blitt “robbet” på en lyssky club i en mørk kjeller.

Jeg er tilhenger at det stilige, elegante, sensuelle, der det pirrende blir pent dekorert i elegante omgivelser med flott musikk og opptreden. Kvinnekroppen er for pen til å bli redusert til et mannlig kjønnsobjekt. Det vet de fleste menn å sette pris på. Men griske “mellom-menn” skal alltid tøye grensene til det ytterste.

Det må vi dessverre leve med, som med alt annet her i verden. Og når vi ser på russefeiringene her i Norge hvert år, ser det ut som om “tradisjonen” om å tøye grenser lever i godt behold idag og.

Men alså, kvinnelige studenter ved britiske universitet får sikkert mange gode “tilbud” etter denne undersøkelsen. Håper de velger de eksklusive og mest sensuelle “jobbene”? Eller ikke ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00