Proteus

juni 30th, 2009

Ferieminner 1. Rhodos,gamle “flammer” !

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

For noen år siden arbeidet jeg på Rhodos som reisekoordinator. Etter et frokostmøte, kom en eldre,pen kvinne bort til meg. Hun reiste sammen med en nabo fra Lund i Sverige. Hun fortalte da hun var her første gang, det var 9 år siden, reiste hun sammen med sin datter,svoger og deres 2 barn. I et besøk på Lindos ble hun oppvartet av eieren av en fin restaurant der de spiste lunsj. Han het Cristos, med kraftig mørkt hår som var lett grått i tinningen. Hun ble så overrasket av denne greske beiler at hun ble litt nervøs. Hun satt jo sammen med sin datters familie!!. Hun så lurt opp på meg når hun sa det. Men han gav ikke opp. Kom flere ganger og besøkte henne på Sunwing Rhodos, der de satt og snakket sammen og drakk kaffe eller vin.

Dagen før hun reiste, kom Cristos med roser og 3 av sine barnebarn for å si farvel. Etter hun kom hjem, bestemte hun seg for å glemme han. Så på det som en “ung” sommerforelskelse.  Hun hadde snakket med Cristos etpar ganger på telefon. Han husket hennes fødselsdager. Så flyttet hennes datter,svoger og barna til England, der mannen hadde fått stilling. Hun ble plutselig alene i Lund.  Derfor denne turen nå tilbake.

Men,som hun sa til meg, Cristos var sikkert ikke interessert lenger,han kunne være død, eller giftet seg på nytt(han var enkemann). Hun tok opp vesken sin og gav meg en svensk 1000 seddel. Kunne jeg reise ned til Lindos, se hva som hadde hendt med Cristos og om mulig snakke med han om vanlige ting. Hun sa at tusenlappen var til å dekke utgifter jeg hadde. Jeg aksepterte det og sa hun skulle få tilbake det som ble igjen. Så startet jeg min mini-ferie(tok 2 dager fri) for å forsøke å finne min venns gamle “flamme”. 

Cristos Karadondhis, som var hans fulle navn, hadde nå 2 restauranter, en på Lindos og en i Rhodos by. Han hadde mistet sin eneste sønn i en trafikkulykke i Athen for noen år siden. Hans sønns frue og 3 barn var på besøk hver sommer, men han hadde ikke giftet seg igjen.  Alt dette fikk jeg høre av barsjefen i restauranten Cristos eide. Sjefen var nå på restauranten i Rhodos by frem til helgen. Jeg tok turen tilbake med ny giv i blikket. Kanskje han ville huske damen fra Sverige han beilet til for mange år siden?

Restauranten het “Cristos”, selvfølgelig, og eieren var ikke vanskelig å peke ut. En usedvanlig elegant herremann på 60+, med evnen til å være overalt uten egentlig å se ut til at det stresset han. Jeg gikk bort til baren og ba barmannen si til sjefen at han hadde en som ville snakke med han om nye gjester. Dette slo aldri feil. Kom du til noen og sa du kunne få mer kunder til restauranten deres, ble du behandlet som en konge. Selvfølgelig, det var jo dette de levet for.  Jeg sa mitt navn,at jeg arbeidet på Sunwing Rohdos( som hadde 1124 sengeplasser) og kunne tenke meg å sende gjester til hans restaurant. Han lyste opp i ansiktet og sa at dette var som svar på hans bønner. Han hadde sterk konkurranse, selv om han hadde ypperlig kjøkken, men kjeder kjøpte opp og presset de lokale aktører. Etter to tre glass vin, ble vi enige om å starte opp om en uke og se hva de mente etter besøket. Han lovet å gi dem topp service og topp mat.

Så spurte jeg om han hadde hatt noen gjester fra Sunwing tidligere. Han så på meg og smilte: “Ja, mange men bare en jeg ikke kommer til å glemme. Hun var nordisk vakker, kom fra Lund i Sverige. Men hun var her sammen med sin datter og familie så det ble bare litt flørting, ikke noe mer”. Jeg visste jo at han hadde ringt til henne noen ganger etterpå, så jeg presset litt: ” Jeg hørte at en som er på Sunwing nå, så deg der sammen med den du snakker om. Hun husket det fordi hun var nabo til henne du traff, og hun snakket så ofte om deg. Cristos fra Rhodos, kalte hun deg. Hun mente at hun var litt forelsket i deg”?

