Proteus

oktober 31st, 2009

Karita B. har klart seg forbløffende bra i sine “maraton-debatter” de siste dagene!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

“Andre opplevde det på en annen måte”, var den opplysende og direkte idiotiske kommentar Schjøtt-Pedersen gav. Sannelig, sannelig sier jeg Eder, tenk SÅ  “fraværende og “pinglete” kan en kommentar gis av en, beviselig fornuftig, mann.

At en som blir sparket kan oppleve det på en annen måte en de som sitter skadefro igjen, er ikke bare en selvfølgelighet, men  så innlysende logisk at en oppegående politiker ikke engang burde ha ANTYDET det! 

Å se Karita B. sitte i n`ten tv-studioer og sikkert og i radio og faktisk VOKSE både i personlighet og styrke, var ganske oppsiktsvekkende fordi det beviser at enkelte mennesker får i motgang en ekstra “styrke” som kan vises i opptreden eller i handling. Handlingen har hun allerede utført, og opptreden for å forsvare hvorfor hun skrev den, har både vært ærlig og godt fortalt. Jeg har INGEN reservasjoner med å si at jeg tror henne helt og fullt, fordi hun  som PERSONLIGHET ikke ligner den vanlige, dresserte AP politiker. Det har hun ALDRI gjordt heller. Men Stoltenberg valgte å “bruke” henne i sin stab, fordi hun nettopp VAR det.

Når da han så at hun, kanskje, ble litt FOR populær, eller fikk FOR mye makt, var det på tide å kvitte seg med henne for å få mer “lydige kvinner” inn i hans “favn”.

Han brukte da to “lakeier”, en kvinnelig (Helga Pedersen) og en mannlig(Schjøtt-Pedersen), man må jo holde på likestilligen.  Helga Pedersen viste seg som den hun egentlig er(?), ved å opptre til de grader uhøflig og nedlatende i sin debatt med Karita B. og Schjøtt-Pedersen som “sendebud 2″ kom med den famøse og stupide setningen som jeg startet innlegget med.

Hver på sin måte BEVISTE de mesteparten av det Karita B. beskrev i sin bok, men resultatet ble og at to av APs maktmennesker ikke er annet en loyale medarbeidere til “The Boss”, som selvølgelig ikke kan gi sin “stemme” til kritikken. “Han er jo landets statsminister”, som Helga Pedersen sa. DA passet det seg å bruke DEN tittelen, men egentlig var det en partiformann som bare viste sin makt tidligere. DET er fakta som vi nå har fått dobbeltbevist de siste dagene.

Som sagt, han sitter på 4 års oppsigelse. Så får vi alle se hvordan han takler det. Jeg gleder meg allerede.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00