Proteus

mars 29th, 2010

Organisert kriminalitet heter ikke “Mafia” lenger, men kynisk kriminell aktivitet der til og med barn blir en del av “gjengen”.

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Vi oppdager at vårt samfunn blir kaldere og mer kynisk. Og da snakker jeg ikke om temperaturen ute, men den kynisk utnyttelse av “arbeidskraft”, den totale mangel på hvem de utnytter eller driver vold mot.

Med “fri pasasje” menes det som det er, fri ferdsel av hvem som helst, forkledd som damer (i Moskva), barn i Norge som brukes som “buffer” for å stjele så de som står bak kan finansiere større innbrudd eller angrep på uskyldige mennesker uten annen grunn enn å robbe dem.

SÅ lett, så enkelt det synes ut i Norge ? Nå begynner politiet å få en viss orientering om hva som skjer, men mens de kommer litt nærmere, kan det synes som om “hjernene” bak, bare rokkerer litt, og fortsetter med et nytt scenario.

Det er da fengsel faktisk kan se bekvemt ut, med god mat og dagpenger. Så tar de litt ferie, blir sendt ut av landet, får nytt pass, kommer igjen med litt mer erfaring og nye “venner”.

Og vi må ikke glemme de “vanlige” forbrytelser der nordmenn er involvert. Fordi DETTE betyr ikke at de er blitt færre eller mer lovlydige, bare litt mer forsiktige.

Egentlig burde det finnes en nedlagt minltærleir langt ute i ødemarken, eller på et isolert sted i Finnmark, som disse “nye landsmenn” kunne få litt smak på EKTE norsk gjestefrihet, der ARBEIDE er del av hverdagen. Med den organisasjon som de synes å ha, går det ikke lang tid før de får vite om DEN straffen heller.

De som sitter på de DÅRLIGSTE fengslene i Norge har det 100 ganger bedre en de to som sitter i Kongo.

Strengere straffer er EN ting, men BETYDELIG strengere soningsforhold burde OG være del av “kaken”? Eller er det å gå for langt?

De gir faen i oss, hvorfor skal vi behandle dem noe bedre? Nå snakker jeg om de verste, ikke de som gjør det fordi de ikke har noe annet og blir “kidnappet” for å bli del av gesjeften.

Alså de virkelige “slangene i vårt “paradis”, som synes å bli mer og mer lik et døgnåpent varehus med slagordet: “Velkommen til oss, betal i kassen om du ønsker det”?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00