Han så overrasket ut, det så faktisk ut som om han rødmet litt. Han kremtet og sa:”Husk at grekerne er jo berømte for å erobre kvinner på ferie. Mine følelser for Gretha var ekte, men omstendighetene var ikke slik at jeg kunne kurtisere henne som en gentleman. Og Sverige er jo langt herfra. Hun hadde sin familie,jeg min. ”. Jeg takket for praten og lovet at jeg skulle komme selv med første gruppe turister til lunsj, Han lovet at han skulle skaffe topp gresk underholdning og musikk.

Tilbake på Sunwing snakket jeg med Gretha Molander, som min venn het, og fortalte henne alt jeg hadde opplevd. Hun så på meg overasket;” Mener du å si at både Cristos og jeg er i samme båt nå ?. At vi ikke har noe som kan hindre oss i å bli nærmere kjendt?”. Jeg svarte bekreftende på det. Hun ble plutselig så vakker. Hennes øyne lyste opp,hun så mer “allert” ut. hun reiste hele skikkelsen opp og gikk bort til baren.

Jeg fulgte etter og så at hun bestilte Drambuie med knust is. Min favorittdrink når jeg var i godt humør. Hun satt og tenkte litt, så ba hun meg bestille en taxi til henne. Det var som om jeg nå var sekundær. Hun hadde allerede bestemt seg for hva hun skulle gjøre. Hun takket meg og forsvant til Rhodos by og sitt første møte med den mannen som hadde kurtisert henne for 9 år siden.

Senere hadde hun kommet tilbake med flere poser.Hun hadde vært og fornyet garderoben sin. Da jeg stod ved inngangen på Sunwing  før middagen i 8 tiden på kvelden så jeg en av de 4 elegante “hestedrosjene” som var på Rhodos. Det var samme type som de berømte de hadde utenfor Plaza Hotel i New York. I vognen satt en smilende Cristos og ut fra heisen kom Gretha som en dronning i rød lang kjole med sjal. Hun så meg og når hun passerte, gav hun meg et kyss på kinnet før hun forsvant opp i karjolen til Cristos.

I sakte gange, med lys på begge sider av karjolen og blomster langs siden, forsvant Gretha og Cristos til sitt første stevnemøte og kanskje begynnelsen på en ny spennende tilværelse for to “unge” forelskede mennesker. Jeg gikk inn i baren og bestilte en Drambuie med knust is. Jeg hadde ennå noen hundrelapper igjen jeg kunne veksle inn i drakmer senere. Gretha skulle få full valuta for investeringen, selv om hun nok så ut til å ha glemt hele tusenlappen. “Kjærlighet gjør ikke bare blind, men gir og behagelig glemsel”

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 30th, 2009

Så dere Joanna Lumley i BBC-dok. om Norge?

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Sist jeg så denne sensuelle elegante kvinnen i action var som talsperson for gurka-veteraner i Storbritannia. Hun stod på med stor styrke og fikk statsminister G.Brown til å oppheve et vedtak som gikk imot at disse veteraner skulle få opphold i UK. Hun vant så det suste. Dyktig kvinne.

Men nå gav hun den flotteste norgesreklame jeg har sett på lenge. Denne elegante skuespilleren som nå er mest kjendt for sitt personlige engasjement i gurka-saken OG SOM DYNAMISK ambassadør for Norge som mystisk og eksotisk VINTERFERIELAND. Denne meget gode film om miss Lumley,s personlige søken etter NORDLYSET, er blitt en topp dokumentar og glimrende reklame for Nord-Norge og Svalbard som ferie destinasjoner. At filmen egentlig var laget for å møte et ønske fra miss Lumley om å se det mystiske”lyset” hun som liten pike så i en bok, gjør hele filmen til en søken etter et barndomsminne hun nå fikk se “live”.

Nå går den sin seiersgang over hele verden som nesten alle BBC-dok.filmer gjør. Denne er i særklasse !

