Proteus

juni 30th, 2009

Når hanen galer om kvelden !

av Eddie39   Lagret under: Politikk, Uncategorized          

Vanligvis er det på morgenen hanen gir sine signal til hønene og oss andre om å stå opp. Men regjeringen har sin egen AP-hane som galer akkurat når det passer dem. Politiforhandlingene fikk de rett i fleisen, så de måtte finne noe nytt. Sammen med Krfp. og Venstre(mulig nye kamerater) gav de en pressekonferanse om bedre rettigheter for eldre. Men en garvet seniormedlem Gramm kalte den “lettvekter”.

Det er bemerkelsesverdig at regjeringen har kommet med så mange “nyheter” nå som det jo er sommer ? Kan det være at de begynner å få kalde føtter. Jeg har vært SVÆRT negativ til Giskes kulturelle innhopp. Jeg hører at han liker å bruke “pengesekken”, men idag sa Siv Jensen at han satte sine venner og ja-personer i forskjellige stillinger.  Det er jo dermed ikke sikkert at det stemmer. Men den mannen kommer mer og mer på min “svarteliste” over politikere som jeg tar avstand fra.  Han minner om en salgsjef jeg arbeidet med for noen år siden.  Han skapte en ja-sirkel rundt seg og nye medarbeidere så snart at det var bare to ting å gjøre: Bli med i Ja-sirkelen eller slutt. Mange andre saker som kunne ha kommet tidligere,er nå plutselig tatt frem fra skuffen og lagt frem akkurat i tide for å få APPLAUS fra velgerne.

Selv om det er god timing gir det meg en flau smak i munnen. Det er som å samle  eldre og gi dem masse godt,smile, og si at nå skal de få det enda mye bedre om de bare stemmer på dem til valget. Som god strategi bør denne “slikkepinne” gis så nær valget som mulig fordi de gamle kan jo GLEMME hvem som var der om de hadde kommet for noen måneder siden. Dristig politisk spill, vil velgerne tro på disse (så nær Frp.) sakene som nå plutselig kommer fra regjeringen, eller vil de huske hvem som kom med disse forslag FØRST?   Å være politiker er en evig kamp om stemmer, men BARE LIKE FØR ET STORTINGSVALG. Om det gjøres etter, er det jo 4 år som velgerne kan mase om å “holde hva de lovet”. Håper at vi etter valget kan få en regjering som lar hanen gale tidlig på morgenen igjen, slik at resten av oss kan utfordre nye koster ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00