Proteus

januar 30th, 2010

Hva er det “kvinnegruppen” “Ottar” demonstrerer mot? Strippingen eller gene utilstrekkelighet ?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

“Vi har stoppet alle strippeklubber i Bergen før og skal gjøre det igjen”. Dette er en av uttalelsene som slynges ut mot “utnyttelsen av stakkars kvinner” i sex-industrien”. Det ironiske med disse uttalelser og de kvinner som kommer med dem, er at disse “kvinnene” som sier de representerer “kvinnene” generellt, er at nesten samtlige tilhører den gruppen kvinner som er “usynlige”, d.v.s at de både i utseende, klærene de bruker og ordlyden i de standpunkter de har, ligger i utkanten av enhver kommentar.

Jeg har vært på mange “strippeklubber” i mitt liv, og ser på det som det er: En idiotisk måte å utnytte menns naive tiltrekning til kvinnen, ved å la, altfor ofte, dårlige strippere utføre en form for “erotisk dans”, som vistnok skal opphisse mennene til å betale masse penger for både å komme inn, se “showet” og eventuelt få “privat visning” for enda mer dukater senere. For meg er dette bare en av flere “måter” å degradere mannen til en halvfull dumt menneske som “tror” at dette har noe med erotikk å gjøre. Alt er innøvd, og de aller fleste kvinnene som opptrer, har lite eller ingen naturlig sensualitet å vise, bare tildels naive forsøk på å være “sexy”.

Men for visse menn i visse “situasjoner” av fest og beruselse, er dette fremdeles “spennende” og de blir, tror de, opphisset av å tenke på å få oppleve det selv.

Når så denne “skaren” av kvinner som står utenfor og buer mot dette, der mesteparten har utseende og kropp som ALDRI ville gi dem jobb på strippeklubber eller “gentlemens clubs” noen sted i verden, blir faktisk ironien i det hele bevist og presentert i sin “fulle sannhet”.

En kommentar på tv2 nyhetene, der “saken” blir belyst sier hun skjemmes over å være kvinne, da stilet til “Ottar” og resten av “kvinnene” som står utenfor og dummer seg totalt ut i sitt forsøk på å være en form for “moralens voktere”. Jeg husket for mange år siden, da jeg var en ung “uerfaren” gutt/mann og kom inn på “Rosekjelleren”, der det og var “strippeshow”, der både kvinner i minimale “kostymer” forsøkte å “opphisse” de som så på, og “Rose” selv, som kom ut i bastskjørt med “naken overkropp” som i sin overdimensjonerte utgave, iallefall ikke gav noe “kick” til eventuelle “gay” menn som måtte være der.

Det var som om Einar Rose ville vise alle at det går ann og underholde, med “pikante show” som for oss dengang, var BETYDELIG mer spennende enn det som idag vises på strippeklubber over hele landet.

Så egentlig er “Dreams” i Bergen, bare en plass der de som vil søke litt “spenning” kan få oppleve det, og “Ottar” bare er en gjeng jenter som tror at de representerer kvinnene i sitt naive forsøk på å “sensurere” hva andre mennesker skal få se eller høre som “underholdning”.

Det som steder som “Dreams” gør er å utnytte MANNENs nedarvede behov for “action” når han/de er i en “berusende tilstand”, IKKE å “selge kvinnekroppen” som gruppen så fint presiserer. DET finnes det utallige andre måter å gjøre, på “nettet” eller i “private” omgivelser.

Derfor vil jeg anbefale alle i Bergen og “overse” både “Dreams” OG “Ottar.
Så lenge klubben holder seg innen de bestemmelser som den er pålagt av byens myndigheter, bør den få leve “sitt eget liv” og “Ottar”, i sin misoppfattede “moralske harme”, heller konsentrere seg om andre oppgaver.

Fordi SANNHETEN er at dette er en klubb som utnytter MANNEN ikke kvinnen. Om de ikke forstår DET, forstår de ikke egentlig hva de gjør.!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  1. Jeg forstår godt at hun med “kommentar” på TV2 skjemmes over å være kvinne. For noe mindre kvinnelig enn det kråkereiret der skal du jaggu meg lete langt og lenge etter! :D

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av Lilly Craft — januar 30, 2010 @ 6:50 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00