Proteus

januar 31st, 2010

Internationale topp-prestasjoner av nordmenn idag.!

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Magnus Carlsen vant i sjakk, og Anders Jacobsen vant skiflyvningen i Oberstdorf. Den første seieren var ventet, men det er ekstra gledelig for hele hopptroppen med trener at Jacobsen vant, endelig. Remen Evensen ble 3, så vi hadde TO nordmenn å pallen idag.

Så mens vi sitter og har det “godt” her hjemme, med “drittvær” og kuldegrader, så er våre “represententer” ute i verden og gir oss alle en god følelse av “at vi er litt med”.

Jeg vil og gratulere Island med 3. plass og bronse i håndball. Våre venner på sagaøya trenger all den glede de kan få i denne krisetiden.

“Mitt lag”, Notts County vant og på lørdag, mens Arsenal ble “stekt” av et heldig og godt United. Noe negativt må jeg jo tåle. Men en hyllest til lille Notts County, som på tross av pengemangel, har “Svennis” og litt norsk kapital fra “Ludo” mobileieren.

Alt i alt en god helg og så er det jo ikke SÅ lenge til OL heller. Gleder meg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 31st, 2010

“Kvalmende” parfyme ødelegger arbeidsmiljøet? Hva med “hvitløk-sjokk” eller “gammel svette” ?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Nesten 30% av dansker sa de får problemer av “dufter og lukter”. Nå gjelder dette ikke bare dansker, men like mye i Norge?

Jeg husket engang jeg danset salsa med en flott kvinne med stilige former. Men hennes valg av parfyme eller “bodylotion” var så kraftig og fremtredende, at jeg faktisk mistet både danselysten og andre “lyster” Eller en gang jeg satt like bak to menn på flybussen. De hadde sikket inntatt et flott måltid like før, der hvitløk nok var hovedingridiensen.

Men det er så rart med dufter og lukter. Det som noen finner ufyselig og frastøtende, kan for andre være rene “invitasjon” til passion og sex. Men om du har en mann eller kvinne i nærheten av deg på arbeidsplassen, som “utånder” dufter som du finner å være uutholdelige, er det faktisk bare en ting å gjøre, eller kanskje to ?

Konfronter denne “duftbasen”, eller ta i bruk egen parfyme, duft eller andre ting som gjør at DU blir “midtpunktet”. Da kan du si den “deilige setningen”: OK, slutter du å lukte som et “horehus” vil jeg slutte å tro jeg er I ET ? Nå er dette jo å kanskje gå til ytterligheter, men hvem vet? Uansett vil det bli en merkbar “effekt” på din måte å parere på. Det er som alt annet her i livet, måten det gjøres på som skaper reaksjonene. Husk og på den rare “formelen” som sier at to mennesker som “dufter likt” eliminerer hverandre, slik at INGEN kjenner den andres duft. Som de to menn på bussen som forpestet luften for meg og andre. Men så var de OG franskmenn og snakket så mye og så fort, at om bussturen hadde vært lenger, ville vi alle bli “gasset”.

Men vi er kanskje heldige i Norge. Her er dufter ikke det store problemet, men kanskje heller mangel på samme? Nå mener jeg dufter, IKKE lukter. DE har vi ofte nok av, spesiellt på trange og overfylte “utesteder”. DA kan det være på sin plass å ha litt “godduft” å “spraye” rundt deg for å overleve. Hvem vet, kanskje akkurat det vil tiltrekkes av en fra det motsatte, eller samme kjønn, som få “teft”?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 31st, 2010

Ambulansepersonell skal nå få skikkelig utdannelse. Hva med operatørene på nød-sentralene?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Ofte synes det som om “alt” går så forferdelig sent her i Norge. Når noe skal forbedres eller utbedres, så skal det gå gjennom “en hær” av nemder eller “utvalg”, før det så endelig blir gjordt.

Nå skal ambulanse personell og sjåfører få skikkelig fagbrev før de blir fullt operative. Men hva med operatørene på nødsentralenes telefoner? Egentlig er den oppgaven vel så viktig, kanskje viktigere i første fase av en nødsituasjon. Nå står jo sentralen i Oslo frem som et eksempel på hvordan det IKKE skal gjøres, men jeg tenker på hele sambandsleddet.