Denne filmen burde vært vist til alle som markedsfører Norge som turistland. Den er nok det allerede?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 30th, 2009

Politikonflikten løses idag !

av Eddie39   Lagret under: Politikk          

Egentlig skal de starte nye forhandlinger kl.1500 idag, men om ikke justisministeren skal “miste ansikt” fullstendig vil dette være slutten på de årlange kampene. Det er totalt ubegripelig hvordan en slik sak har kunnet ta så lang tid. Jeg føler at det er de to “kamphanene” Johanessen og Storberget som er hovedårsak til at den har dratt i langdrag. Johanessen har vært en god forhandler og en god representant for sine medlemmer. Storberget spiller “rektor” og gir litt og litt for å se om motparten napper. Når politidirektøren fikk “extra-tid” etter press fra Storberget, gikk kampen inn i “siste runde”. Om han ikke senere idag må kaste inn håndkledet og ærklære seg for “taper”, vil det vise at Regjeringen ikke bare er dristig men dum?

Og det er ikke det rette å få på seg nå i disse valgtider. Jeg tror jeg sier GRATULERER til politietaten nå!

Men så håper vi alle at vi vil få en sommer med politi overalt der vi trenger dem. Det er på tide med action!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 30th, 2009

En hånd å holde i !

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

For noen år siden så jeg tilfeldigvis et tv-program om et gammelt ektepar som hadde vært gift i 75(?) år. De ble med tv-teamet ut på tunet der de satt på en gammeldags benk. Mannen satt seg ned sist, og på en umerkelig naturlig måte tok han sin frue i hånden. Under hele samtalen var begge hender i hverandre som om de var del av de to som satt der. De så på hverandre med blikk som du finner hos nyforelskede, når de liksom ikke kan få nok av hverandre. Å se det på en buss eller t-bane er av og til litt irriterende, fordi du vet at det de egentlig vil er å rulle seg på gulvet i het elskov. Du tenker:”slapp av til dere kommer hjem”.

Men disse to “englene” satt der etter over 70 års ekteskap og holdt hverandre i hånden med samme usvikelige ømmhet som når et lite barn holder sin mor eller far i hånden. Du vet,det som får ekteskap og barn til å virke himmelsk deilig. De var like forelsket i hverandre som om de fremdeles var i sin ungdom.

De må ha hatt et godt liv. Tenk om vi alle kunne holde den vi elsker mer i hånden. Bli mer som barn igjen?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 30th, 2009

Der ingen skulle tro at nokon kunne bo !

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

Åkrafjorden er en kjenning for alle som kjører på riksvei 134 fra Haugesund til Oslo. I “gamle dager” før den nye flotte veien, måtte vi kjøre hele veien ned til Fjæra for du så mennesker. Der var det et hus med kafe,der ferdafolk fikk mat og drikke. På andre siden av denne fjorden besøkte en gang Tv-programmet som står i headingen. Barna som bodde der måtte bruke båt og buss for å komme til skolen i Etne.

Den nye veien har skapt nytt liv i denne ensomme fjordarm. Nå er der et gedigent hus i gammelnorsk stil med bredt utvalg av Lundals eminente spekepølser(eldrøkt). Nå har de ansatt en “markedskoordinator”  for å få turister til denne fjorden jeg ikke trodde hadde noen innbyggere. Jeg har nesten ikke sett noen. Men de må være der, en plass. De skal lage båtcruise og besøk på isolerte boplasser og skape STEMNING FOR ALLE.

Når dere reiser forbi denne tarm av en majestetisk fjord, stopp ved det store huset og se hva de mennesker som bor så isolert og ensomt kan tilby av gleder. Kan et lite sted, som er så lite befolket at når jeg kjørte fjorden på natten så jeg lys fra biler som kom mot meg SOM ENESTE LYSKILDE. Men de er der, de vil noe, de vil at vi skal ta del i “deres rike”. Tenk om vi kunne lage små “samfunn” av mennesker som dem over hele landet. Det er ikke rart at de fleste som bor i Oslo ville heller bo på landet. Husk ÅKRAFJORDEN neste gang du reiser fra/til Haugalandet. Men ikke bli forundret om markedskoordinatoren melker kyr når du kommer.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 30th, 2009

Når hanen galer om kvelden !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Vanligvis er det på morgenen hanen gir sine signal til hønene og oss andre om å stå opp. Men regjeringen har sin egen AP-hane som galer akkurat når det passer dem. Politiforhandlingene fikk de rett i fleisen, så de måtte finne noe nytt. Sammen med Krfp. og Venstre(mulig nye kamerater) gav de en pressekonferanse om bedre rettigheter for eldre. Men en garvet seniormedlem Gramm kalte den “lettvekter”.

