Proteus

oktober 30th, 2009

2.7 dødsfall pr. 1.000.000. Og vi er på topp i Europa.Bruk fornuften,både helsemyndigheter og media!

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

I det virvar av mer eller mindre “tilfeldige” opplysninger fra helsemyndighetene, husket jeg en opplysning som sa:”Det dør ca. 1300 mennesker i Norge pr. år av influensa”. “De fleste av disse dødsfall skyldes komplikasjoner pasienten hadde tidligere.” Om vi tar med dødsfall som en influensa bare var medvirkende årsak, men at pasienten egentlig døde av sin /sine sykdommer, vil tallet kanskje være over 2.000.

NÅ snakker vi alså om 2.7 døde pr. 1.000.000. som er REKORDHØYT i Europa ? Hva er egentlig problemet? Fakta er at dette allikevel er  MIKROSKOPISK lite og bør bare være et varkso om å ta hensyn og slappe av!

HOVEDPROBLEMET SOM ER ÅRSAK TIL DISSE KAOSAKTIGE TILSTANDER, ER AT HELSEMYNDIGHETENE SER UT TIL Å HA FÅ ELLER INGEN INNSIKT OVER DEN VANLIGE INFLUENSAUTVIKLING DE SISTE 20-30 ÅR.

Noen av oss blir ALLTID forkjølet, eller får influensa hvert eneste år. Andre får bare forkjølelse, det som legene kaller 3-dagers halsesyke. Om helsemyndighetene hadde (de hadde mange måneder på seg) gått ut med FAKTA opplysninger om hvor mange som døde av VANLIG influensa hvert år, sammen med fornuftige vurderinger om omfanget av DENNE INFLUENSAEN, kunne all dette kaos være unngått.

Nå hører jeg at Taminflu, som skulle brukes mot VANLIG influensa nesten kke utskrives av legene, på tross av at der er over 1.000.000 doser på lager? Er helsemyndighetene like “paralysert” av situasjonen om svineinfluensa, at de helt glemmer å opptre med den fornuft som de, tross alt, burde ha opparbeidet seg?

De oppfører seg som om dette var ARMAGEDDON, ELLER FLYANGREP OG BER ALLE KOMME SEG NED I “BESKYTTELSESROMMET”?  

Fakta er at om denne svineinfluensa vil resultere i at ca. 2000 norske menn og kvinner dør, er dette det som dør av en NATURLIG OG VANLIG INFLUENSA OG!! Det betyr at den er noe sterkere, noe mer komplisert i sin sammensetning, men ikke på LANGT NÆR så farlig som myndighetene vil at vi skal tro den er.

Så hvorfor denne massevaksinasjon, er det et utslag av frykt, eller uvitenhet om influensa generellt? At 4 svensker er døde ETTER de tok vaksinen, men bare 2 er døde FØR de tok vaksinen(ifølge svenske myndigheter), hva betyr det ? Det er sikkert umulig å fastslå om disse døde som følge av vaksinen eller ikke, men de VET ikke. Like lite som det synes at de vet om den vanlige influensaens dødstall ?

Egentlig er norske helsemyndigheters håndtering av hele denne kaotiske sak, en STØRRE skandale enn folk forstår. Det er, for meg, ubegripelig at den nå ser ut til å fortsette som den har startet, med tildels kaotiske tilstander, kritikk av hverandre innen helsetjenesten, rasende fastleger og rotete dobbelinformasjoner.

Vi skal ha et helsesystem helt i verdenstoppen, men ser ut til å lage mer rot og sommel enn en flokk småbarn i en barnehage kan gjøre, der ingen er enige med noen. Men for BARNA, er det en lek som de snart glemmer. For helsemyndighetene er det en fornærmelse mot hele det norske folk at så mye rot og ubesluttsomhet kan samles på en plass, uten at alle data om tidligere influensautbrudd IKKE blir tatt med som SUPPLERENDE informasjoner. Hadde DET blitt gjordt, ville vi hatt tillit til samme myndigheter. NÅ er alt bare kaos. De ENESTE som er vinnere her, er legemiddelprodusentene, som vil tjene MILLIARDER av kroner på helsemyndighetenes mangel på faglig kompetanse.

Slapp av og ta vaksinen, de som ønsker det, men spar oss alle for idiotiske “alarmer” om massedød. Det er pinlig, selv for en fornuftig mann som meg, å se og høre et helt helsesamfunn gå så fullstendig i “oppløsning” for en KRAFTIG INFLUENSA. Ja, det er det den er. nemlig. En kraftig influensa. Bruk hodet litt.!

Derfor vil jeg be Helsedirektoratet å publisere hvor mange som døde av influensa, indirekte og direkte, i 2008, samt de tall en har om antallet som er døde av influensalignende sykdommer HITTIL i år. Så kan vi sammenligne hvor mange som er døde av SVINEINFLUENSAEN ? Eller er det vanskelig å gjøre? DA først går det ann å sammenligne, NÅ er alle “lammet”? Da bør kanskje VI slappe av litt, så vi kan få noen FAKTA på bordet før vi bestemmer oss? Slik situasjonen er nå, er alt både uansvarlig og meget lite samfunnsnyttig.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

  1. Norske myndigheter er i tvil. Fordi eksisterende Tamiflu er i ferd med å gå ut på dato! Og så vurderer man visst å re-pakke og påføre NY holdbarhetsdato på 1,4 mill doser!!! Hvor seriøst er det?

    I Brazil stengte man barnehager og skoler i 14 dager! De har redusert svineinfluensaen med 97% uten bruk av vaksiner! I Norge fungerer de samme som “smitteformidlingssentraler”!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

    Comment av ARGUS37 — oktober 30, 2009 @ 1:27 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00