Proteus

oktober 30th, 2009

I England ble to med hjernehinnebetennelse gitt diagnose:Svineinfluensa.En av dem,en liten jente døde!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

En 17 årig jente, Gemma Drury, og en liten jente, Georgine Keeling, ble begge gitt diagnose:”Svineinfluensa”, mens de egentlig hadde hjernehinnebetennelse. Den første i juli iår, den andre i september.

Den lille jenta døde etter lang tid, der en ny lege OG sa det var svineinfluensa og ba de holde henne hjemme. Når hun døde, gikk det endelig opp for legene at de hadde tatt feil. Hadde hun fått behandling for det hun EGENTLIG hadde, ville hun etter all sannsynlighet vært i live idag. Den andre 17 årige kvinne, måtte kjempe seg gjennom intensiv behandling etter legene oppdaget at de hadde gitt feil diagnose. Hun overlevde.

Det gikk ut varsel til alle legekontor og sykehus om ikke å gi diagnose svineinfluensa FØR andre årsaker kan utelukkes. Men dette eksempel, som sikkert kan sammenlignes med andre feildiagnoser, eller mangel på diagnoser, finnes sikkert over hele Europa.

Ved da og be de det gjelder å holde seg hjemme, fordi de TROR det kan være svineinfluensa, gjør at de som kan ha/har andre,kanskje alvorlige, sykdommer, får utvikle disse UTEN skikkelig medisinsk hjelp.

Så vi skal ikke bare være kritisk til NORSKE helsemyndigheter, men og registrere at ALLE kan gjøre feil. Dette bortforklarer IKKE at de som får “feil diagnose” og senere blir alvorlig syke eller dør av sin EGENTLIGE sykdom, “forsvinner” i statistikken over dødsfall direkte eller indirekte relatert til svineinfluensa. Dette beviser bare at frykten for smitte og overdreven og unødvendig selektering, kan sette mennesker med symptomer lik det influensaen gir, i en unødig risk for å få sin tilstand forverret. Slik det skjedde i England.

Nå skal vi glemme svineinfluensaen og vaksinen litt, og konsentrere oss om informasjonene som er kommet ut. Jeg har “saumfaret” all ifo (nesten) gitt i Norge, sett på Sverige, sett på Sky News i Storbritannia, og sammenlignet ALT. Hva finner jeg ? Et gammelt ordspråk sier;”AV LÆRDOM BLIR DU VIS”. Det er dessverre IKKE tilfelle i denne sak. 

ER NORSKE HELSEMYNDIGHETER KLAR OVER DENNE MULIGHET ? DE ER IALLEFALL KLAR OVER DEN I ENGLAND NÅ.  Vi kan IKKE laste fastlegene, men vi kan laste helsemyndighetene for å overdramatisere redselen for smitte MER en enn å få ALLE opplysninger fra de som ringer inn eller kommer for å få hjelp når de blir syke. Vi vet alle hva som hendte tidligere i Oslo, da de som kom på legevakten der ble NEKTET å komme inn. Hysteri ? Ja, men det ser ut til at hysteriet NÅ bare er konsentrert om informasjoner til/fra myndighetene om svineinfluensa, mens andre alvorlige sykdommer (t.eks. hjernehinnebetennelse), KAN bli satt i samme bås, som  England.

Min klare konklusjon er at det er helsemyndighetene som “ser” situasjonen feil, og at all informasjon som er blitt gitt, skulle vært sammenlignet med tall og dødsfall fra TIDLIGERE influensa-utbrudd. Da hadde vi fått sammenlignbare prognoser basert på FAKTA, ikke nå som vi opplever, at myndighetene “hetser opp” til en uholdbar situasjon der den ene informasonen “slår ihel” den andre. Det er ubegripelig og faglig inkompetanse å gi ut BARE negativ informasjon, uten å sammenligne dem med data, som de har tilgjengelige om omfanget av tidligere utbrudd av vanlig influensa og antallet døde derav.

Det bør finnes iallefall EN person som kan gi oss en medisinsk ansvarlig analyse over dette ? Intil det skjer, anbefaler jeg ALLE fornuftige mennesker å la helsemyndighetene rote seg ut av sin egen sentrerte og uansvarlige håndtering av denne NÅ helt uholdbare situasjon. Få fakta om influensa/svineinfluensa til oss snarest, før hele saken får alvorlige følger for helsetjenesten rykte og renome`!!!!!!!!!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00