Håper at de som setter igang med oppgraderingen av ambulansepersonell OG tar med telefonoperatørene på nød-sentralene med i utdannelsespakken? Dette har jo noe med koordinering av helsetjenester å gjøre, da må alle leddene i kjeden få samme fagmessige kvalifikasjoner. “Ingen kjede er sterkere enn det svakeste ledd”, sier fornuften. Derfor skal HELE kjeden være fagpersonell. Det bør være en betingelse i en så utsatt gruppe.?!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 31st, 2010

“Khalid Skah er blitt latterliggjordt”. Ja, men er han selv skyld i det?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Religion, Uncategorized          

Dette er den “klassiske” saken om foreldre som kjemper for/om sine barn. Når vi så legger til at mannen er utlending, selv om han var “halv nordmann en tid, snakker vi ikke bare om den juridiske kampen men like mye om den kulturelle.

Når en norsk kvinne reiser til sin manns hjemland med barna og bosetter seg der, vil disse kulturelle motsetninger dessverre komme før eller senere. Når og mannen har en høy “status” i sitt hjemland, er det nærmest umulig for moren å “gjøre noe” om konflikter oppstår.

Moren og barna er trygt i Norge, Khalid Skah forsøker å “renvaske” seg og fremstå som den han egentlig er, en egoistisk mann med kun EN interesse: Å få tilbake sine barn, som han mener “tilhører han”. Med den fremgangsmåten og de uttalelser han har gitt, og sikkert og kommer til å gi, bør norske myndigheter sette “hardt mot hardt”.

Om det var “soldater” eller ikke som var medvirkende årsak til at alle nå er trygge i Norge, er uten interesse. Khalid Skah har “tapt” første runde, og jeg håper han taper juridisk og senere.

Jeg håper faktisk at moren og barna går til retten i Norge med hele saken, og krever at Skah blir dømt

Da moren følte det utviklet seg til en “kamp” om barna, ble hun desperat. “Dessverre” for Khalid Skah, organiserte moren et “kupp”, der profesionelle personer greide å smugle alle ut av Marokko og hjem til Norge. Under de omstendigheter vi fikk høre og se, var det det riktige å gjøre, da uttalelser og oppførselen til Skah viste at han ikke gikk av veien for noe for å “beholde” barna som sin “eiendom”. Med den posisjon han hadde i Marokko, ble han “latterliggjordt” i sitt hjemland.

Men om vi hadde hatt et annet “scenario”, der barna, mot sin vilje, hadde blitt holdt “fanget” av sin egen far og moren kanskje hadde blitt arrestert for å forsøke å “kidnappe” egne barn? Da tror jeg at “loven” i Marokko hadde vært på Skahs side. DA hadde saken blitt en hodepine for alle, både moren, barna og de norske myndighetene.

Nå skal saken “sementeres” og forsvareren til Skah, denne så spesielle advokat som ser ut til å “få” alle saker der han representerer personer som ingen liker, nå skal forsøke å gi skylden til norske myndigheter, blir hele denne tragiske saken egentlig “løst”.

Da kan løsningen være å reise full rettsak i Norge, eller å “sementere” den. Håper faktisk at moren går til sak her i Norge, slik at den kan virke som en advarsel for andre som kan komme i samme situasjon.

Det siste er kanskje det aller beste, da saken nå egentlig er kommet inn i et “umulig mønster” med UD og Støre som “parter” i saken. Det vil faktisk bli den eneste mulighet for Khalid Skah å få belyst sine synspunkter for både oss og det land han nå bor i. Om han våger dette, vil han iallefall stå frem som en far som kjemper for sine barn. Men jeg tror faktisk at han selv forstår at dette bare vil skade han ytterligere.

Men det skal bli MEGET interessant å se hvordan “saken” nå utvikler seg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 30th, 2010

Slanking på “toppnivå” for den voksne kvinne: 28 egg i uken+ “moms”??

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Det sies det er over 1000 registrerte måter å slanke seg på. Noen “forskere”, har funnet ut at Margaret Thatcher spiste en “diett” bestående av grapefrukt, kaffe/the, biff, lammekoteletter eller fisk til middag. Hun tok av 9 kilo på to uker, denne tøffe kvinnen i britisk politikk.

