Proteus

oktober 30th, 2009

Helga Pedersen oppførte seg som en dressert “robot” under gårsdagens tv-debatt!

av Eddie39   Lagret under: Politikk          

Da hun begynte med “Hun snakker om landets statsminister”, forsto jeg at denne debatten ville bli en farse. Her “sendte” landets statsminister sin “stemme” og beviste faktisk med sin “opphøyhet” at han faktisk er “feig, “pinglete” og “fraværende”. Og fraværende var han jo. Men jeg forstår egentlig ikke at stortingsfolk ikke har kjennskap til grunnleggende psykologiske kunnskaper om makt og lære.

En maktperson vil være MEGET hyggelig og snill og omtenksom mot sine “lakeier” og de som ser saken på hans/hennes måte. Om derimot noen IKKE gjør det, setter “kongen” ut sylskarpe “rykter” for å diskreditere den eller de som er “ute”. Vi husker alle Valla-saken, et skoleeksempel på maktarroganse og selvhøytidelighet, der smisk og kos lett gikk over til sinne for de som ikke er “ja-spyttslikkere”

ALLE vet jo om dette, hva er det som er så underlig at ikke dette og gjelder Jens Stolteberg. Og IKKE kom her, Helga Pedersen, og snakk om landets statsminister som om han har immunitet. I dette tilfelle er han en tidligere kollega og sjef. At Helga Pedersen ikke ser denne graverende forskjell, sier bare meg at hun ikke er politiker smart nok til å kunne tolke egne meninger, men beskytter seg bar flosker som juniorpolitikere gjør.

Arne Strand , nyansatt sjefredaktør i Dagsavisen, selv en AP-mann, har som vanlig en glimrende analytisk hjerne. Han fletter vekk alt unødig og går direkte på det han mener er det viktigste. Og han har som vanlig rett.  Boken gir et innblikk i politisk maktkamp i AP, sett fra INNSIDEN av en politiker i topp-posisjoner i mange år. Karita Bekkemellems personlighet er BETYDELIG mer ærlig enn de idiotiske kommentarer Helga Pedersen kom med i sin “robot” debatt igår. Nå har hun bevist hva hun egentlig er. En dressert AP-politiker.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

2 kommentarer

 1. Enig med deg i at boka ble dårlig kommentert av HP. Preget av forsvar, indirekte henvendelse til/om Karita, surt kroppsspråk og benekting. Tjener verken AP, statsminister eller HP.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Sirenja — oktober 30, 2009 @ 9:33 pm

 2. HP gikk ut i radio i går og hentyda at dette ikke var tilfelle fordi hun ikke hadde samme oppfatning som KB. Da sa egentlig HP at hun var mer troverdig enn KB.
  Men i dag har HP snudd og skal få slutt på ukulturen hun ikke tror eksisterer.
  *Humre*

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Amazing_Grace — oktober 31, 2009 @ 2:14 am

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00