Det er bemerkelsesverdig at regjeringen har kommet med så mange “nyheter” nå som det jo er sommer ? Kan det være at de begynner å få kalde føtter. Jeg har vært SVÆRT negativ til Giskes kulturelle innhopp. Jeg hører at han liker å bruke “pengesekken”, men idag sa Siv Jensen at han satte sine venner og ja-personer i forskjellige stillinger.  Det er jo dermed ikke sikkert at det stemmer. Men den mannen kommer mer og mer på min “svarteliste” over politikere som jeg tar avstand fra.  Han minner om en salgsjef jeg arbeidet med for noen år siden.  Han skapte en ja-sirkel rundt seg og nye medarbeidere så snart at det var bare to ting å gjøre: Bli med i Ja-sirkelen eller slutt. Mange andre saker som kunne ha kommet tidligere,er nå plutselig tatt frem fra skuffen og lagt frem akkurat i tide for å få APPLAUS fra velgerne.

Selv om det er god timing gir det meg en flau smak i munnen. Det er som å samle  eldre og gi dem masse godt,smile, og si at nå skal de få det enda mye bedre om de bare stemmer på dem til valget. Som god strategi bør denne “slikkepinne” gis så nær valget som mulig fordi de gamle kan jo GLEMME hvem som var der om de hadde kommet for noen måneder siden. Dristig politisk spill, vil velgerne tro på disse (så nær Frp.) sakene som nå plutselig kommer fra regjeringen, eller vil de huske hvem som kom med disse forslag FØRST?   Å være politiker er en evig kamp om stemmer, men BARE LIKE FØR ET STORTINGSVALG. Om det gjøres etter, er det jo 4 år som velgerne kan mase om å “holde hva de lovet”. Håper at vi etter valget kan få en regjering som lar hanen gale tidlig på morgenen igjen, slik at resten av oss kan utfordre nye koster ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 29th, 2009

Når mobbing blir til massiv tortur !

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

På kort tid har vi hørt om et bestialsk drap på en ung jente i Sverige, og detaljer fra en rettsak i Haugesund der gutten som ble torturert i 3 dager, heldigvis overlevde. Var det kriminelle som sto bak disse saker? Nei, det var vanlige unge menn(gutter) og kvinner(jenter) som var “de kriminelle”.

Alt dette har utartet fra mobbekulturen som nå har utartet slik at det begynner å se ut som en epidemi. Når vanlige unge mennesker i små eller store “grupper” eller “krets”, utvikles en kult der det alltid er en leder som “hypnotiserer” sin gruppe til å mobbe en eller flere, ofte over lang tid. De morer seg over å se den “makt” de har over gutten/jenta. Dette kan,om det får utvikle seg fritt, utarte i tragedier både for dem som utfører handlingene og de som er offeret.  Jeg vet om en ung gutt som tok sitt eget liv 5 år etter han ble systematisk mobbet på skolen over 3 år. Han mistet fotfestet i tilværelen, ble innesluttet og kunne ikke fortsette studier etter skoleslutt. Selvfølgelig var ingen “ansvarlig” for hans død, men hadde jeg vært advokat skulle jeg tatt saken og fått disse “kollektiv psykiske torturister” for retten. Om de  hadde fått straff eller ikke, var uvesentlig. At de stod i RETTEN og fikk offentlig møte realitetene ville være nok.

Men pytt, dette vet jo alle foregår hver dag i alle skoler  og arbeidsplasser over hele Norge. Nettopp, det gjør det og dersom ingen setter fokus på problemet vil det fortsette. Jeg er sikker på at akkurat nå er det etpar tusen unge menn og kvinner som blir mobbet på badestranden(for tjukke), på camp(for teite) på telt og campingplasser (dum bil/stupid telt) eller andre ting de kan sitte og smile av og slenge dritt til fra sine samlingssteder eller biler.  Jeg får lyst å s……. til de alle ligger nede. Men unnskyld, det er jo forbudt å gi juling til “barn”.   Jeg skulle ønske at det spilles inn en serie med “Terminator-filmer”, der hovedrollen spilles av en “robot” som kunne ta “bolig” i mobbeofre og systematisk “utrydde” mobberne.

