Proteus

november 29th, 2009

Mens andre land handler raskt, vil Folkehelseinstituttet FORSKE på vaksinens innvirkning på gravide. Hva da med de gravide?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Folkehelseinstituttet har søkt om 50 millioner kroner for å forske på virkningen av svineinfluensaen og vaksinen. Mens andre land stopper all vaksinering av gravide med Pandemrix og gir andre vaksiner, eller ikke gir dem, vil alså vi i Norge FORSKE PÅ GRAVIDE FOR Å SE HVA SOM SKJER?

Det finnes mange gode årsaker for å forske på noe, men å ikke HANDLE, men bare forske på gravide, samt og følge barnet over år etterpå, hva mener de da og oppnå?

Ifølge instituttet er det visst for å få mest mulig kjennskap til virkningene, så de er forberedt på følgende? At de da får de gravide som deltar i denne “testen” til å føle at de “leker med ilden”, både for eget liv og barnets helse, tenker de da ikke på?

All vaksinasjon av gravide burde vært stoppet forlengst, og pengene heller brukt til å forske på influensaen og vaksinens virkninger på ALLE, includert de i risikogrupper, syke OG gravdie. Da ville forskningen hatt en oppgave, ikke å selektere den til en spesifik gruppe. Enda et eksempel på hvor lite helsemyndighetene vet om den oppgave de er satt til å utføre.  Dessverre bekrefter denne nyhet bare at de ikke egentlig vet hva de gjør, men må finne en grunn for å virke produktive. Det er dessverre for sent nå å gå tilbake i tid å lære.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00