Proteus

desember 28th, 2009

“Fruktbar” gate i Birkeland, Aust Agder. 5 par tvillinger på ett år.Kan forklaringen være enkel?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Denne historien kommer til å “fly” over hele verden i romjulen fordi den er “in” i en juletid der vi snakker om historiske “fødsler”. Egentlig er det en verdenssensasjon som har skjedd i denne lille gaten på 200 meter i tettstedet Birkeland, med bare 2200 innbyggere.

At et sted på 2200 mennesker får 5 tvillingfødsler på ett år er MEGET uvanlig, nesten umulig ifølge “statistikken”. At alle fødselene skjer i samme gate, er statistisk UMULIG, da det ikke finnes tall nok som er sammenlignbare, faktisk i hele verden.

Men så kan det jo være en “naturlig” forklaring på hele saken? Sørlandet  har fostret mange predikanter og kristne. Aril Edvardsen var en av dem. Bibelen snakker om kvinnen som fruktbar, og Maria fødte jo en sønn uten å være unnfanget på “vanlig” måte”. Nå skal jeg ikke komme her å snakke om “gudommelige” fødsler, men heller bare bekrefte det “umulige”: 5 kvinner i samme gate ble “unnfanget” og fødte 5 tvillinger på samme år. Da dette er vitenskapelig “umulig”, finnes det bare en fornuftig forklaring: Det er “uforklarlig”.

Eller kan det være en “hilsen” fra en “høyere makt” om at ingenting er umulig for den som tror? Jeg må smile litt, fordi enda engang får “vitenskapen” en hendelse å forklare, som de selvfølgelig ikke har noe svar på.

Nå regner jeg selvfølgelig ikke med at disse 10 barna, vil bli 10 nye Aril Edvardsen eller andre predikanter som er født på Sørlandet. Men det morer meg å filosofere litt om GRUNNEN til at dette hendte akkurat der, akkurat i DEN gaten på 200 meter, midt i kristenfolkets “rike”.

Skulle ønske at vi kunne stille klokken 45 år frem i tid, og sett hva som skjedde med disse 10 barna. Uansett, er det godt de har det bra og kan vokse opp sammen. Regner med at de fem mødrene kan hjelpe hverandre litt med barnevakt og kollektiv transport. De har jo ikke langt å gå mellom hjemmene.

Regner med at der finnes mange markedsførere i “barne-bransjen” som tar kontant med dem, eller allerede har. Noen kommer sikkert og fra utlandet. Å ha 5 tvillingpar fra samme gate som “merkevare”, vil glede alle som vil ha maksimal reklameverdi på sine produkter. Håper alle barna og foreldre får et hyggelig Nytt År !!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  1. Sikkert den hellige ånd som har vært på ferde – igjen……
    :lol: :lol: :lol:

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av Lenesim — desember 28, 2009 @ 3:26 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00