Men så var hun og en sterk personlighet, som sikkert og likte egg. Jeg husker ikke hvor mange ganger jeg har spist “full English breakfast”, som er et “måltid” som serveres “hele døgnet” på de fleste “brune” kafeer og puber i England og resten av Storbritannia. Men DEN “dietten” er betydelig mer krevende for vekten enn Thatchers. Det sto ingenting om det var kokte eller stekte egg hun spiste. Regner med at det var kokte.

Jeg skal legge denne “dietten” på vent til våren, da vi jo alle tenker på sommeren og lette klær. Jeg likte kombinasjonen egg, kaffe, biff, lammekoteletter og fisk. For meg blir det ikke som en diett, men bare mer som en tilpassning. Men 9 kilo på to uker høres mye ut, men så er jeg heller ikke SÅ sterk i “ånden” som den britiske “Iron Lady”, heller.

Men at det kan virke, er jeg helt sikker på. Hører dere, sett den på “vent” dere og ?!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 30th, 2010

Magnus Carlsen leder storturneringen i sjakk i Corus Chess 2010 !

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Før siste runde som spilles imorgen, leder Carlsen med 0.5 poeng. Hans motstander søndag, skal/bør bli en “lett match”. Da vil vår verdensmester igjen bevise at han ER regjerende mester. Gratulerer “litt” på forskudd.!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 30th, 2010

Sølve Grotmol, den snille mannen med den flotte “stemmen” på NRK, er nå dessverre død.

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Noen programledere husker du fordi de var gode, noen fordi de var “tøffe” og underholdende, noen bare fordi de gjorde jobben godt. Men noen ytterst få, blir du faktisk litt glad i fordi de bare var seg selv. Hans krøllete hår, lune smil, beskjedne fremtoning og nydelige “språk”, vil jeg aldri glemme.

Når tidene forandret seg og det ble tøffere å “overleve” på tv, ble denne hedersmann gradvis skjøvet ut i glemselen. Jeg vil ikke si han ble “mobbet ut”, men det så ut som om han ikke ville forandre seg slik andre ville han skulle. Han var den han var, med en nesten litt naiv måte å kommentere egne prestasjoner i media.

Dette er jo noen år siden og jeg tror han hadde det godt i Spania, der han ble mottatt med glede og smil da han begynte i radio og andre gesjefter han kunne passe inn i.

Selv på sine “eldre dager”, hadde han den samme gode smil og sitt blide ansikt omkranset av krøllete hår. Han VAR faktisk like “likandes” privat som han var da han var på tv. En mild, snill mann som gav oss litt menneskelighet i sitt yrke.

Jeg vil minnes han med glede og litt vedmod. Et godt menneske mindre i Norge.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 30th, 2010

Hva er det “kvinnegruppen” “Ottar” demonstrerer mot? Strippingen eller gene utilstrekkelighet ?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

“Vi har stoppet alle strippeklubber i Bergen før og skal gjøre det igjen”. Dette er en av uttalelsene som slynges ut mot “utnyttelsen av stakkars kvinner” i sex-industrien”. Det ironiske med disse uttalelser og de kvinner som kommer med dem, er at disse “kvinnene” som sier de representerer “kvinnene” generellt, er at nesten samtlige tilhører den gruppen kvinner som er “usynlige”, d.v.s at de både i utseende, klærene de bruker og ordlyden i de standpunkter de har, ligger i utkanten av enhver kommentar.

Jeg har vært på mange “strippeklubber” i mitt liv, og ser på det som det er: En idiotisk måte å utnytte menns naive tiltrekning til kvinnen, ved å la, altfor ofte, dårlige strippere utføre en form for “erotisk dans”, som vistnok skal opphisse mennene til å betale masse penger for både å komme inn, se “showet” og eventuelt få “privat visning” for enda mer dukater senere. For meg er dette bare en av flere “måter” å degradere mannen til en halvfull dumt menneske som “tror” at dette har noe med erotikk å gjøre. Alt er innøvd, og de aller fleste kvinnene som opptrer, har lite eller ingen naturlig sensualitet å vise, bare tildels naive forsøk på å være “sexy”.

Men for visse menn i visse “situasjoner” av fest og beruselse, er dette fremdeles “spennende” og de blir, tror de, opphisset av å tenke på å få oppleve det selv.