Det er vel fra den og andre filmer disse unge menn og kvinner får sin opplæring. Men når det overføres til den “virkelige verden” som den er blitt idag, er det på tide å sette en krass stopp.

Til psykologer og psykiatere: Studer disse “ledere” før de utvikles, ikke offeret. For dem er det ofte for sent.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 29th, 2009

Ikke sleng dritt om fylla,Eddie !

av Eddie39   Lagret under: Uncategorized          

I mine kommentarer om fest(fyll?) og sex, har jeg fått innlegg som tyder på det jeg har kjent til hele tiden. I ung alder er alle “uovervinnelige” og mener de kan gjøre det de f… vil når de vi det. Ikke kom til meg å snakk om druer med eller uten skall. Hva f…. bryr vi oss om det?  Helt enig. Ingen,eller nesten ingen, bryr seg om hva det er bare, det gjør oss “dritings”. I dag hørte vi om en kollisjon i en undersjøisk tunell på Vestlandet. 5 mennesker ble drept og bilene og alle i dem BRENTE opp. Om det bare var fart eller både fart og sprit som var årsaken, spiller egentlig ingen rolle. Det som spiller noen rolle for den og bestemt andre dødsulykker som har skjedd og vil skje og senere i sommer er at de som spiller hovedrollen, er unge mennesker som er udødelige og drikker og fester uten hensyn til konsekvensene.

Jeg er klar over at jeg bruker sterke virkemidler for å be om litt sunn fornuft, men realiteter virker mer enn 1000 ord for å gjøre ting virkelige. Alle unge må huske på at INGEN ER UDØDELIGE og ingen er klar når tragedier som dette hender, selv om det kanskje ikke var fylla som var årsaken her. Men stopp litt og tenk litt før dere tar den neste “fyllekule”. Sørg iallefall for at ingen har bil eller bilnøkler å leke med.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 29th, 2009

Er Fremskrittspartiet et populistisk parti ?

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Jeg har i mange år sett og hørt all dritten som Carl i.Hagen har mottatt av alle deler av befolkningen i Norge. Når jeg så han på talerstolen på Stortinget for siste gang, fikk jeg se en noe eldre, stilig mann som takket for seg på en sympatisk og korrekt måte. Jeg fikk meget stor respekt for denne politikeren som har stått på barrierene av et,til tider sønderknust, parti og nå “avslutter” som visepresident på Stortinget.

At han fremdeles har styrke nok til å si at han gjerne vil bli “senior-minister” om hans parti får komme i regjering, betyr at denne mannen må ha en enorm selvtillit,styrke og besluttsomhet. Denne rappkjefta eleganite`r  er stadig i live, etter blandt annet å ha fått et nytt ord oppkalt etter seg og partiet:

POPULISTISK: Brukes nedsettende om t.eks. politiske partier for å “drite dem ut” (mitt eget tillegg).

La oss se litt på partiene i Norge, de som da ikke er populistiske, dels fordi landsmøtene ikke har gitt mulighet til det, dels fordi de vet ikke hva det betyr. De har nok med å huske hva egen partipolitikk går ut på.

Arbeiderpartiet: De er for arbeiderne for å sikre dem mest mulig maktposisjoner uten å ha annen “utdannelse” enn lang politisk erfaring innen de grenser som partiet sier du kan uttale deg om.

Venstre: Partiet for de som egentlig ikke helt vil være de ene eller de andre. De tar det beste fra det som passer inn,sålenge det ikke er rødt eller blått,men “sentrum”?.

Kristelig Folkeparti. Bygger sin politikk på de kristne verdier, men er ikke helt sikker på hva de er lenger står for fordi det er for mange måter å tolke Bibelen på. Hekter på miljø og helse for å være oppdatert.

Senterpartiet. Bondeparti som dekker like mye som bøndene, en har nesten ingen bønder igjen som velgere, derfor søker de alle muligheter for å “tekke” de som kan gi dem størst makt med liten oppslutning.

SV. Fått mange nederlag i regjeringen men har på en merkelig måte presset seg gjennom gang på gang, Kristin Halvorsen har vært heldig  som finansminister, er blitt mer klar og fast i språket.

Frp. Har gått fra å være et populistisk press-parti til å bli en alvorlig maktfaktor på høyresiden. Siv Jensen har utviklet videre Carl I. Hagens partifilosofi på en klar og god måte. Er blitt mildere i tonen, men har samme klare standpunkter. Har en rekke gode folk rundt seg. Kan med rette skape panikk i regjeringen og få et så godt resultat ved  valget at det kan bli vanskelig å komme vekk fra regjering, da må mye rart skje.

