Proteus

februar 28th, 2010

To gentlemen i norsk skisport er “mine” to favoritter. Den ene avsluttet med gull i skiskytterstafett, den andre skal gå 50 km. Hvem er de?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Nå har jeg kommet over min gedigne skuffelse over curlingguttas “prestasjon” i natt. Jeg skrev et innlegg tidligere om to “gledesspredere” i norsk vintersport, de to H er: Hanevold og Hjelmeset. Jeg håpet disse to ville gjøre en bra innsats i dette OL.

Nå gikk Hanevold inn til gull i sitt siste internationale løp. Idag går Hjelmeset 50 km, denne alltid smilende gentleman som “har vært der” i så mange år med sitt alltid gode humør og spesielle måte å gå på ski på.

Derfor skal jeg slappe av i ettermiddag og bare konsenterer meg om Hjelmeset. Gjør han en god jobb, er jeg fornøyd. Da har begge “mine” gjordt meg stolt over å være passiv tilskuer i dette OL.

Jeg VET at Odd-Bjørn Hjelmeset tar ut alle sine krefter idag, det gjør han alltid. Derfor bryr jeg meg ikke om han blir vinner eller kommer på 20 plass, bare at han gjør så godt han kan. Jeg er sikker på at han tenker litt på Hanevolds gull når han går idag, og får en ekstra inspirasjon. Men jeg venter ingen seier, bare å se han slite seg gjennom denne maratondistanse med sitt smil og ansiktsmuskler i innbitt konsentrasjon om oppgaven.

Det ser ut som om den tøffe uttalelsen noen fra Canadas OL-ledelse sa, skal bli en realitet. At Canada blir vinner av HELE OL når det gjelder gull-sølv og bronse medaljer, betyr bare at når en hel nasjon går inn for det optimale, kan det bli en realitet.

Jeg gratulerer Canada med seieren og håper at de fortsetter å imponere oss med en flott avslutningsseremoni. Tross alt må vi si oss fornøyde med vår innsats denne gangen.

Men jeg HÅPER at Hjelmeset kan overgå seg selv idag. DET ville være fantastisk å få oppleve ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00