Når så denne “skaren” av kvinner som står utenfor og buer mot dette, der mesteparten har utseende og kropp som ALDRI ville gi dem jobb på strippeklubber eller “gentlemens clubs” noen sted i verden, blir faktisk ironien i det hele bevist og presentert i sin “fulle sannhet”.

En kommentar på tv2 nyhetene, der “saken” blir belyst sier hun skjemmes over å være kvinne, da stilet til “Ottar” og resten av “kvinnene” som står utenfor og dummer seg totalt ut i sitt forsøk på å være en form for “moralens voktere”. Jeg husket for mange år siden, da jeg var en ung “uerfaren” gutt/mann og kom inn på “Rosekjelleren”, der det og var “strippeshow”, der både kvinner i minimale “kostymer” forsøkte å “opphisse” de som så på, og “Rose” selv, som kom ut i bastskjørt med “naken overkropp” som i sin overdimensjonerte utgave, iallefall ikke gav noe “kick” til eventuelle “gay” menn som måtte være der.

Det var som om Einar Rose ville vise alle at det går ann og underholde, med “pikante show” som for oss dengang, var BETYDELIG mer spennende enn det som idag vises på strippeklubber over hele landet.

Så egentlig er “Dreams” i Bergen, bare en plass der de som vil søke litt “spenning” kan få oppleve det, og “Ottar” bare er en gjeng jenter som tror at de representerer kvinnene i sitt naive forsøk på å “sensurere” hva andre mennesker skal få se eller høre som “underholdning”.

Det som steder som “Dreams” gør er å utnytte MANNENs nedarvede behov for “action” når han/de er i en “berusende tilstand”, IKKE å “selge kvinnekroppen” som gruppen så fint presiserer. DET finnes det utallige andre måter å gjøre, på “nettet” eller i “private” omgivelser.

Derfor vil jeg anbefale alle i Bergen og “overse” både “Dreams” OG “Ottar.
Så lenge klubben holder seg innen de bestemmelser som den er pålagt av byens myndigheter, bør den få leve “sitt eget liv” og “Ottar”, i sin misoppfattede “moralske harme”, heller konsentrere seg om andre oppgaver.

Fordi SANNHETEN er at dette er en klubb som utnytter MANNEN ikke kvinnen. Om de ikke forstår DET, forstår de ikke egentlig hva de gjør.!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 28th, 2010

Jernbaneverket nekter å informere NSB om uhell. Hvorfor?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Jeg har hele Jernbaneverket langt nede i halsen, deres arroganse, mangel på fremdrift, inkompetanse i å se realitetene selv når de stirrer rett på dem.

Nå har de nådd et nytt lavmål og nekter å gi NSB innsyn i rapporter som angir årsaker til uhell, som NSB som “leietager” får kritikk for fra sine kunder. Det er IKKE til NSB vi bør klage men til Jernbaneverket. Som “utleier” til et jernbanenett som egentlig burde vært kassert, sitter de i sin ufattelige mangel på sunn fornuft og oppfører seg som idioter for “åpen scene”.

Jeg har sagt det før og sier det igjen: Hele ledelsen burde blitt “beordret” til FYSISK å gå ut og reparere det de selv har ødelagt. Det finnes grenser for inkompetanse: Jernbaneverket har ikke bare passert den, men står fremdeles på “stasjonen” i Oslo, mens “toget” er i Trondheim. Nå bør noen politikere bruke “storslegga” og knuse problemet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 28th, 2010

Nå er Martine-saken kommet opp på utenriksministernivå. En rettsak i Jemen er eneste mulige løsning.!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Vår utenriksminister har snakket med den britiske og jeminittiske utenriksminister om denne betente saken. Nå er de blitt enige i å fremme denne saken slik at det blir mulig å sette retten i Jemen. Det ble og tidligere sagt at det ikke ville bli lagt ned påstand om dødsstraff om saken ble satt i Jemen.

I et innlegg om samme sak tidligere, sa jeg at dette var eneste fornuftige løsning på denne sørgelige historien. Andre muligheter er så langt fra virkeligheten, at de eliminerer seg selv. Faren til han som er siktet i saken, har for stor inflydelse til at andre “løsninger” er mulig.

Håper at Jonas Gahr Støre, med sine to kollegaer, fortsetter å legge press, slik at saken kan få sin endelige avgjørelse, og rettferd kan gis til familien og alle hennes venners kamp. Det fortjener de ubetinget.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00