Proteus

november 29th, 2009

Susan Boyle, denne så naturlige “eldre” kvinne som har forbløffet verden med sin fantastiske stemme, har nå gått til topps på listene i Storbritannia. Flott!

av Eddie39   Lagret under: Religion, Uncategorized          

Susan Boyle, som “alle” naboer og venner i den lille landsbyen hun bor/bodde visste, hadde i alle år sunget. På kjøkkenet, badet, på tilstelninger etc. Så ble hun plutselig “verdensberømt” da hun var en av deltagerne i et talentshow. Hennes hverdag ble fullstendig forandret, og alle skulle ha “en bit” av henne.

Hun fikk et sammenbrudd, og alle trodde at hun ville “forsvinne” fra rampelyset. Men så kommer den stamina og vilje, som ofte “vekker” mennesker til å gjennomgå en positiv og oppvekkende tilværelse. Hun lot sitt alltid så gode humør, bli stammen som tok henne fra redsel for det som skjedde, til erkjennelse om at det var egentlig det hun hadde ønsket seg hele sitt, til da, så kjedelige liv.

Hun har vært i USA, og de ellers kyniske “ekspertene” og et blasert publikum mottok henne med storm og entusiasme. Nå har hun laget sitt første album av utvalgte sanger i nydelig arrangement.

Idag vil hun gå til topps på britiske hitlister, etter et salg og bestilling på over 150. 000 cd er på 24 timer.

Dette eventyr fra virkeligheten ser ut til å utvikle seg i en fantastisk retning for “lille” ubetydelige Susan Boyle. Forskere mener at mennesker med medfødt godt humør og positiv innstilling til livet, vil leve lenger enn mennesker som ser alt fra den negative siden.

I så fall har Susan Boyle et langt og lykkelig liv foran seg. Når jeg ser hennes smilende ansikt, minner det meg om en reklame jeg engang så der en sunn, formfull kvinne med “røde bollekinn” reklamerte for noe. Jeg husker ikke hva det var hun reklamerte FOR, men jeg husket dette så “sunne” ansikt og glitrende smil og øyne, som liksom gav deg en god følelse av velvære.

Min velvære idag, er hennes gjennombrudd som en skikkelig sangstjerne og artist i verdensklasse. Det er godt å vite at ingenting er umulig i denne merkelige verden vi lever i. Gratulerer til et ekte menneske med ekte og naturlig begavelse. Måtte hun gi glede til seg selv og andre i mange år fremover. Glimrende !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00