I de siste dager har en rekke av Frp.s merkesaker blitt “stjålet” av regjeringen i et siste forsøk på å beholde makten og etter valget. Derfor vil jeg utrope ARBEIDERPARTIET  som Norges nye populistiske parti, som ikke skyr noe for å tekkes velgerne. De av oss som ikke ser disse “siste dagers febrilske forsøk” som harskt valgflesk kan AP gjerne beholde. Resten,og det begynner å bli mange, vil gjerne se Høyresidens svar på Gro komme i regjering. Kombinasjonen sunn fornuft og dynamisk energi bør gi et solid resultat.

I mine øyne er Frp. et POPULÆRT parti, fordi de har vist at de var forut for sin tid i mange kjernesaker og det har mer og mer velgere sett.  Venstre-Høyre-Krfp er “på tomgang” AP er “tom” mens SV+SP er i live.

Det er vanskelig å ikke gjøre det bra med de fordeler Norge har hatt og får i denne krisetiden. Når regjeringen allikevel har gjordt så mange små og store “brølere”, kan det bare bety at ledelsen ikke har de nødvendige visjoner til å se realitetene i øynene ! Å komme nå midt på sommeren med “søtsaker” til de eldre og “godsaker” til pensjonistene, er noe som burde ha vært selvsagt for lenge siden. Den viktigste “brøleren” er uansett justisministerens, som ikke kunne skape ro i politiet med valgte å bryte forhandlingene. Dette er noe som går ut over ALLE menn og kvinner i hele Norge. Denne saken har gått i mange år med god tid til å få en god løsning. At den fremdeles ikke er løst, er etter min mening “spikeren i kisten” for regjeringen.  Frp. er populært og AP er populistisk,iallefall for politietaten og tusener av industriarbeidere.  At vi fikk + på 143 ooo ooo,førtitremilliarder kroner i vårt fond bare i 1 kvartal etter god avkastning på aksjemarkedet etc.etc. er bare en bekreftelse på at det IKKE er penger det står på.

DET  ER  SUNN FORNUFT  I  Å  BRUKE  DEM  ANSVARLIG OG  TIL  GLEDE  FOR  OSS  ALLE  SOM  SVIKTER !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 29th, 2009

Leker Giske med kulturen ?

av Eddie39   Lagret under: Politikk          

Var Siv Jensen sarkastisk da hun sa at Giske setter sine venner og støttespillere i utvalg og råd innen kultursektoren? Dersom det er sant, er det bare en bekreftelse på hans listige politiske spill. Han ble tidligere sett på som en “kommende stjerne” inne AP?  Er hans sjakkspill med kulturdep. en strategisk begynnelse på hans politiske ambisjoner, bør noen se mer på hans måte å lede kultursektoren på.

Han står for meg som en “party-løve”, og minner om den typen som er “overalt der noe skjer” uten egentlig å ha noe der å gjøre . Han liker å “komme med en sjekk” og sole seg i media mens det skjer. Men samtidig raser han mot bingo-automater. Hans “løsning” var å bytte dem ut med automater fra Norsk Tipping.

Det er det samme som å skifte sprit med vin for en alkoholiker. Han drikker bare mer vin. Denne og flere andre tåpelige forslag er samlet grunn for at Giske egentlig burde vært en byråkrat med ansvar for “den lette delen av kulturlivet” og bli berømt som “sjekkeren”, alså han som alltid kom med penger til de som søkte om det. En form for salgsjef for “gode gjerninger”. Da hadde han vært sikret å ”komme inn” på ALLE steder der kjendiser og artister ferdes. Da blir han underholdningsverdens sjef. Alle måtte holde han som sin venn, ellers blir det ingen penger senere. Dette kan høres kynisk ut, men med hans måte å opptre på er det kanskje nærmere sannheten enn vi tror? Uansett, da ville jeg heller hatt en kulturminister fra Frp, for selv om de vil innskrenke tilskudd for enkelte kulturtilbud, kan vi iallefall ikke beskylde dem for å gi favør til selvoppnevnte ”party-løver” som ser ut til å bruke jobben som en personlig,selektiv lekegrind !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00