Proteus

februar 28th, 2010

Den ene VILLE vinne, den andre håpet å vinne. Da må en bare gi den med viljen gull?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

De siste 100 meter SÅ vi at Justyna Kowalczyk SKULLE ha denne gullmedaljen. Bjørgen hadde litt mer “fylde” i magen etter 3 gull og en bronse. Hun var ikke så “sulten som den polske “maskinen” som malte og malte og så tilslutt tok det som polakker er berømt for: De extra 10-20% som skal til for å vinne når det gjelder. Nå kan hun reise hjem som “Olympic Champion” i “maratondistansen”, den klassiske 30 km for kvinner.

Av og til er faktisk skjebnen litt rettferdig og, Bjørgen har hatt flere “middager med dessert”, men denne så iherdige polske toppløperen gir ALDRI opp før hun passerer mål.

Jeg fikk iallefall en av tre rette, at alle “mine” skulle komme inn på top 10 listen. Det gjorde de, da Skofterud ikke gikk. Håper ikke min applaus til Kowalczyk skal dempe min forventning til de norske curlinggutta senere. De SKAL, vinne finalen. Vi kan jo si at de har sikret seg sølvmedaljen, som de jo har, men i denne kampen er det bare ET lag som vinner. Samme som i en fotballkamp, du enten vinner eller taper om du er i finalen, for i finalen SKAL det kåres en vinner, den andre er taperen. Enkelt og allikevel ofte så urettferdig, om det er som i fotball da en liten miss i straffene kan ødelegge alt.

Husker noen da damelaget i håndball nesten spilte “hele natten” mot Frankrike før de vant. Nå er ikke jeg så inne i reglene i curling, men det kan jo bli en lang seig kamp dette og med ekstraomganger etc. Jeg får slappe av litt til “THE BIG FIGHT” senere !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00